- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.761
Canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun atlatıcaksın hayırlısıyla bizi habersiz Bırakma çok öpüyorumCanlarim Nasılsıniz. Kimin duasinin kabul olacağı bilinmez. Dua istiyorum sizden. Beklenen Gün geldi. Yarın yatış yapıyorum çarşamba ameliyat. .
Canımm inşallah hayırlısıyla bebişinin sağlığı yerindedir.Haber ver bize detayları.Kizlarrrrr gunaydin bugun bebegimin kalp atislarini duymaya gidicez insallah hayirli haerle donerim dua edin bana lutfen....
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla bebişini alırsın inşallah kucağına.Canlarim Nasılsıniz. Kimin duasinin kabul olacağı bilinmez. Dua istiyorum sizden. Beklenen Gün geldi. Yarın yatış yapıyorum çarşamba ameliyat. .
Canımm inşallah duyarsın pıt pıt atışlarını güzel haberlerle gel dualarımdasın canım gelince yaz bizde merak ederiz:)Kizlarrrrr gunaydin bugun bebegimin kalp atislarini duymaya gidicez insallah hayirli haerle donerim dua edin bana lutfen....
Hadi cnm bnm ins diyacaksin haber vermeyi unutmaKizlarrrrr gunaydin bugun bebegimin kalp atislarini duymaya gidicez insallah hayirli haerle donerim dua edin bana lutfen....
Hadi cnm.gözün aydın ins hep böyle guzel haberlerle gelirsin simdi artik cinsiyet heyecanı başlar :)Teyzeleri biz geldikkkkkk :) cok sukur duyduk pitpitlarimizi :) Allahim herkese nasip etsin insallah :)
ayyy walla simdi onun heyecani sarar ama o bkleyis guzel :)Hadi cnm.gözün aydın ins hep böyle guzel haberlerle gelirsin simdi artik cinsiyet heyecanı başlar :)
tabi cnm çok gzl zmn nasıl geçio farketmiosun bnde şekere yüklemesi heyecanıyla gittim dün şükür bişi çıkmadı kızımı ilkkez renklide görecektim bnm her zmn bize bakan kızım önce yüzünü kapattı sonra elini emdi en sonunda resmen inat yapar gibi sırtını döndüayyy walla simdi onun heyecani sarar ama o bkleyis guzel :)
gözün aydın blumm..çok sevindimTeyzeleri biz geldikkkkkk :) cok sukur duyduk pitpitlarimizi :) Allahim herkese nasip etsin insallah :)
hayırdır evreme nolduevrem_evrem11 canimmmm Allah yardimcin olsun insallah sagsalim atlatip kizini kucagina alacaksin yine dualarimiz seninle....
senin kiz nazli olcak belli :)tabi cnm çok gzl zmn nasıl geçio farketmiosun bnde şekere yüklemesi heyecanıyla gittim dün şükür bişi çıkmadı kızımı ilkkez renklide görecektim bnm her zmn bize bakan kızım önce yüzünü kapattı sonra elini emdi en sonunda resmen inat yapar gibi sırtını döndü
Tesekkur ederim canimgözün aydın blumm..çok sevindim
buun kalp ameliyati olcaktihayırdır evreme noldu
oww Rabbim yardımcısı olsun..sağlıkla çıkar inş ameliyattansenin kiz nazli olcak belli :)
Tesekkur ederim canim
buun kalp ameliyati olcakti
Insallah canimoww Rabbim yardımcısı olsun..sağlıkla çıkar inş ameliyattan
çok şükür canım ikimizde iyiyiz .kavuşacağım günü bekliyorum kuzumaSUHAN sen nasilsin minigin nasil?
Az kaldi ayyyy ne guzel hazirliklarini paylasabilirsen bizede fikir olur :)çok şükür canım ikimizde iyiyiz .kavuşacağım günü bekliyorum kuzuma
Gözünaydın canım...Teyzeleri biz geldikkkkkk :) cok sukur duyduk pitpitlarimizi :) Allahim herkese nasip etsin insallah :)
Ay aynen cnm hemde ne naz :)senin kiz nazli olcak belli :)
Tesekkur ederim canim
buun kalp ameliyati olcakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?