Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
hadi bakalim gelsin minik sevcanimiz :)
Kizlar bende bugun ignelere basladim dua edin bana bisey olmasin bebisime...

Kızlar rahim filmini cektirdim Allahima şükür tertemiz cikti hicbir sknti yokmuş..Ama canima okudu cok sanci cektim ama sanci cekmek iyi demek oluomus tupler acik olduqu anlamina qeliomus ki şükür ikiside açik...
Aa sen aklımdaydın cok sevindim. Hadi bakalım inşallah biz de suan hamile olan ark lar gibi sorunlarımızı paylasırız sen ve henüz hamile olmayan diğer ark larla hayırlısıyla hamile kalıp:)hemen düşünüyor musun peki?

İyi cnm çok sevindim :) Artık gönül rahatlığıyla gelsin bebiş

İnşallah cnm bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek bebiş :) Yaz cnm sonucunu biz de merak ederiz..Hayırlısı olsun hakkımızda.

Canim cok sevindm gozun aydin rabbim inşallah bunub vesilesiyle hayirlisndan verir canin cok mu yandi narkozlu yapmadn mi

Gözün aydın canım çok sevindim.
artık kafanı rahatlatma vakti bebeği düşünme ve hayatına tüm hızı ıle devam et bebeğin sana süpriz yapacaktır.

arkadaşlar bir düşük yaşadım. bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum. çok çok zor geçti bu dönem. özel de bir dr gittim dün. bana bazı testler verdi mutlaka yaptır dedi. Rica etsem bakarmısınız bu testler nedir. Ve gerçekten yaptırmak mı lazım. Sizden bilgi almak istiyorum.
Testler: MTHFR 677 - 1298 gen mutasyon
PAI gen mutasyon
FV gen mutasyon

ayyy benımde bulantılar baslıcak gıbı ıcım hep bı tuhaf :S

Gecmis olsun canim bendende istemişti ama cok pahali oldugu icin yapdiramadm benimki Trambofolin diye bi test 4 bin isteyen oldu 2 bin isteyen oldu 700 tutar dediler hic birini yapdrmadm seninsenin testlerni hic duymadım

araştırma hastanesinde yaptrabilirsin..ama üç düşüğüm oldu demen lazım yoksa yapmıyorlar..benim doktorum öyle demişti..ayrıca orda daha detaylı yaparlar testleri..ben yaptırdım ama baya çoktu benim yaptırdıklarım..özelde 700 falan tutuyor ..ben direk yaptırmıştım..çok geçmiş olsun

Benim çok var canım bugün biraz daha iyiyim çok şükür ama günüm günümü tutmuyor bebişim iyi olsunda ben razıyım bunları çekmeye:) sen nasılsın ?
iyiyim sukur canım acıkmaya baslayınca kotu oluyo arada oguruyorum sut içerken illakı o ogurtu gelıyo bende her seye razıyım yeter ki onlar iyi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…