- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.821
İyi canım şükür dewam işte aynı hızla:) Sen napıosun bebiş nasıl..?Gunaydin sevcanim nasilsin?calismalar nasil gidiyo?
cnm cok sevindim ben sana dedim duzelir kac haftalık olacaksın 13 temmuzda genedrl ozellerde 14. Haftada söylüyorlar görürlerse 12 dede söylerlerCanımgittim doktora Düşüyor Değerlerim bi problem yok dedi doktor ikili test için çağırdı 13 temmuzda cinsiyetini Söyler mi ki:)
Günaydın canım iyi Allaha şükür sen nasılsın?Günaydın kızlar..Nasılsınız bakalım?
Ben de iyiyim çok şükür cnm..Aynı herşey uyan işe gel akşam eve git..Ramazanda biraz uykusuzluk oluyor sadece onun dışında iyi çok şükür.Günaydın canım iyi Allaha şükür sen nasılsın?
Allah iyilik versin canım aynen uykusuzluk fena vuruyo...Ben de iyiyim çok şükür cnm..Aynı herşey uyan işe gel akşam eve git..Ramazanda biraz uykusuzluk oluyor sadece onun dışında iyi çok şükür.
Aynen cnm? Senin az kaldı adete sanırım İnş olmazsınAllah iyilik versin canım aynen uykusuzluk fena vuruyo...
Gunaydin canm biz iyiyz sen nasilsin bende uzun zamandr giremiodum netim bitmisdiGünaydın kızlar..Nasılsınız bakalım?
iyi cnm çok şükür ramazanla uğraşıyoz bir yoğunluk içinde geçiyor zaman..Gunaydin canm biz iyiyz sen nasilsin bende uzun zamandr giremiodum netim bitmisdi
Aynen canim yariladik ramazani sonundaiyi cnm çok şükür ramazanla uğraşıyoz bir yoğunluk içinde geçiyor zaman..
11 bitecek 12 Başlangıcı olucak sanırım bakalım daha Söylemez canım o zaman seninde az kaldı doğuma hareketlerini hissediyomusun?cnm cok sevindim ben sana dedim duzelir kac haftalık olacaksın 13 temmuzda genedrl ozellerde 14. Haftada söylüyorlar görürlerse 12 dede söylerler
sanırım demez cnm bir sonrkai kontrolünde der bnm çünki tam 14 te dedi11 bitecek 12 Başlangıcı olucak sanırım bakalım daha Söylemez canım o zaman seninde az kaldı doğuma hareketlerini hissediyomusun?
Aynen cnm..Geldi gidiyor bile zaman geçiyor..Bu güzel günlerde iftardan önce dua edelim birbirimize İnşallah..İftara dakikalar kala yapılan dualar kabul olurmuş Allahın izni ile...Aynen canim yariladik ramazani sonunda
Teyzeleri biz geldikkkkkk :) cok sukur duyduk pitpitlarimizi :) Allahim herkese nasip etsin insallah :)
Canim cok tesekkur ederim Allah razi olsun herkes yasasin bu duygulari insallah :) seninde bebisine kavusman icin az kalmis :)Canım cok sevindim inşallah saglıklı bi sekilde doğum olur hayırlısıyla darısı diğer kızların ve herkesin basına amin
İyi canım çok şükür aynı dewam sen napıosun nasılsın...Sevcanim sen nasilsin
İnşallah canım zaten denqe menge kalmadı artık bende...Aynen cnm? Senin az kaldı adete sanırım İnş olmazsınArtık bu adet bekleme olayı da çok sıktı beni bu ay hiçbir şeyy takip etmedim zaten adet düzenim de bozuldu iyice stresten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?