- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.901
aynen cnm bir bebeği dogurayim emzireyim sonra bakacaz :)
Cnm bncede gereksiz testler ya boş yere zehir ediyoruz kendimize ama seker önemliydi onu doktorda istedi diğerlerini doktorumda istemedi bu arada toparlanmana cok sevindim cnm hiç yaşamamış gibi olun ins guzel kizinla
cnm ekmek ve tuz vücuda ödem yapıp boş sisiriyor ztn ama tamda ramazan ayı o pidelerde oyle guzel oluyor ki insan dayanamıyor
Aminnn canım..Insallah canim benim insallah .... Sizlerde en kisa zamanda bu duyguyu yasayin insallah yavrulariniza kavusun insallah Allahim sizede nasip etsin saglikkli bebisler
ah cnm bnde frenlicem diyorum ama olmuo bgn sağlık ocağından çağırdılar kalp atışları için hemşirede kilo fazlan var dedi yaaaAyyy evet o pidelere esimden cok ben yiyorum iki kisi 1 pide yiyoruz neredeyse yaaafrenliycem artik kendimi :)
Aminn canım benim İnşallah..Nasılsın nasıl geçti ameliyat? Kızın nasıl?ikiniz de iyisinizdir İnşallah..Kuzularr bi gaflete gelip 3lu test yaptirmistim ve 1ay ne stres yasamistim geçmiş yazılara bakarsanız. Doğruluk payı yok anne kanindan bakılıyor ve ayrıntılı ultrasona girin daha iyi. .risk yüksekti benim ama kızımın masallahi var sendromu da yok. .Şeker yüklemesi onemliymis ama ben o haftalarda başka sağlık sorunlarıyla ugrasiyordum ve sabah açlığa dayanamiyordum gidip yaptirmadim şekerim yok zannimca :)bebiş ler kucağa gelsin hamile olmayanlar da gobuse gelsin minikler :)
hadi yaaa ayyy kesin banada diyecekler yaaa bende farkinda olmadan sisiyorum sanirim yaaa napcaz kilo almayanlari hatta kilo verenleri hic anlamiyorum napicam diyet diyecek benimde cuma gunu gidecegim doktor kesin oyle diyecek ozeldeki takilmiyo ek kiloyada devletteki doktorum kiziyo :'(ah cnm bnde frenlicem diyorum ama olmuo bgn sağlık ocağından çağırdılar kalp atışları için hemşirede kilo fazlan var dedi yaaa
cnm valla bnde hayret ediyorum bazılarınn kollar bacaklar zayıf sadece karın şişiyor ne güzel :)hadi yaaa ayyy kesin banada diyecekler yaaa bende farkinda olmadan sisiyorum sanirim yaaa napcaz kilo almayanlari hatta kilo verenleri hic anlamiyorum napicam diyet diyecek benimde cuma gunu gidecegim doktor kesin oyle diyecek ozeldeki takilmiyo ek kiloyada devletteki doktorum kiziyo :'(
evet benim arkadasimda oyle 7 aylik hamile sadece gobisi var bacakklar gogus kollar kucucuk gobisi var bir tek ve benden cok yiyo ama sik sik yiyo acaba ondanmikicnm valla bnde hayret ediyorum bazılarınn kollar bacaklar zayıf sadece karın şişiyor ne güzel :)
cnm millet ekmek yemio az yiyio sık yiyio biz abartıyoruz sanırım :)evet benim arkadasimda oyle 7 aylik hamile sadece gobisi var bacakklar gogus kollar kucucuk gobisi var bir tek ve benden cok yiyo ama sik sik yiyo acaba ondanmiki
Çok saol canım benim. .evet ameliyat oldum iyileşmeye çalışıyorum kuzucanda iyi elhamdulillah 67gun yaşında artik:)seni görmek güzel oldum evrem..çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun..şükür şimdi iyiymişsin...kuzucanda iyi sanırım
Ameliyat basariliymis şükür. O gün acil 2.kez tekrar acmislar damarin biri kanama mi ne yapmış yarı uyanik ameliyathanedeydim acil hastaya bişey oluyor falan diyorlardi tekrar bir narkoz derken fiziksel olarak zaten üstümden tir geçmiş gibiyim psikolojik olarakta yiprandim 1hafta kızımı görmedim görmekte istemedim zaten. .yeni yeni psikolojim düzeliyor. .Basit islerimi halledebiliyorum artık çok şükür. .rabbim dusmanima yasatmasinAminn canım benim İnşallah..Nasılsın nasıl geçti ameliyat? Kızın nasıl?ikiniz de iyisinizdir İnşallah..
Abartmayin hatunlar :)evet az ve sık yiyinki kilonuzu kontrol edin:)son aylarda nefes zor alırsınız :)ben 8kiloyla kapattım onuda sonlara dogru aldim ama 35haftadaydik. 40 olsa alırdım baya:)cnm millet ekmek yemio az yiyio sık yiyio biz abartıyoruz sanırım :)
Kesin hele ben ekmeksiz doymuyorun onceden nasil doyuyosam artik bizde sik sik az yiyelimcnm millet ekmek yemio az yiyio sık yiyio biz abartıyoruz sanırım :)
Aminn cnm..Rabbim bir daha yaşatmasın..Gitsin bir daha gelmesin İnşallahAmeliyat basariliymis şükür. O gün acil 2.kez tekrar acmislar damarin biri kanama mi ne yapmış yarı uyanik ameliyathanedeydim acil hastaya bişey oluyor falan diyorlardi tekrar bir narkoz derken fiziksel olarak zaten üstümden tir geçmiş gibiyim psikolojik olarakta yiprandim 1hafta kızımı görmedim görmekte istemedim zaten. .yeni yeni psikolojim düzeliyor. .Basit islerimi halledebiliyorum artık çok şükür. .rabbim dusmanima yasatmasin
Ay ne güzel canım ya darısı Başımıza inşallahAbartmayin hatunlar :)evet az ve sık yiyinki kilonuzu kontrol edin:)son aylarda nefes zor alırsınız :)ben 8kiloyla kapattım onuda sonlara dogru aldim ama 35haftadaydik. 40 olsa alırdım baya:)
Insallah bu kez gecikme bebistendr canim hayirlsi olsun...Kızlar adetim 2 gün qecxikti karnımda aqrıo ama 3 aydır falan birkaç gün gecikme oluo diye aldırış etmıorum...Ama yine hasta olurum gibime qelıo bakalım...
İnşallah canım Amin ama hiç sanmıorum içime doqmuo pek...Karnımda aqrıo eli kulaqında qibi ama qörcez..Insallah bu kez gecikme bebistendr canim hayirlsi olsun...
Insallah bu kez olmazsin canim bebis gelmistir insallahh :)Kızlar adetim 2 gün qecxikti karnımda aqrıo ama 3 aydır falan birkaç gün gecikme oluo diye aldırış etmıorum...Ama yine hasta olurum gibime qelıo bakalım...
Ayy inşallah canım pek ümidüm yok ama Hayırlısı olsun...Insallah bu kez olmazsin canim bebis gelmistir insallahh :)
Ayy inşallah canım pek ümidüm yok ama Hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?