Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar dün gittim doktora bebişim gayet iyi ama alt değerim yükseliyor sürekli karaciğerle ilgili bi enzim yükseliyormuş başına hiç böyle bişey gelen var mi ?

Kızlar dün gittim doktora bebişim gayet iyi ama alt değerim yükseliyor sürekli karaciğerle ilgili bi enzim yükseliyormuş başına hiç böyle bişey gelen var mi ?
Gecmis olsun cnm valla haberim yok ne olduğundan ama endiselenme doktorun ne dedi bu konuda ne yapman gerekmis

Bu değerim sabit kalması gerek dedi işte tedirgin olma kontrol altındasın zaten dedi dahiliye gönderdi sonra tekrar konuşalım dedi canım ya tedirgin oldum çok
Yok cnm bnm tedirgin olma gözetim altindasin birşey olmaz allahın izniyle onu dengeler doktorlar

Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum hiç sizde veya tanıdıklarınız arasında prezervatifle korunup(delinme yırtılma olmadan) hamile kalanlar var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…