- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.721
Kızlar kurtajdan sonra bende kist oluşmuş. Dr belki adet le atar belki atmaz dedi. Boyle birsey başına geçen var mı. Benim bir kist im daha vardı. 10 yıldır geçmeyen. Şimdi kurtajdan sonra bir tane daha olmus. Biraz endişe ettim.
Canım bende ayni durumdayım bi gün idiysem 2 gün küsüyorum eşimde sahura Kalkıyor beni uyandırmıyım dio yemiyor bile doğru düzgün üzülüyorum ona da arada annemlerde kalıyoruz ben evdeki Herşeyden tiksindim herşey kokuyor bana umarım geçer canım ama olsun bebişim iyi olsunda ben razıyım:)Canim ben bulantilarla ugrasiyorum kontrolm cars gunu insallah kalp atisini duyariz :) igneleri kendm vuramiyorm 2 gun hastaneye gittim 3 gundur annem vuruyo :) esimde vuramaz zaten annemler bende kaliyolar esimle annem oruc tutuyo yalnz kalkmasnlar sahura hemde ben kotuyum diye
Benim komşumda öyleydi hep gezdi hiç oturmadı Kızını Gör şimdi hiç üzmüyor nereye gitse mutlu çocuk en iyisini yapıyosun canım gez ohh ne güzel:)Hahah allah seda duramiyorum yerimde anca gez kiz anne karninda gezginci olacak ınan
Sabaha Hayırlı Ramazan'lar canım dualarımız karşılıklı kabul olsun inşallah :)Kızlar hayırlı sabahlar..Hayırlı ramazanlar..Rabbim herkesin dualarını kabul eylesin bu mübarek günlerde İnşallah..Birbirimize dua edelim İnşallah, özellikle hamişler dua etsin bizlere de nasip etsin Rabbim hayırlısıyla..
Demi cnm bnm kızda oyle olur anneye uyum sağlar bari aglak birşey olmaz gezmelerde :) ay sizindr cinsiyetler belli olsaydı biranevvel :)Benim komşumda öyleydi hep gezdi hiç oturmadı Kızını Gör şimdi hiç üzmüyor nereye gitse mutlu çocuk en iyisini yapıyosun canım gez ohh ne güzel:)
Her seye bebisler icin katlaniyorz :) benmde tiksidigim seyler var sasiyorum kendime sut icemiyorm badem yiyemiyrm yaazmak bile zordu :)Canım bende ayni durumdayım bi gün idiysem 2 gün küsüyorum eşimde sahura Kalkıyor beni uyandırmıyım dio yemiyor bile doğru düzgün üzülüyorum ona da arada annemlerde kalıyoruz ben evdeki Herşeyden tiksindim herşey kokuyor bana umarım geçer canım ama olsun bebişim iyi olsunda ben razıyım:)
ayyy su teklikeli gunleri atlatalim bende gezmeye baslicam denize gitmek istiyooooooooooorum :)Benim komşumda öyleydi hep gezdi hiç oturmadı Kızını Gör şimdi hiç üzmüyor nereye gitse mutlu çocuk en iyisini yapıyosun canım gez ohh ne güzel:)
Evet canım ya bende çok merak ediyorum senin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti?Demi cnm bnm kızda oyle olur anneye uyum sağlar bari aglak birşey olmaz gezmelerde :) ay sizindr cinsiyetler belli olsaydı biranevvel :)
Bende canım ya benim doktorum biraz takıntılı herşeyi yasaklıyor önlem olsun die tabi sabah eşime dedim kesin denize girmemi de yasaklar die yaz geldi ya benim yüzmem Lazım kanım kaynıyor ama Allahtan Ramazan bayramdan sonra da kritik günleri atlatmış olurum die düşündüm ama bakalım:)Her seye bebisler icin katlaniyorz :) benmde tiksidigim seyler var sasiyorum kendime sut icemiyorm badem yiyemiyrm yaazmak bile zordu :)
ayyy su teklikeli gunleri atlatalim bende gezmeye baslicam denize gitmek istiyooooooooooorum :)
Cnm bnm tam 14. Haftada belli oldu sizindr bir buçuk aya belli olur benceEvet canım ya bende çok merak ediyorum senin kaçıncı haftada belli oldu cinsiyeti?
