- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.881
Canım benim cok sevindim saq salim alırsın kucaqına inşallah bebeqini :)Kizlar benim prensisim olacakmis bugun ogrendik cok sukur saglikli hersey yolundaymis :) Allahim tez zamanda herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
İnşallah gelir bebeqin canım Allah yardımcın olsun...Kızlar dun doktora gittim klomen ve inofolic verdi 1 hafta sonra yumurtam buyurse catlama ignesi olucam dua edin bana olur mu ? Allahm hepimizin yardimcisi olsun
Sevcan ya ben şimdi araştırma hastanesini aradım randevu için telesekreter konuşuyor kadın doğumu seçtim o da tüm branşlar doludur dedi..5 günüm olck sadece randevu almazsam da zannetmiyorum bakacaklarını napcam ben şimdiİnşallah gelir bebeqin canım Allah yardımcın olsun...
Normalde kucukmuydu goguslerin benm kucuk 75 ve dolgulu olmak zorundaydi camasrlarim suan dolgusuz rahat oluyo :)ah cnm seb benim göğsü gormemissin 95 beden olmuşum bile allah sonunu hayır etsin :)
Valla seda hemde ne fena cnm ama babayı kıskanıyor beni degil belli :)
yok cnm ya sanırım 15 kilo olur o bnde ilk uc ay hiç almadım bulantimda yoktu ama sonra bir başladı yemeden bile aldim sonuçta bebekti suyuydu onlarda etkiliyorAyyy bende sisiyorum yesemde yemesemde benimde dr dikkat et dediama cok iyi az kilo amissin bence insallah 12 kiloyla kapatirsin canim daha fazla almazsin
cnm bnm normalde 80-85 di ins daha fazla buyumez ztn bebek dogsun emzirme dönemi bitsin bir küçültme operasyonu olacağım boynuma sıkıntı yapıyor yoksaNormalde kucukmuydu goguslerin benm kucuk 75 ve dolgulu olmak zorundaydi camasrlarim suan dolgusuz rahat oluyo :)
Eeee kizlar babaya duskkun olur die bosuna dememisler :)
Hmmm normalde de buyukmus herseyin caresi var artik :)yok cnm ya sanırım 15 kilo olur o bnde ilk uc ay hiç almadım bulantimda yoktu ama sonra bir başladı yemeden bile aldim sonuçta bebekti suyuydu onlarda etkiliyor
cnm bnm normalde 80-85 di ins daha fazla buyumez ztn bebek dogsun emzirme dönemi bitsin bir küçültme operasyonu olacağım boynuma sıkıntı yapıyor yoksa
Saol canm insallah. Allahm tez zamanda hepimize hayirli evlatlar nasip etsin ins.İnşallah gelir bebeqin canım Allah yardımcın olsun...
Kuzularr bi gaflete gelip 3lu test yaptirmistim ve 1ay ne stres yasamistim geçmiş yazılara bakarsanız. Doğruluk payı yok anne kanindan bakılıyor ve ayrıntılı ultrasona girin daha iyi. .risk yüksekti benim ama kızımın masallahi var sendromu da yok. .Şeker yüklemesi onemliymis ama ben o haftalarda başka sağlık sorunlarıyla ugrasiyordum ve sabah açlığa dayanamiyordum gidip yaptirmadim şekerim yok zannimca :)bebiş ler kucağa gelsin hamile olmayanlar da gobuse gelsin minikler :)kızlar doktorlarınız yapmaya yanaşmazsa yaptırmayın doğruluk payı yok allah korusun kötü bişey çıkssa insanın canı sıkılıo bnm doktor yaptı ikili üçlü dörtlü istemedi ense kalınlığı ve kandaki serbest beta hcg bakılıo ama şeker yüklemesini kesin yaptırın
Mervem ben 2liyide yaptirip yaptrmamkta kararsizim dr um bana birakti sence yaptirmalimiyim?Kuzularr bi gaflete gelip 3lu test yaptirmistim ve 1ay ne stres yasamistim geçmiş yazılara bakarsanız. Doğruluk payı yok anne kanindan bakılıyor ve ayrıntılı ultrasona girin daha iyi. .risk yüksekti benim ama kızımın masallahi var sendromu da yok. .Şeker yüklemesi onemliymis ama ben o haftalarda başka sağlık sorunlarıyla ugrasiyordum ve sabah açlığa dayanamiyordum gidip yaptirmadim şekerim yok zannimca :)bebiş ler kucağa gelsin hamile olmayanlar da gobuse gelsin minikler :)
amin canim insallah ...darisi tez zamanda sizlerin basina insallahCanım benim cok sevindim saq salim alırsın kucaqına inşallah bebeqini :)
Insallah canim benim insallah .... Sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu yasayin insallah yavrulariniza kavusun insallah Allahim sizede nasip etsin saglikkli bebislerCnm benim gözün aydın..Sağlıcakla al kucağına prensesini İnşallah..İnş bizler de en yakın zamanda yaşarız bu duyguları hayırlısı ile..
