- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.681
hadi bakalim gelsin minik sevcanimiz :)Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
Cnm ne yaptın doktora gittin mi seni merak ettimBende Öğretmen olmak için kendini paralayanlardanım inşallah memur olmak nasip olur banafa kızlar:)
Aa sen aklımdaydın cok sevindim. Hadi bakalım inşallah biz de suan hamile olan ark lar gibi sorunlarımızı paylasırız sen ve henüz hamile olmayan diğer ark larla hayırlısıyla hamile kalıp:)hemen düşünüyor musun peki?Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
İyi cnm çok sevindim :) Artık gönül rahatlığıyla gelsin bebişKızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
İnşallah cnm bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bebiş :) Yaz cnm sonucunu biz de merak ederiz..Hayırlısı olsun hakkımızda.Bence de ya ne kadar uzakta o kadar iyi. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama. Bebek olunca sıkıntısı geçer hem:) inşallah çıkmaz bence de ama cıkmasa da ilkinden dolayı o korku geçmeyecek bu kez de neden bulunmadığı için. Gidince buraya da yazarım zaten cünkü eski sayfaları okudukca yasadıklarını yazmanın benzer durumda olanlara ne kadar faydası oldugunu gördüm. Bugün merak eden olmasa da ileride bi nasiplenen cıkar belki .
Rabbim yardımcınız olsun cnm..Size bağışlasın meleğinizi İnşallah..hadi bakalim gelsin minik sevcanimiz :)
Kizlar bende bugun ignelere basladim dua edin bana bisey olmasin bebisime...
Canim cok sevindm gozun aydin rabbim inşallah bunub vesilesiyle hayirlisndan verir canin cok mu yandi narkozlu yapmadn miKızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
Amin canim Allah razi olsu :)Rabbim yardımcınız olsun cnm..Size bağışlasın meleğinizi İnşallah..
sagolasin canim Allahimen yakinzamanda sizlerede nasip etsininsallah :)Blumm canm cok sevndm melegini gördüğüne Inşallah hayirlisndan kucağına alirsn
Amin canim inşallah :)Amin canim Allah razi olsu :)
sagolasin canim Allahimen yakinzamanda sizlerede nasip etsininsallah :)
Gözün aydın canım çok sevindim.Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
Gittim canım duyduk kalp atışlarını çok şükür 15 gün sonra tekrar gidicem kontrol için bi sorun yok dedi doktor umarım herşey hep yolunda gider bebişim benimle olur sen neler yapıyosun çok bulantım var giremedim uzun zamandır ?Cnm ne yaptın doktora gittin mi seni merak ettim
ayyy benımde bulantılar baslıcak gıbı ıcım hep bı tuhaf :SGittim canım duyduk kalp atışlarını çok şükür 15 gün sonra tekrar gidicem kontrol için bi sorun yok dedi doktor umarım herşey hep yolunda gider bebişim benimle olur sen neler yapıyosun çok bulantım var giremedim uzun zamandır ?
Gecmis olsun canim bendende istemişti ama cok pahali oldugu icin yapdiramadm benimki Trambofolin diye bi test 4 bin isteyen oldu 2 bin isteyen oldu 700 tutar dediler hic birini yapdrmadm seninsenin testlerni hic duymadımarkadaşlar bir düşük yaşadım. bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum. çok çok zor geçti bu dönem. özel de bir dr gittim dün. bana bazı testler verdi mutlaka yaptır dedi. Rica etsem bakarmısınız bu testler nedir. Ve gerçekten yaptırmak mı lazım. Sizden bilgi almak istiyorum.
Testler: MTHFR 677 - 1298 gen mutasyon
PAI gen mutasyon
FV gen mutasyon
canım bu testeleri adı trombofili paneli 1 testleriymiş.Gecmis olsun canim bendende istemişti ama cok pahali oldugu icin yapdiramadm benimki Trambofolin diye bi test 4 bin isteyen oldu 2 bin isteyen oldu 700 tutar dediler hic birini yapdrmadm seninsenin testlerni hic duymadım
Benim çok var canım bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama günüm günümü tutmuyor bebişim iyi olsunda ben razıyım bunları çekmeye:) sen nasılsın ?ayyy benımde bulantılar baslıcak gıbı ıcım hep bı tuhaf :S
araştırma hastanesinde yaptrabilirsin..ama üç düşüğüm oldu demen lazım yoksa yapmıyorlar..benim doktorum öyle demişti..ayrıca orda daha detaylı yaparlar testleri..ben yaptırdım ama baya çoktu benim yaptırdıklarım..özelde 700 falan tutuyor ..ben direk yaptırmıştım..çok geçmiş olsunarkadaşlar bir düşük yaşadım. bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum. çok çok zor geçti bu dönem. özel de bir dr gittim dün. bana bazı testler verdi mutlaka yaptır dedi. Rica etsem bakarmısınız bu testler nedir. Ve gerçekten yaptırmak mı lazım. Sizden bilgi almak istiyorum.
Testler: MTHFR 677 - 1298 gen mutasyon
PAI gen mutasyon
FV gen mutasyon
iyiyim sukur canım acıkmaya baslayınca kotu oluyo arada oguruyorum sut içerken illakı o ogurtu gelıyo bende her seye razıyım yeter ki onlar iyi olsun :)Benim çok var canım bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama günüm günümü tutmuyor bebişim iyi olsunda ben razıyım bunları çekmeye:) sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?