Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Teyzeleri biz geldikkkkkk :) cok sukur duyduk pitpitlarimizi :) Allahim herkese nasip etsin insallah :)
Canımmm hadi gözünaydın için rahat eder artık çok sevindim Allahımm kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)benimde Yarin kontrol var her kontrol bir heyecan doğana kadar böyle gidicek herhalde :)

Canımmm hadi gözünaydın için rahat eder artık çok sevindim Allahımm kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:)benimde Yarin kontrol var her kontrol bir heyecan doğana kadar böyle gidicek herhalde :)
Ayyy heyecanimz hic bitmiycek canim :) benim drum taa5 hafta sonra cagirdi ama ben o kadr dayanamam arada gidicem :) sen ikili testi yaptiracak misin?

Bilmiyorum ki canım doktor ne der ona göre hareket ederim 2 li test Dediğin kan tahlilinden bakılan bişey mi?

Evet canm kandn bakiliyomus down sendromu icin ama kesin dogruyu vermiyoms bu testler
kızlar doktorlarınız yapmaya yanaşmazsa yaptırmayın doğruluk payı yok allah korusun kötü bişey çıkssa insanın canı sıkılıo bnm doktor yaptı ikili üçlü dörtlü istemedi ense kalınlığı ve kandaki serbest beta hcg bakılıo ama şeker yüklemesini kesin yaptırın

Ayyyy bilmiyrm neslicim kafam karisikesime bi yaptrcam bi yaptrmicam diyorm :)

Ayyyy bilmiyrm neslicim kafam karisikesime bi yaptrcam bi yaptrmicam diyorm :)
Cnm bak ikiliyi yaptir ama uclu falan gereksiz ztn ikilide sıkıntısiz çıkarsa diğerlerine gerek yok 1 ay sonra yapar doktorun sanırım ztn ondan iki hafta sonrada cinsiyeti ogrenirsin ozele gidiyorsan

Cnm bak ikiliyi yaptir ama uclu falan gereksiz ztn ikilide sıkıntısiz çıkarsa diğerlerine gerek yok 1 ay sonra yapar doktorun sanırım ztn ondan iki hafta sonrada cinsiyeti ogrenirsin ozele gidiyorsan
Bende 2liyi yaptirip digerleri yaptrmayi dusunmuyorum Allah korusun bana ozurlu deseler bile bebisimin canina kesinlikle kiyamam o bana Allahin emaneti..ayyy cinsiyet heyecani sardi simdide :)

Bende 2liyi yaptirip digerleri yaptrmayi dusunmuyorum Allah korusun bana ozurlu deseler bile bebisimin canina kesinlikle kiyamam o bana Allahin emaneti..ayyy cinsiyet heyecani sardi simdide :)
bnde senin gibi düşündüm cnm ztn aldırmam dedim ilk başta iki doktora gidiyordum biri özelde diğeri devlette ikiside ikiliden sonrasına gerek duymadı :) ay az kaldı cinsiyeti öğrenmenize cnm zmn çabuk geçio ama senin kızın olaca gibi gelio bana

Ayyyy herkes kiz diyo :) insallah baska teste gerek kalmaz saglikli olsun bebislerimiz de :) cinsiyeti ogrensem de alisveris yapsam kucuk kuck :)

Ayyyy herkes kiz diyo :) insallah baska teste gerek kalmaz saglikli olsun bebislerimiz de :) cinsiyeti ogrensem de alisveris yapsam kucuk kuck :)
İns cnm ogrenirsin en yakın zmnda başlarsınız almaya bu arad senin içine ne doğuyor genelde ne doğarsa o oluyor :)

Kiz kiz dedikce herkes kiz diyorm esim erkek diyo o zaman erkek diyorm degisken ruh haline sahibim canim :)
aman bnm eşimde erkek diyordu ztn erkekler önce hep erkek der ama bn doktora bile gitmeye gerek yok cinsiyet için kesin kız diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…