- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.801
Sende öğrenmeye yakın tam hissedersin cnm :)Ayyy ne guzel sen hissetmissin :) ben degiskenim :)
Hadi bakalim gunler geciyo az daha sabredicem :)Sende öğrenmeye yakın tam hissedersin cnm :)
Gecmis olsun cnm valla haberim yok ne olduğundan ama endiselenme doktorun ne dedi bu konuda ne yapman gerekmisKızlar dün gittim doktora bebişim gayet iyi ama alt değerim yükseliyor sürekli karaciğerle ilgili bi enzim yükseliyormuş başına hiç böyle bişey gelen var mi ?
Bu değerim sabit kalması gerek dedi işte tedirgin olma kontrol altındasın zaten dedi dahiliye gönderdi sonra tekrar konuşalım dedi canım ya tedirgin oldum çokGecmis olsun cnm valla haberim yok ne olduğundan ama endiselenme doktorun ne dedi bu konuda ne yapman gerekmis
Yok cnm bnm tedirgin olma gözetim altindasin birşey olmaz allahın izniyle onu dengeler doktorlarBu değerim sabit kalması gerek dedi işte tedirgin olma kontrol altındasın zaten dedi dahiliye gönderdi sonra tekrar konuşalım dedi canım ya tedirgin oldum çok
Günaydın cnm nasılsın?Günaydın Kızlar..
İyidir canım aynı dewam sen nasılsın?Günaydın cnm nasılsın?
Bende aynı cnm nolsun..Adet oldun mu sen bu ay ?İyidir canım aynı dewam sen nasılsın?
Ayın 7'si canım adet tarihim sen oldunmu?Bende aynı cnm nolsun..Adet oldun mu sen bu ay ?
Benim daha sonra cnm ramazandan 1 hafta önce oldum..Bayrama falan denk gelck sanırım..Ayın 7'si canım adet tarihim sen oldunmu?
Inşallah canım ya bakalım ne diycek doktor ona göre bi yol izleriz:)Yok cnm bnm tedirgin olma gözetim altindasin birşey olmaz allahın izniyle onu dengeler doktorlar
Anladım canım hayırlsıı olsun bakalım...Benim daha sonra cnm ramazandan 1 hafta önce oldum..Bayrama falan denk gelck sanırım..
Aminn cnm hayırlısı..Anladım canım hayırlsıı olsun bakalım...
Canım Hiç duymadım etrafımdaki kimseden...Merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum hiç sizde veya tanıdıklarınız arasında prezervatifle korunup(delinme yırtılma olmadan) hamile kalanlar var mı acaba?
Canımgittim doktora Düşüyor Değerlerim bi problem yok dedi doktor ikili test için çağırdı 13 temmuzda cinsiyetini Söyler mi ki:)Inşallah canım ya bakalım ne diycek doktor ona göre bi yol izleriz:)
Gunaydin sevcanim nasilsin?calismalar nasil gidiyo?Günaydın Kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?