- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.621
Günaydınnn :)Günaydın Kızlar...
Sen de çalışsaydın keşke cnm..Çalışınca gün boyu başka şeylerle oyalanıp çok meşgul etmiyorsun kafanı..Evet canım bekleme süresi için. Bence şuan çok doğru düşünüyorsun kendine işkence etmeden kadere bırakma konusunda. Bana da süper bi enerji verdin :) iş güç kafanı dağıtıyordur en iyisi. Ben uzuuun bir izin aldım evde saldım yatıyorum
İnş iyi olur cnm snuç..Bakalım ne zaman kısmet olck bizlere..İyiyim canım aynı dewam sen nasılsın? Öle iş güç gidip qelıorum işte pazarteside rahim filmim var onun stresi var biraz canım...
Ahhh canım ah. Benim yaşadığım düşüğün işte yaşadığım fiziksel zorluklar ve aşırı stresle ilgisi olabileceğini söyledi doktorlar ve ben de öyle düşünüyorum görmek bile istemiyorum hiçbirini. Evde oturup 2.üniversite okumak icin hazırlanıyorum boş durmuyorum ama :) sevdiğin bir işse çalışmak her zaman güzeldir katılıyorum sanaSen de çalışsaydın keşke cnm..Çalışınca gün boyu başka şeylerle oyalanıp çok meşgul etmiyorsun kafanı..
Anladım cnm senin işyerinde mi sıkıntıların vardı? Boşver kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap.Ahhh canım ah. Benim yaşadığım düşüğün işte yaşadığım fiziksel zorluklar ve aşırı stresle ilgisi olabileceğini söyledi doktorlar ve ben de öyle düşünüyorum görmek bile istemiyorum hiçbirini. Evde oturup 2.üniversite okumak icin hazırlanıyorum boş durmuyorum ama :) sevdiğin bir işse çalışmak her zaman güzeldir katılıyorum sana
Günaydın canım hayırlı cumalar...Günaydın Kızlar...
Sıkıntı ne kelime ki? beni aşırı yıprattı canım işim gayet iyi aslında ama iş arkadaşlarımdan kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Neyse kurtuldum çok şükür izin dönüşü istifa edeceğim nasipseAnladım cnm senin işyerinde mi sıkıntıların vardı? Boşver kafan nasıl rahat olacaksa öyle yap.
Günaydın arkadaşım iyisindir inşallahGünaydın Kızlar...
İnş cnm hayırlısı olsun hakkında..Rabbim dengesiz insanlarla karşılaştırmasın.İş ortamı ve mesai arkadaşları çok önemli evde eşimi daha az görüyorum onlardanSıkıntı ne kelime ki? beni aşırı yıprattı canım işim gayet iyi aslında ama iş arkadaşlarımdan kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Neyse kurtuldum çok şükür izin dönüşü istifa edeceğim nasipse
Saol canım Allah aşükür iyiyim sen nasılsın ?Güna
Günaydın arkadaşım iyisindir inşallah
Hayırlı cumalar kuzum..Günaydın canım hayırlı cumalar...
Kesinlikle öyle. İyiyseler kıymetini bil şükret aman :) Allah ağzının tadını bozmasın inşallahİnş cnm hayırlısı olsun hakkında..Rabbim dengesiz insanlarla karşılaştırmasın.İş ortamı ve mesai arkadaşları çok önemli evde eşimi daha az görüyorum onlardan
İyi kalmaya çalısıyorumSaol canım Allah aşükür iyiyim sen nasılsın ?
Amin cnm sağol kimsenin ağzının tadı bozulmasın..Kesinlikle öyle. İyiyseler kıymetini bil şükret aman :) Allah ağzının tadını bozmasın inşallah
Özel değilse ne iş yapıyorsun?Amin cnm sağol kimsenin ağzının tadı bozulmasın..
Geçmiş olsun canım...İyi kalmaya çalısıyorumDoğum yaptıgım hastanede odada oturuyorum suan. Eşim burun operasyonu geçiriyor onu bekliyorum.
Memurum cnm..Özel değilse ne iş yapıyorsun?
Canımmm günaydın bugündü kontrolün sanırım saat kaçta? Inşallah güzel haberlerle gelirsin cnmAyyy kiyamam kucucuk can var onn icinde Allahim sen ne buyuksun masallah kac cm?
Seda da doktora gitckti bugün galiba İnşllah güzel haberlerle gelir..Hayırlı cumalar kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?