Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim hepimizin gönlünden geçeni en kısa. Zamanda nasip etsin inşallah:)
Hayırlı cumalar cnm..Allah razı olsun İnşallah hayırlısıyla nasip olur bizlere de..Size de hayırlısıyla güzel rahat hamilelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin Rabbim..

Seda da doktora gitckti bugün galiba İnşllah güzel haberlerle gelir..
Canımmm günaydın bugündü kontrolün sanırım saat kaçta? Inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm
kizlar bugun kesemizi gorduk sukur 10.40 mm mis 15 gun snra yine cagrdi bebis ve kalp icin :) ama kafam cok karisik kizlar bu gittigim dr kansulandirici igne verditedbir amacli diger dr ise kullanma dedi hangi dr sececegimi bilmiyorm

kizlar bugun kesemizi gorduk sukur 10.40 mm mis 15 gun snra yine cagrdi bebis ve kalp icin :) ama kafam cok karisik kizlar bu gittigim dr kansulandirici igne verditedbir amacli diger dr ise kullanma dedi hangi dr sececegimi bilmiyorm
Canımmm hafî göZünaydın çok sevindim bebişin görmene sende kan pıhtılaşması mi var? Onun için mi İğne verdi doktor?

Cnm cok sevindim ins kalp atisinida diyacaksin bana sorarsan kullan cnm sonuçta tedbir amaçlı ve dusugun old icin vermiş

Cnm cok sevindim ins kalp atisinida diyacaksin bana sorarsan kullan cnm sonuçta tedbir amaçlı ve dusugun old icin vermiş
Ayyyy neslihan kafam oyle karisikki simdi dahiliyeye gidiyorm kandaki pihtilasma dereceme baktircam bakalim dahiliye dr ne dicek

Evet gorduk sukur 10mm kan sulandirici verdi tedbir amacli ama kafm karmakarisik bi dr gerek yok dedi senn bebeginn kalbimi durmustu
evet canım ılk gebelıgımde kalbı durmuştu ama doktor gerek gormedı çok şükür bır sıkıntı yaşamadım ve inşallah yaşamam da kızımı sağsalim kucağıma alırım:)

sende tedbır amaclı kullan sımdılık o sırada pıhtılaşma testı yaptır oyle olmuyormu?

Ayyyy neslihan kafam oyle karisikki simdi dahiliyeye gidiyorm kandaki pihtilasma dereceme baktircam bakalim dahiliye dr ne dicek
cnm bazı kişilere tedbir amaçlı veriolar 3. aya kadar sonra bıraktırıyor bir görün dahiliyeye banada haber ver pıhtılaşma olmasa bile hamilelikte bazı insanlarda tetikler diye vermiştir garantiye almak için cnm hiç kafan karışmasın

Alaaksin canim kizini kucagina az kaldi kavuscaksinz insallah:)
Gebeyken yapilmuyo sanirim.tedbir amacli kullanicm herlde
illaki kan pihtilasmasi olmasi gerekmiyomus dr larveriyoalar tedbir amacli dr um gerek yok yaptrmana sen ignelerini kullan bana guven dedi.dr u dinleyip kullanicm

hadi ii bakalım cnm kullan inş 3. aydan snra bıraktırır ztn o sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…