Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayyy evet o pidelere esimden cok ben yiyorum iki kisi 1 pide yiyoruz neredeyse yaaa frenliycem artik kendimi :)

Ayyy evet o pidelere esimden cok ben yiyorum iki kisi 1 pide yiyoruz neredeyse yaaa frenliycem artik kendimi :)
ah cnm bnde frenlicem diyorum ama olmuo bgn sağlık ocağından çağırdılar kalp atışları için hemşirede kilo fazlan var dedi yaaa

Aminn canım benim İnşallah..Nasılsın nasıl geçti ameliyat? Kızın nasıl?ikiniz de iyisinizdir İnşallah..

ah cnm bnde frenlicem diyorum ama olmuo bgn sağlık ocağından çağırdılar kalp atışları için hemşirede kilo fazlan var dedi yaaa
hadi yaaa ayyy kesin banada diyecekler yaaa bende farkinda olmadan sisiyorum sanirim yaaa napcaz kilo almayanlari hatta kilo verenleri hic anlamiyorum napicam diyet diyecek benimde cuma gunu gidecegim doktor kesin oyle diyecek ozeldeki takilmiyo ek kiloyada devletteki doktorum kiziyo :'(

cnm valla bnde hayret ediyorum bazılarınn kollar bacaklar zayıf sadece karın şişiyor ne güzel :)

cnm valla bnde hayret ediyorum bazılarınn kollar bacaklar zayıf sadece karın şişiyor ne güzel :)
evet benim arkadasimda oyle 7 aylik hamile sadece gobisi var bacakklar gogus kollar kucucuk gobisi var bir tek ve benden cok yiyo ama sik sik yiyo acaba ondanmiki

evet benim arkadasimda oyle 7 aylik hamile sadece gobisi var bacakklar gogus kollar kucucuk gobisi var bir tek ve benden cok yiyo ama sik sik yiyo acaba ondanmiki
cnm millet ekmek yemio az yiyio sık yiyio biz abartıyoruz sanırım :)

Aminn canım benim İnşallah..Nasılsın nasıl geçti ameliyat? Kızın nasıl?ikiniz de iyisinizdir İnşallah..
Ameliyat basariliymis şükür. O gün acil 2.kez tekrar acmislar damarin biri kanama mi ne yapmış yarı uyanik ameliyathanedeydim acil hastaya bişey oluyor falan diyorlardi tekrar bir narkoz derken fiziksel olarak zaten üstümden tir geçmiş gibiyim psikolojik olarakta yiprandim 1hafta kızımı görmedim görmekte istemedim zaten. .yeni yeni psikolojim düzeliyor. .Basit islerimi halledebiliyorum artık çok şükür. .rabbim dusmanima yasatmasin

Aminn cnm..Rabbim bir daha yaşatmasın..Gitsin bir daha gelmesin İnşallah Zor bir süreç atlatmışsın..

Kızlar adetim 2 gün qecxikti karnımda aqrıo ama 3 aydır falan birkaç gün gecikme oluo diye aldırış etmıorum...Ama yine hasta olurum gibime qelıo bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…