Canımm nasıl oldun merak ediyordum seni benimde pazartesi 2 li test yapalım dedi doktor ama tamam dedim çok Anlamadığım için?Kuzularr bi gaflete gelip 3lu test yaptirmistim ve 1ay ne stres yasamistim geçmiş yazılara bakarsanız. Doğruluk payı yok anne kanindan bakılıyor ve ayrıntılı ultrasona girin daha iyi. .risk yüksekti benim ama kızımın masallahi var sendromu da yok. .Şeker yüklemesi onemliymis ama ben o haftalarda başka sağlık sorunlarıyla ugrasiyordum ve sabah açlığa dayanamiyordum gidip yaptirmadim şekerim yok zannimca :)bebiş ler kucağa gelsin hamile olmayanlar da gobuse gelsin minikler :)
Bende ilk 3 ay ekmek patates yemekten kilo aldim ya simdide sukur yiyebiliyorum ama ekmek beni mahfediyo gereksiz kilo aliyorum gibiyok cnm ya sanırım 15 kilo olur o bnde ilk uc ay hiç almadım bulantimda yoktu ama sonra bir başladı yemeden bile aldim sonuçta bebekti suyuydu onlarda etkiliyor
cnm bnm normalde 80-85 di ins daha fazla buyumez ztn bebek dogsun emzirme dönemi bitsin bir küçültme operasyonu olacağım boynuma sıkıntı yapıyor yoksa
Ben yaptirmadim canım. Eğer cocugunda sknti olduğunu söyleyip aldirmayi düşünüyorsan yaptir değilse hiç uğraşıp kafanı bulandirma. Doktorum böyle soylemesine rağmen 2liyi yaptirmadik devlet hast. Gittiğimde 3lu ye gönderdi aman bi kan sadece deyip yaptirmistim riski yüksek çıktı düşünmekten alamamistim kendimi. .bana kalırsa yaptırma iyi düşün iyi olsunMervem ben 2liyide yaptirip yaptrmamkta kararsizim dr um bana birakti sence yaptirmalimiyim?
Bugün daha iyiyim elhamdulillah. Basit islerimi kendim halledebiliyorum artık. Yarın kontrolüm var geçen günlerdeki kontrolumde akcigerde biraz şu toplamisti suan geçmiştir inşallah. Kızım dizlerimde uyuyor şimdi :)kucağıma alamıyorum malum. .blumma da anlattım canım bence aldirmayi dusunmuyorsaniz yaptırmayın. .allah korusun bişey çıksa ayrıntılı renkli ultrasonda görünüyor.18.-22.haftadaydi sanırım ayrıntılı ultrason. Kan akisindan tut böbreklerine kadar herseyi inceleniyorCanımm nasıl oldun merak ediyordum seni benimde pazartesi 2 li test yapalım dedi doktor ama tamam dedim çok Anlamadığım için?
