- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.661
Valla bayanlar için en güzel meslek canım inşallah olursun sıkı çalış kpss yeBende Öğretmen olmak için kendini paralayanlardanım inşallah memur olmak nasip olur banafa kızlar:)
Kullanmadığın taktirde risk daha fazla o yüzden ben olsam kullanırdım ama deneyimli ark ları dinle onlar maşallah doktorları geçmiş:) senin güzel endişelerin başlamış ne güzel. Rabbim yanınızda olsun bebeğinlekizlar bugun kesemizi gorduk sukur 10.40 mm mis 15 gun snra yine cagrdi bebis ve kalp icin :) ama kafam cok karisik kizlar bu gittigim dr kansulandirici igne verditedbir amacli diger dr ise kullanma dedi hangi dr sececegimi bilmiyorm
Insallah canim minigim iyi olsun da her seye raziim:)hadi ii bakalım cnm kullan inş 3. aydan snra bıraktırır ztn o sana
Tesekkur ederm arkadasim kaybetmek beni ignekulanmaktan daha cok uzecegi icin kullanicm igneleri hakmizda hayirlisi olsun insallah :)Kullanmadığın taktirde risk daha fazla o yüzden ben olsam kullanırdım ama deneyimli ark ları dinle onlar maşallah doktorları geçmiş:) senin güzel endişelerin başlamış ne güzel. Rabbim yanınızda olsun bebeğinle
hangi kurumdasin cnm sen?Ben de :)
Sağlık bakanlığındaym cnmhangi kurumdasin cnm sen?
Ben iyiyiim sen nasılsın bakalım taze anne adayı:) belirtiler ne durumda bulantın falan var mı?Kizlar nasilsiniz?
Bende iyyim sukur bulantm yok arda ogurtum oluyo o kadr insallah hafif atlatirim bu donemi :)Ben iyiyiim sen nasılsın bakalım taze anne adayı:) belirtiler ne durumda bulantın falan var mı?
Kizlar nasilsiniz?
Tesekkur ederim canim amin Allah isteyen herkese nasip tsin insallah :)Canım ya cok sevindim inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olur darısı herkesin basına inşallah
Canımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yokBende iyyim sukur bulantm yok arda ogurtum oluyo o kadr insallah hafif atlatirim bu donemi :)
Senin kurum iyi cnm ben Üniversitedeyim sıkıntılı burası tayin konusunda..Sağlık bakanlığındaym cnm
Günaydınn :) tayin mi olmaya çalısıyorsun ki? Nasıl gidiyor bu arada bebekle ilgili? Ramazan sonrasını bekleyecektin dimi bir sabırsızlık yok:)Günaydın kızlarr
Evet kusmak cok igrenc suan icin sansliyi :) darisi basiniza insallahCanımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yok
Yok cnm 3 yıl oldu benim başlayalı işe eşimle aynı kurumdayız onun 6 yıl oldu sıkıldı burdan gitmek istiyor.Memleketimizde değiliz o yüzdenGünaydınn :) tayin mi olmaya çalısıyorsun ki? Nasıl gidiyor bu arada bebekle ilgili? Ramazan sonrasını bekleyecektin dimi bir sabırsızlık yok:)
Kızlar ben karyotip ve trombofil sonuclarını bekliyorum sonra da su herkesin önerdiği arda beye gideyim hem de rahim filmini orda çektireyim diyorum. Meraktan ölmek üzereyim ne kadar bekle diyecek diye. Malum. Aşamamış psikolojiler için beklemek cok sıkıntı. Bu ara kimseden ses yok ben hareketlendireyim dedim konuyu
Bence de ya ne kadar uzakta o kadar iyi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama. Bebek olunca sıkıntısı geçer hem:) inşallah çıkmaz bence de ama cıkmasa da ilkinden dolayı o korku geçmeyecek bu kez de neden bulunmadığı için. Gidince buraya da yazarım zaten cünkü eski sayfaları okudukca yasadıklarını yazmanın benzer durumda olanlara ne kadar faydası oldugunu gördüm. Bugün merak eden olmasa da ileride bi nasiplenen cıkar belki .Yok cnm 3 yıl oldu benim başlayalı işe eşimle aynı kurumdayız onun 6 yıl oldu sıkıldı burdan gitmek istiyor.Memleketimizde değiliz o yüzdenAman ben rahatım burda uzak olmak güzel ya karışanım edenim yok.Bebek meselesine gelince beklicem cnm geçen ay gittim doktora sürekli gidip zorlamak da istemiyorum.Bir sorun yok ddi..Olur İnşallah zamana bırakmakta fayda var gibime geliyor..Senin de bir sıkıntı çıkmaz İnşallah sonuçlarda.
Ohhhh misssss insallah bebiste gelicek tatlim az daha sabir :)Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?