Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Aynen cnm artık olmucakmış gibime geliyo Ben düşük yaptıktan sonra hamile kalan arkadaşım doğuracak nerdeyse..
Bu düşüncelere kapılmamız cok normal ama Allahın takdiri o nezaman isterse ozaman olucak biz ne yaparsak yapalım canım...

Canım deme öyle ben hep dua ediyorum allahın izniyle hayırlısıyla saglıklısıyla gelecek bebekler sadece biraz vücudunu rahat bırak
Sağol canım eksik etme dualarıni...Rabbim sana sağlıklı kolay doğum nasıl etsin...

Merhabalar, ilk hamileliğim bebeğimin kalp atışı duyulmadığı için sonlandırmak durumunda kaldım. Yaşayan herkes bilir ki ilk hamilelikse ve istenen bir bebekse bu gerçekten büyük bir üzüntü oluyor. 3 farklı doktorla görüştüm o dönem hepsi bu durumun çok sık yaşandığını ilk düşüklerde aslında hiçbir anlam ifade etmediği, en sık başlarına gelen olay olduğu söyledi. Hatta en çok içimi rahatlatan açıklama en azından hamile kalabiliyorsun diyen doktora aitti. Her ne kadar bu çok önemsiz bir durum deseler de insan çok istediği bir bebek olunca üzülüyor. Kürtajdan sonra hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim. İlk hamileliğim için 6 ay beklemiştim. 2. hamileliğim böyle pat diye olunca çok şaşırmıştım. Sanırım bunda o dönem gerçekten kafama takmamamın etkisi var. Ne bir ateş ölçme yöntemi, yumurtlama dönemi takibi hiçbirini yapmadım. Olayı akışına bıraktım. Her zaman derler ya stres olmayınca hamile kalmak çok daha kolay diye gerçekten doğru. İlk hamileliğim kötü bitince ikinci hamilelikte de hep korku yaşıyorsunuz ama inanın bir bebek gelecekse her şekilde geliyor. Hamileliğimi bilmeden perde de astım, 6 aylık hamileyken 2 defa düştüm, bir tanesinde kötü düştüm gerçekten. Bebeğin bu dünyada rızkı varsa hiçbir şey engel değil onu anladım. Sonunda geçen yaz bebeğimi kucağıma aldım. Şimdi ben bunları neden yazdım. Ben ilk hamileliğimde gerçekten çok üzülmüştüm sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi gelmişti ama dönüp bakınca aslında o kadar insanın kendisini yıpratmaması gerektiğini anlıyorsun. Siz de üzmeyin tamam mı?
Not: Aslında eski bir üyeyim ama üyelik kaydım silinmiş sanırım giriş yapamadım. Hamileyken forumları takip ederdim bir konu çok dikkatimi çekerdi. Bir hamile arkadaşımız bugün bebeğim hiç hareket etmedi çok tedirginim derdi, bazı arkadaşlar ay bugün benimki hiç durmadı, çok hareketli derdi, böyle yorumlar diğer anneyi daha fazla tedirgin etmekten başka bir işe yaramazdı. Lütfen böyle yapmayın olur mu :)
Hamile olanlar sağlıkla bebelerini kucaklarına alsınlar, hamile olmayanlar da tez zamanda dileklerine kavuşurlar inşallah.

me
Merhaba canım yazdıkların gerçekten iyi
moral oldu..dediğin gibi ilk bebek olunca çok üzülüyor insan benim ilk bekletmemisti 2. ayda hamile kaldım ama kürtajdan sonra 5 aydır istiyoruz olmadı daha..Vardır bunda da bir hayir.Ama isterken stresten uzak duramıyoruz malesef..Teşekkürler yazdıkların için. .Umarım en yakın zamanda Rabbim bizlere de nasip eder sağlıklı hayirli evlatlar..

Doktorum kürtajdan sonra ilk 3 ay hamile kalmamalısın ama ideali 6 ay demişti. Bende 5 ay korunmuştum. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. O yüzden pat diye oldu benim için. Ben bu kadar çabuk beklemiyordum :) diğer taraftan bakınca aslında kürtajdan sonra yine yaklaşık 6 ay geçmişti. Kuzenim de 1. tüp bebek denemesi başarısızdı ikincisini 3 ay sonra deneyeceğiz diye konuşmuştuk bir iki hafta sonra hamile olduğunu öğrendik. Doktoru bir hastam da tatile gitti geldi hamile kamıştı, kafa rahat olunca oluyor demiş :) Bebek istiyorsan stres olmamak gerçekten mümkün değil gibi duruyor ama başka uğraşlar bulup kafa dağıtmak lazım.

haklısın cnm..bana da doktorum sana dediği gibi dedi 3 ay korundum bende..8 ay oldu kurtaj olalı 5 aydır da istiyoruz..Nasip ne zamana ise o zaman olacaktır insallah sabredip beklemek düşüyor bizlere..

slm kızlar umarım herkesler iidir çalışmalar devam eden arkadaşlarım inş bu mübarek ayda rabbim doldurur göbişleri

slm kızlar umarım herkesler iidir çalışmalar devam eden arkadaşlarım inş bu mübarek ayda rabbim doldurur göbişleri
Canim ben iyi sayilirim bulantilarin ustune bide grip oldum ama buna da sukur diyorum sen nasilsin?koldan vurulunca igne benm cok aciyo bide yaniyo bide vurulan yer degince aciyo gobusum azcik dinlensin dedim ama yine gobuse doncem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…