- 12 Mayıs 2015
- 993
- 490
- 103
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.701
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Testleri tam bilmiyorum özelde ne kadar tutar hiçbir fikrim yok ama ben istanbulda lütfi kırdarda trombofil paneli ile karyotip ücretsiz yaptırdım. Bunun için diğer arkadasların da dediği gibi üç düşük demen gerekiyor malesef ama detaylı soruyorlar hazırlıklı da ol. Yaptırma konusu seninle alakalı bence eğer benim içim rahat etmez ayrıntılı bakılması lazım diyorsan tabi ki yaptırmalısın. Sonucta bir sıkıntı varsa ve ilaç/iğne vs ile engellenebilecek bsyse neden bir daha aynı acıyı yaşayasın ki? Bence sen önceliğini devlet hastanelerine ver ücretsiz halletmeye çalış.arkadaşlar bir düşük yaşadım. bebeğim 8 haftalıkken kalbi durmuş kürtaj oldum. çok çok zor geçti bu dönem. özel de bir dr gittim dün. bana bazı testler verdi mutlaka yaptır dedi. Rica etsem bakarmısınız bu testler nedir. Ve gerçekten yaptırmak mı lazım. Sizden bilgi almak istiyorum.
Testler: MTHFR 677 - 1298 gen mutasyon
PAI gen mutasyon
FV gen mutasyon
Cnm cok sevindim ins guzel olacak herseey bnde iim cnm geziyorum anca valla salı şeker yüklemem var ve kızımı renkli ultrasonda goreecgiz kime benziyor merak içindeyim atarım resim sizlere :)Gittim canım duyduk kalp atışlarını çok şükür 15 gün sonra tekrar gidicem kontrol için bi sorun yok dedi doktor umarım herşey hep yolunda gider bebişim benimle olur sen neler yapıyosun çok bulantım var giremedim uzun zamandır ?
At canım resimlerini bizde Görelim Allaj bağışlasın ya ne tatlıdır kimbilir şimdi o:)Cnm cok sevindim ins guzel olacak herseey bnde iim cnm geziyorum anca valla salı şeker yüklemem var ve kızımı renkli ultrasonda goreecgiz kime benziyor merak içindeyim atarım resim sizlere :)
Ayni o zaman canimcanım bu testeleri adı trombofili paneli 1 testleriymiş.
Sen leylegi havada mi gordunarkadasim :)Cnm cok sevindim ins guzel olacak herseey bnde iim cnm geziyorum anca valla salı şeker yüklemem var ve kızımı renkli ultrasonda goreecgiz kime benziyor merak içindeyim atarım resim sizlere :)
Sanada hayirli ramazanlar canım inşallah bu mübarek gunlerde bizde mutlu haberler veririz rabbm kimsenin kucagini bos birakmasnKızlar hayırlı sabahlar..Hayırlı ramazanlar..Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin bu mübarek günlerde İnşallah..Birbirimize dua edelim İnşallah, özellikle hamişler dua etsin bizlere de nasip etsin Rabbim hayırlısıyla..
Aminnn canım Aminnnn...Sanada hayirli ramazanlar canım inşallah bu mübarek gunlerde bizde mutlu haberler veririz rabbm kimsenin kucagini bos birakmasn
Hahah allah seda duramiyorum yerimde anca gez kiz anne karninda gezginci olacak ınanSen leylegi havada mi gordunarkadasim :)
Cok gezenin cocuguda gezmeyi cok seviyo senin kizda gezenti olcak kesin :)Hahah allah seda duramiyorum yerimde anca gez kiz anne karninda gezginci olacak ınan
Aynen valla cnm bnde korkuyorum oyle olacak diye annesi yerinde durmuyor cunki sen nasılsın kontrol ne zmn cnm iğneri vurabiliyor musunCok gezenin cocuguda gezmeyi cok seviyo senin kizda gezenti olcak kesin :)
cnm sen genetik testi yaptırdın mı bi de 3 düşük mü var dedin? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da bayrama gidince memlekette araştırma hastanesine ancak gidebilirim 5 gün iznim olck halledebilirim bu sürede değil mi?Canımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yok
Ben genetik yaptırdım evet fazla düşük oldugumu söyledim malesef. Yalan söyleme konusunda sıkıntılıyım hatta sırf bu yizden yaptırmayacaktım ama burdan okuduklarım nedeniyle yaptırmaya karar verdim. Bende karyotip ve trombofil paneli ve sperm testi istediler. Bunlar icin bir gün yetti ancak rahim filmi fln da orda yaptırırsan yeter mi hemen randevu verirler mi bilmiyorum. Rahim filmini özelde kendi doktorumda yaptırmayı dusunuyorum onda deneyim ve hijyen önemli cunku.gitmeden mhrs den randevu al bence hemencnm sen genetik testi yaptırdın mı bi de 3 düşük mü var dedin? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da bayrama gidince memlekette araştırma hastanesine ancak gidebilirim 5 gün iznim olck halledebilirim bu sürede değil mi?
Canim ben bulantilarla ugrasiyorum kontrolm cars gunu insallah kalp atisini duyariz :) igneleri kendm vuramiyorm 2 gun hastaneye gittim 3 gundur annem vuruyo :) esimde vuramaz zaten annemler bende kaliyolar esimle annem oruc tutuyo yalnz kalkmasnlar sahura hemde ben kotuyum diyeAynen valla cnm bnde korkuyorum oyle olacak diye annesi yerinde durmuyor cunki sen nasılsın kontrol ne zmn cnm iğneri vurabiliyor musun
Kusmaya basladim yemek yedikten snra hemen yatiyrm ayakta durunca kusarim diye :) bakalim gececek bu gunlerdee insllahCanımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yok
Cnm ins hemen keser doktor sende kurtulursun bulantı ii sevindim ins diyacaksin o kalp atisini cnm bnm bu arada sevindim derken bebek ii old icin bulantin varCanim ben bulantilarla ugrasiyorum kontrolm cars gunu insallah kalp atisini duyariz :) igneleri kendm vuramiyorm 2 gun hastaneye gittim 3 gundur annem vuruyo :) esimde vuramaz zaten annemler bende kaliyolar esimle annem oruc tutuyo yalnz kalkmasnlar sahura hemde ben kotuyum diye
Bulantilarin olmasina bi yandan seviniyorum bebisim benimle diyorum icim rahatliyo :) bakalim zaman ne gosterecekCnm ins hemen keser doktor sende kurtulursun bulantı ii sevindim ins diyacaksin o kalp atisini cnm bnm bu arada sevindim derken bebek ii old icin bulantin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?