Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar dun diktora gittim yumurtam gelismismi diye bakti doktor yumurta falan goremeedi bi daha ki ay klomen tedavisine baslicak ama ben yumurta catlama belirtileri yasadim bu ay ya dollendiyse ondan gozukmuyosa diyedusunuyorum bide ben 33 gunde bi adet oluyorum o yuzden gec yurtluyorm dunde adetimin 15. Gunuydu o yuzden de gozukmemis olabilir mi acaba kusura bakmayin kizlar cok.soru sordm

Canımgittim doktora Düşüyor Değerlerim bi problem yok dedi doktor ikili test için çağırdı 13 temmuzda cinsiyetini Söyler mi ki:)
cnm cok sevindim ben sana dedim duzelir kac haftalık olacaksın 13 temmuzda genedrl ozellerde 14. Haftada söylüyorlar görürlerse 12 dede söylerler

Allah iyilik versin canım aynen uykusuzluk fena vuruyo...
Aynen cnm? Senin az kaldı adete sanırım İnş olmazsın Artık bu adet bekleme olayı da çok sıktı beni bu ay hiçbir şeyy takip etmedim zaten adet düzenim de bozuldu iyice stresten

cnm cok sevindim ben sana dedim duzelir kac haftalık olacaksın 13 temmuzda genedrl ozellerde 14. Haftada söylüyorlar görürlerse 12 dede söylerler
11 bitecek 12 Başlangıcı olucak sanırım bakalım daha Söylemez canım o zaman seninde az kaldı doğuma hareketlerini hissediyomusun?

11 bitecek 12 Başlangıcı olucak sanırım bakalım daha Söylemez canım o zaman seninde az kaldı doğuma hareketlerini hissediyomusun?
sanırım demez cnm bir sonrkai kontrolünde der bnm çünki tam 14 te dedi evet cnm hissediyorum git gide dahada güçleniyor tepikler bn 16. hafta dolduğunda hissetmeye başladım darısı sana inş çok gzl bir duygu

Aynen cnm? Senin az kaldı adete sanırım İnş olmazsın Artık bu adet bekleme olayı da çok sıktı beni bu ay hiçbir şeyy takip etmedim zaten adet düzenim de bozuldu iyice stresten
İnşallah canım zaten denqe menge kalmadı artık bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…