Bende sabah dedim bayramn 2. Gunu denize gidelim die ama dr 2 ay yol tavsiye etmiyrm dedi eee esimde duydu anca agustosta gideriz 2 haftada izni var esimn bakalim bi geleli de o gunlere gezeriz denizede gireriz kubram :)Bende canım ya benim doktorum biraz takıntılı herşeyi yasaklıyor önlem olsun die tabi sabah eşime dedim kesin denize girmemi de yasaklar die yaz geldi ya benim yüzmem Lazım kanım kaynıyor ama Allahtan Ramazan bayramdan sonra da kritik günleri atlatmış olurum die düşündüm ama bakalım:)
Evet evet inşallah canım bakalım herşeyle güzel olur inşallah:)Bende sabah dedim bayramn 2. Gunu denize gidelim die ama dr 2 ay yol tavsiye etmiyrm dedi eee esimde duydu anca agustosta gideriz 2 haftada izni var esimn bakalim bi geleli de o gunlere gezeriz denizede gireriz kubram :)
Daha baya var herhalde canım aman iyi olsun da bebişim ama meraktayım:)Cnm bnm tam 14. Haftada belli oldu sizindr bir buçuk aya belli olur bence
İnşallah canım inşallah... :)Ohhhh misssss insallah bebiste gelicek tatlim az daha sabir :)
Dört gözle beklıoruz canım inşallah... :)hadi bakalim gelsin minik sevcanimiz :)
Kizlar bende bugun ignelere basladim dua edin bana bisey olmasin bebisime...
İnşallah canım..Evet korunmayı düşünmüorum canım..Aa sen aklımdaydın cok sevindim. Hadi bakalım inşallah biz de suan hamile olan ark lar gibi sorunlarımızı paylasırız sen ve henüz hamile olmayan diğer ark larla hayırlısıyla hamile kalıp:)hemen düşünüyor musun peki?
Günaydın cnm hayırlı ramazanlar..Hoşgeldin epeydir yoktun.Nasılsın nasıl gidiyor?Ben aynıyım bekliyoz, bayramda memlekete gidince araştırma hastanesine gidip genetik testi yaptırmayı düşünüyorum..Hayırlısı olsun bakalım İnş 1 haftada yetiştiririm..Günaydın Kızlar teşekkür ederim herkese..Bu arada Hayırlı ramazanlar izinliydim girmedim siteye herkes iyidir inşallah :)
Mhrs den çıkar mı ki daha 1 ay var gideceğim tarihe..Bide kadın doğumdan mı almam gerekli randevuyu.Rahim filmi şuan düşünmüyorum çektirmeyi.İlerleyen zamanlarda olmazsa bakarım, doktorum da demedi birşey zaten..Sadece kan veriyorsun de mi bu testler için, sonucu beklemem zaten tekrar giderim sonuç için.Ben genetik yaptırdım evet fazla düşük oldugumu söyledim malesef. Yalan söyleme konusunda sıkıntılıyım hatta sırf bu yizden yaptırmayacaktım ama burdan okuduklarım nedeniyle yaptırmaya karar verdim. Bende karyotip ve trombofil paneli ve sperm testi istediler. Bunlar icin bir gün yetti ancak rahim filmi fln da orda yaptırırsan yeter mi hemen randevu verirler mi bilmiyorum. Rahim filmini özelde kendi doktorumda yaptırmayı dusunuyorum onda deneyim ve hijyen önemli cunku.gitmeden mhrs den randevu al bence hemen
Amin cnm..Zor günler geçmiştir İnşallah kucağına alırsın bebişini..Cinsiyeti ne bu arada?Rabbim isyeyen herkese evlat sevgisi tattirsin.cok zormus hamile kalmak, kalabilmeyi beklemek, hamilelik sureci...Cennet annelerin ayaklari altinda degilmis bosuna..
hamileligimi ogrendim 13ay bekledikten sonra.2hafta mutlulugunu yasadim ve kanamam oldu.sikintilarin ardi arkasi kesilmedi.suandada bogaz enfeksiyonu var..
arkadaslar 9ay bir omur.siz siz olun Rabbimden hayirli bir evlat hamilelik isterken mutlaka saglikli huzurlu bir hamilelik gecirmeyi istemeyide unutmayin.inanin dakikalar gecmek bilmiyor.hep sorun hep ssikinti..Ne olur Allahim bizlere aci isimizi gucumuzu rast getir.Darda kalanlarin yardimcisi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?