Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sen de çalışsaydın keşke cnm..Çalışınca gün boyu başka şeylerle oyalanıp çok meşgul etmiyorsun kafanı..

Sen de çalışsaydın keşke cnm..Çalışınca gün boyu başka şeylerle oyalanıp çok meşgul etmiyorsun kafanı..
Ahhh canım ah. Benim yaşadığım düşüğün işte yaşadığım fiziksel zorluklar ve aşırı stresle ilgisi olabileceğini söyledi doktorlar ve ben de öyle düşünüyorum görmek bile istemiyorum hiçbirini. Evde oturup 2.üniversite okumak icin hazırlanıyorum boş durmuyorum ama :) sevdiğin bir işse çalışmak her zaman güzeldir katılıyorum sana

Anladım cnm senin işyerinde mi sıkıntıların vardı? Boşver kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap.

Anladım cnm senin işyerinde mi sıkıntıların vardı? Boşver kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap.
Sıkıntı ne kelime ki? beni aşırı yıprattı canım işim gayet iyi aslında ama iş arkadaşlarımdan kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Neyse kurtuldum çok şükür izin dönüşü istifa edeceğim nasipse

İnş cnm hayırlısı olsun hakkında..Rabbim dengesiz insanlarla karşılaştırmasın.İş ortamı ve mesai arkadaşları çok önemli evde eşimi daha az görüyorum onlardan

İnş cnm hayırlısı olsun hakkında..Rabbim dengesiz insanlarla karşılaştırmasın.İş ortamı ve mesai arkadaşları çok önemli evde eşimi daha az görüyorum onlardan
Kesinlikle öyle. İyiyseler kıymetini bil şükret aman :) Allah ağzının tadını bozmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…