Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Testleri tam bilmiyorum özelde ne kadar tutar hiçbir fikrim yok ama ben istanbulda lütfi kırdarda trombofil paneli ile karyotip ücretsiz yaptırdım. Bunun için diğer arkadasların da dediği gibi üç düşük demen gerekiyor malesef ama detaylı soruyorlar hazırlıklı da ol. Yaptırma konusu seninle alakalı bence eğer benim içim rahat etmez ayrıntılı bakılması lazım diyorsan tabi ki yaptırmalısın. Sonucta bir sıkıntı varsa ve ilaç/iğne vs ile engellenebilecek bsyse neden bir daha aynı acıyı yaşayasın ki? Bence sen önceliğini devlet hastanelerine ver ücretsiz halletmeye çalış.

Cnm cok sevindim ins guzel olacak herseey bnde iim cnm geziyorum anca valla salı şeker yüklemem var ve kızımı renkli ultrasonda goreecgiz kime benziyor merak içindeyim atarım resim sizlere :)

Cnm cok sevindim ins guzel olacak herseey bnde iim cnm geziyorum anca valla salı şeker yüklemem var ve kızımı renkli ultrasonda goreecgiz kime benziyor merak içindeyim atarım resim sizlere :)
At canım resimlerini bizde Görelim Allaj bağışlasın ya ne tatlıdır kimbilir şimdi o:)

Kızlar hayırlı sabahlar..Hayırlı ramazanlar..Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin bu mübarek günlerde İnşallah..Birbirimize dua edelim İnşallah, özellikle hamişler dua etsin bizlere de nasip etsin Rabbim hayırlısıyla..

Sanada hayirli ramazanlar canım inşallah bu mübarek gunlerde bizde mutlu haberler veririz rabbm kimsenin kucagini bos birakmasn

Canımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yok
cnm sen genetik testi yaptırdın mı bi de 3 düşük mü var dedin? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da bayrama gidince memlekette araştırma hastanesine ancak gidebilirim 5 gün iznim olck halledebilirim bu sürede değil mi?

Ben genetik yaptırdım evet fazla düşük oldugumu söyledim malesef. Yalan söyleme konusunda sıkıntılıyım hatta sırf bu yizden yaptırmayacaktım ama burdan okuduklarım nedeniyle yaptırmaya karar verdim. Bende karyotip ve trombofil paneli ve sperm testi istediler. Bunlar icin bir gün yetti ancak rahim filmi fln da orda yaptırırsan yeter mi hemen randevu verirler mi bilmiyorum. Rahim filmini özelde kendi doktorumda yaptırmayı dusunuyorum onda deneyim ve hijyen önemli cunku.gitmeden mhrs den randevu al bence hemen

Aynen valla cnm bnde korkuyorum oyle olacak diye annesi yerinde durmuyor cunki sen nasılsın kontrol ne zmn cnm iğneri vurabiliyor musun
Canim ben bulantilarla ugrasiyorum kontrolm cars gunu insallah kalp atisini duyariz :) igneleri kendm vuramiyorm 2 gun hastaneye gittim 3 gundur annem vuruyo :) esimde vuramaz zaten annemler bende kaliyolar esimle annem oruc tutuyo yalnz kalkmasnlar sahura hemde ben kotuyum diye

Canımm sağlıkla atlat da belirtiler hiç önemli değil. Ama yine de acı cekmeni istemem tabi ki:) kusmuyorsan iyi sorun yok
Kusmaya basladim yemek yedikten snra hemen yatiyrm ayakta durunca kusarim diye :) bakalim gececek bu gunlerdee insllah

Cnm ins hemen keser doktor sende kurtulursun bulantı ii sevindim ins diyacaksin o kalp atisini cnm bnm bu arada sevindim derken bebek ii old icin bulantin var

Rabbim isyeyen herkese evlat sevgisi tattirsin.cok zormus hamile kalmak, kalabilmeyi beklemek, hamilelik sureci...Cennet annelerin ayaklari altinda degilmis bosuna..
hamileligimi ogrendim 13ay bekledikten sonra.2hafta mutlulugunu yasadim ve kanamam oldu.sikintilarin ardi arkasi kesilmedi.suandada bogaz enfeksiyonu var..
arkadaslar 9ay bir omur.siz siz olun Rabbimden hayirli bir evlat hamilelik isterken mutlaka saglikli huzurlu bir hamilelik gecirmeyi istemeyide unutmayin.inanin dakikalar gecmek bilmiyor.hep sorun hep ssikinti..Ne olur Allahim bizlere aci isimizi gucumuzu rast getir.Darda kalanlarin yardimcisi ol.

Cnm ins hemen keser doktor sende kurtulursun bulantı ii sevindim ins diyacaksin o kalp atisini cnm bnm bu arada sevindim derken bebek ii old icin bulantin var
Bulantilarin olmasina bi yandan seviniyorum bebisim benimle diyorum icim rahatliyo :) bakalim zaman ne gosterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…