- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.861
bnde iim cnm ne yapim kramplar başladı sanırım magnezyum eksik doktora gidince diyeceğim .bu arada cnm en rahat göbek her zmn yağ fazla olduğu için koldan açıo birde yaz geldi morarır rahat edemezsin kıyafet giyerken yakıyor birde çok kötü yaaaaCanim ben iyi sayilirim bulantilarin ustune bide grip oldum ama buna da sukur diyorum sen nasilsin?koldan vurulunca igne benm cok aciyo bide yaniyo bide vurulan yer degince aciyo gobusum azcik dinlensin dedim ama yine gobuse doncem :)
Evet canim koldan cok yakiyo dun koldan oldm degince aciyo orasi kolumn ustune yatamiyorm bacaktan vurulsam diyorm ama nerden olcagini bilmiyorm en iyisi gobek ama arada dinlendireym diyorm hfif morardi gobusum insallah dr um doguma kadr vurulcaksin demez ama tahmnm devam ettirecek cuku garantici bi dr hayirlisi bakalim :) igneyi vurulurken ilaci salmadan once cektiriyomusun siringayi yoksa batirip hemen ilaci saliyomusun?bnde iim cnm ne yapim kramplar başladı sanırım magnezyum eksik doktora gidince diyeceğim .bu arada cnm en rahat göbek her zmn yağ fazla olduğu için koldan açıo birde yaz geldi morarır rahat edemezsin kıyafet giyerken yakıyor birde çok kötü yaaaa
cnm batırıyorum sonra yavaş yavaş enjekte ediyorum ay sen görseydin bi ara bnm göbeğimi acırdın cnm heryer mosmordu şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum ama kanıyor arada ya bnm bu arada boşver bıraktırmaması daha ii bana bırak desede korkarım cnm alıştım ya artık bn bacaktan hiç vurmadım koldan bi kez vurdum bazen karnıma vurduğumda kalbime vuruo yanması .bu arada o bebişin hareketlensin gör bak bnmki vururken bir tepik atıo gül gül ölüyorum hanfendi herşeyden rahatsızEvet canim koldan cok yakiyo dun koldan oldm degince aciyo orasi kolumn ustune yatamiyorm bacaktan vurulsam diyorm ama nerden olcagini bilmiyorm en iyisi gobek ama arada dinlendireym diyorm hfif morardi gobusum insallah dr um doguma kadr vurulcaksin demez ama tahmnm devam ettirecek cuku garantici bi dr hayirlisi bakalim :) igneyi vurulurken ilaci salmadan once cektiriyomusun siringayi yoksa batirip hemen ilaci saliyomusun?
ay hadi cnm senin adına çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inşKizlar benim prensisim olacakmis bugun ogrendik cok sukur saglikli hersey yolundaymis :) Allahim tez zamanda herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
amin insallahhh canimay hadi cnm senin adına çok sevindim sağ salim kucağına alırsın inş
Baksen cadiyaaaa :) ayy simdiki cocuklar cok fena her seyi anliyolar :) masallah buyumussunuz o dugundeki fotolardn bile azcik farkli bundan snra artik daha cok buyursunuz :)cnm batırıyorum sonra yavaş yavaş enjekte ediyorum ay sen görseydin bi ara bnm göbeğimi acırdın cnm heryer mosmordu şimdi daha dikkatli olmaya çalışıyorum ama kanıyor arada ya bnm bu arada boşver bıraktırmaması daha ii bana bırak desede korkarım cnm alıştım ya artık bn bacaktan hiç vurmadım koldan bi kez vurdum bazen karnıma vurduğumda kalbime vuruo yanması .bu arada o bebişin hareketlensin gör bak bnmki vururken bir tepik atıo gül gül ölüyorum hanfendi herşeyden rahatsız
Buda bizden size teyzeleri büyümüş muyuz
Aynen cnm ztn bnm 7 . Ayda iice belirginleşti dur sen daha neler yaşayacaksın cnm hareketlensin bnmki eşime sarilim kıskançlıktan acımasızca vuruyor ınan hissediyorlar herşeyi :)Baksen cadiyaaaa :) ayy simdiki cocuklar cok fena her seyi anliyolar :) masallah buyumussunuz o dugundeki fotolardn bile azcik farkli bundan snra artik daha cok buyursunuz :)
Ayyy cok gusel yaaa gobuusss en sevdigim gobus hic kilo almamissin ohh ne gusel yaa benim gobekle gogus yarisiyo :)Buda bizden size teyzeleri büyümüş muyuz
Senin kiz cok fena olcak bak gorursun :)Aynen cnm ztn bnm 7 . Ayda iice belirginleşti dur sen daha neler yaşayacaksın cnm hareketlensin bnmki eşime sarilim kıskançlıktan acımasızca vuruyor ınan hissediyorlar herşeyi :)
ah cnm seb benim göğsü gormemissin 95 beden olmuşum bile allah sonunu hayır etsin :)Ayyy cok gusel yaaa gobuusss en sevdigim gobus hic kilo almamissin ohh ne gusel yaa benim gobekle gogus yarisiyo :)
Valla seda hemde ne fena cnm ama babayı kıskanıyor beni degil belli :)Senin kiz cok fena olcak bak gorursun :)
ayyy dursalar artik ya ben rahatsiz oluyorum cok bu goguslerdenah cnm seb benim göğsü gormemissin 95 beden olmuşum bile allah sonunu hayır etsin :)
Valla seda hemde ne fena cnm ama babayı kıskanıyor beni degil belli :)
Bide canim kac kilo aldin sen ?ah cnm seb benim göğsü gormemissin 95 beden olmuşum bile allah sonunu hayır etsin :)
Valla seda hemde ne fena cnm ama babayı kıskanıyor beni degil belli :)
ayyy dursalar artik ya ben rahatsiz oluyorum cok bu goguslerdenvucudumda tek dikkat ceken yer :) insallah sut doluyodurda sisiyodur canim benim :)
ay ins sut cok olur dediğin gibi cnm bu kadar büyümeye bnmde belim.inceydi Goguslerim büyüktü hamilelikten öncede .cnm bn 7 ayda 8 kilo aldim bilmem nasil aldim ama doktorum hamur işini kes dedi :)Bide canim kac kilo aldin sen ?
Ayyy bende sisiyorum yesemde yemesemde benimde dr dikkat et dediay ins sut cok olur dediğin gibi cnm bu kadar büyümeye bnmde belim.inceydi Goguslerim büyüktü hamilelikten öncede .cnm bn 7 ayda 8 kilo aldim bilmem nasil aldim ama doktorum hamur işini kes dedi :)
İyi cnm bende aynı ne olsun uğraşıyoz..İyidir canım aynı dewam sen nasılsın..?
Cnm benim gözün aydın..Sağlıcakla al kucağına prensesini İnşallah..İnş bizler de en yakın zamanda yaşarız bu duyguları hayırlısı ile..Kizlar benim prensisim olacakmis bugun ogrendik cok sukur saglikli hersey yolundaymis :) Allahim tez zamanda herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
Rabbim yardımcın olsun cnm..Hayırlısı ile nasip etsin İnşallah bu mübarek günlerde..Kızlar dun doktora gittim klomen ve inofolic verdi 1 hafta sonra yumurtam buyurse catlama ignesi olucam dua edin bana olur mu ? Allahm hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?