Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Mhrs den o kadar ileri tarih görünmez cnm kısa süre kala al. Tıbbi genetik bölümünden alman gerek randevuyu. Ama gideceğin hastanede var mıdır acaba? Rahim filmi hikayene göre önemli olabilir ihtimal etme mesela benim suan en gerekli test oymuş.3 dr da rahim filmi dedi. Benim bahsettiğim testler için sadece kan alıyorlar ama sonuç 1 ay sonra cıkıyor. Olmazsa geri dönmüş olursan sonucu birine aldır baska bir dr a gösterirsin dönünce. Bize nufus cuzdanıyla sonuc alınacak dendi onu da soyle sen yokken biri alırsa sorun olmasın sonra kimlik yok diye.

Selam kızlar.Herkese hayırlı Ramazanlar.Ben 5 haziranda 13 haftalık bebeğimi kaybettim.Ilk gebellikti ama doktorum sağolsun istedi testleri.Sonuç olarak kan pıhtılaşması çıktı.Geçen hafta pazartesi kontrole gittiğimde korunmana gerek yok dedi.Dün itibariyle korunmayı bıraktım.Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

Cnm ilk dusuklerde korunmaya gerek yok cok gecmis olsun bnmde iki dusugum vardı pihtilasma var iğne kullanıyorum ins sglikli bir hamilelik nasip eder rabbim

Cnm ilk dusuklerde korunmaya gerek yok cok gecmis olsun bnmde iki dusugum vardı pihtilasma var iğne kullanıyorum ins sglikli bir hamilelik nasip eder rabbim
Ay inşallah bana da sağlıklı bir hamilelik nasip olur.Acaba şimdiden coraspin kullanmaya başlasam mı ? Bir zararı olur mu günde 1 tane içsem ?

Cnm hemen geçiyor ınan zaman bn sanki daha dün öğrendim hamile oldugumu simdi 26. Haftaya girdik :)
Maşallah canım yaa ben de çok pozitifim.Hamileliğe hazır olduğum ve doktor gerek yok dediği için inanılmaz moralli tutuyorum kendimi.Allah isteyen herkese ben dahil nasip etsin.Sende bebişinle mutlu sona ulaşırsın inşallah az kalmış çok şükür :)

Ay inşallah bana da sağlıklı bir hamilelik nasip olur.Acaba şimdiden coraspin kullanmaya başlasam mı ? Bir zararı olur mu günde 1 tane içsem ?

cnm coraspirine hemen başla ztn igneye hamile kalınca hiçbir zararı olmaz doktorun başlatması gerekti bu arada pozitif olman cok guzel cnm ins sağlıklı bir bebeğin olur öncekini hiç dusunme nasipte yokmuş olmadı rabbim hayirlisini versin su mübarek ayda bol dua et akışına bırak.ne zmn kismetse o zmn olur ins bnde tez zmnda doguruurm :)

Canlarim Nasılsıniz. Kimin duasinin kabul olacağı bilinmez. Dua istiyorum sizden. Beklenen Gün geldi. Yarın yatış yapıyorum çarşamba ameliyat. .

Canlarim Nasılsıniz. Kimin duasinin kabul olacağı bilinmez. Dua istiyorum sizden. Beklenen Gün geldi. Yarın yatış yapıyorum çarşamba ameliyat. .
Cnm bnm ins allahın izniyle atlatacaksin bunuda hiç stres yapma dualarimseninle bebegeine bağışlasın rabbim haberdar et bizi kendine gelince

Anladım cnm..Araştırma Hastanesine gideceğim ben oraya mhrs den randevu alınmıyor, ayrıca kendi sistemleri var..Olmazsa arayıp alırım gitmeden 1 hafta öncesinden.Doktor gerekli görürse çektiririm filmi de bakalım cnm sağol tşk ler..

Cnm benim Rabbim yardımcın olsun İnşallah..Prensesinle sağlıkla kavuşun İnşallah..Dualarımız seninle

Canım ALAH yardımcın olsun inşallah saq salim atlatırsın Allahım sevdiklerine bebeqine baqışlasın inşallah...

Hastane işlerim vardı kuzum 1 hafta rapor aldım ev hastane dinlendim bıraz..İyi Allaha şükür canım rahim filminin rahatlıqı var üstümde korkum onda bir sıkıntı çıkmasıydı çıkmadı Allaha şükür bakalım ne olcak beklıorum ..Canım direk qenetikten alabılıomusun bılmıorum sonuçları ama ben kadın doquma muane oldum o aradı yönlendirdi genetik öllümüne randevu verdıler 1 hafta sonraya sonuçlar nerdeyse 2 aya yakın zamanda cıktı sen olmadan vermıolar kimseye bide eşininkini bıle sana vermıolar kendisi olması lazım dedi ben şehir dışında eşim dedim doktorada sonucşar temiz cıktıqı için veriyim dedi normalde vermezdim dedi aklında bulunsun canım...

Anladım cnm ben arayıp direkt genetik bölümünden randevu alayım o zaman..Çünkü sadece 5 gün zamanım olck orada boşa geçmesin zaman..

Aminnn canım hayırlısıyla al kucağına bebişi.Sonra da ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…