Allahimdusundurtmesin bile insallah sagsalim kucagimiza alali evlatlarimizi :)Ben yaptirmadim canım. Eğer cocugunda sknti olduğunu söyleyip aldirmayi düşünüyorsan yaptir değilse hiç uğraşıp kafanı bulandirma. Doktorum böyle soylemesine rağmen 2liyi yaptirmadik devlet hast. Gittiğimde 3lu ye gönderdi aman bi kan sadece deyip yaptirmistim riski yüksek çıktı düşünmekten alamamistim kendimi. .bana kalırsa yaptırma iyi düşün iyi olsun
Bugün daha iyiyim elhamdulillah. Basit islerimi kendim halledebiliyorum artık. Yarın kontrolüm var geçen günlerdeki kontrolumde akcigerde biraz şu toplamisti suan geçmiştir inşallah. Kızım dizlerimde uyuyor şimdi :)kucağıma alamıyorum malum. .blumma da anlattım canım bence aldirmayi dusunmuyorsaniz yaptırmayın. .allah korusun bişey çıksa ayrıntılı renkli ultrasonda görünüyor.18.-22.haftadaydi sanırım ayrıntılı ultrason. Kan akisindan tut böbreklerine kadar herseyi inceleniyorCanımm nasıl oldun merak ediyordum seni benimde pazartesi 2 li test yapalım dedi doktor ama tamam dedim çok Anlamadığım için?
Amiiin inşallah inşallah sağ salim sağlıklaAllahimdusundurtmesin bile insallah sagsalim kucagimiza alali evlatlarimizi :)
Çok qeçmiş olsun canım daha iyi olursun inşallah Allahım yardımcın olsun..Bugün daha iyiyim elhamdulillah. Basit islerimi kendim halledebiliyorum artık. Yarın kontrolüm var geçen günlerdeki kontrolumde akcigerde biraz şu toplamisti suan geçmiştir inşallah. Kızım dizlerimde uyuyor şimdi :)kucağıma alamıyorum malum. .blumma da anlattım canım bence aldirmayi dusunmuyorsaniz yaptırmayın. .allah korusun bişey çıksa ayrıntılı renkli ultrasonda görünüyor.18.-22.haftadaydi sanırım ayrıntılı ultrason. Kan akisindan tut böbreklerine kadar herseyi inceleniyor
aynen cnm bir bebeği dogurayim emzireyim sonra bakacaz :)Hmmm normalde de buyukmus herseyin caresi var artik :)
Cnm bncede gereksiz testler ya boş yere zehir ediyoruz kendimize ama seker önemliydi onu doktorda istedi diğerlerini doktorumda istemedi bu arada toparlanmana cok sevindim cnm hiç yaşamamış gibi olun ins guzel kizinlaKuzularr bi gaflete gelip 3lu test yaptirmistim ve 1ay ne stres yasamistim geçmiş yazılara bakarsanız. Doğruluk payı yok anne kanindan bakılıyor ve ayrıntılı ultrasona girin daha iyi. .risk yüksekti benim ama kızımın masallahi var sendromu da yok. .Şeker yüklemesi onemliymis ama ben o haftalarda başka sağlık sorunlarıyla ugrasiyordum ve sabah açlığa dayanamiyordum gidip yaptirmadim şekerim yok zannimca :)bebiş ler kucağa gelsin hamile olmayanlar da gobuse gelsin minikler :)
cnm ekmek ve tuz vücuda ödem yapıp boş sisiriyor ztn ama tamda ramazan ayı o pidelerde oyle guzel oluyor ki insan dayanamıyorBende ilk 3 ay ekmek patates yemekten kilo aldim ya simdide sukur yiyebiliyorum ama ekmek beni mahfediyo gereksiz kilo aliyorum gibineyse artik dogum sonrasi vericez :)
seni görmek güzel oldum evrem..çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun..şükür şimdi iyiymişsin...kuzucanda iyi sanırımBugün daha iyiyim elhamdulillah. Basit islerimi kendim halledebiliyorum artık. Yarın kontrolüm var geçen günlerdeki kontrolumde akcigerde biraz şu toplamisti suan geçmiştir inşallah. Kızım dizlerimde uyuyor şimdi :)kucağıma alamıyorum malum. .blumma da anlattım canım bence aldirmayi dusunmuyorsaniz yaptırmayın. .allah korusun bişey çıksa ayrıntılı renkli ultrasonda görünüyor.18.-22.haftadaydi sanırım ayrıntılı ultrason. Kan akisindan tut böbreklerine kadar herseyi inceleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?