- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.921
Test yapsana canım varsa çıkar bence hadi inşallah bebiş gelmiştir:)Kızlar adetim 2 gün qecxikti karnımda aqrıo ama 3 aydır falan birkaç gün gecikme oluo diye aldırış etmıorum...Ama yine hasta olurum gibime qelıo bakalım...
Tek dileğim o canım inşallah :)Zaten umudunu kaybettiginde geliyo meleklerr :)
Akşam yapıcam canım sonucu bılıorum ama yınede yapıcam...İnşallah canım ya...Test yapsana canım varsa çıkar bence hadi inşallah bebiş gelmiştir:)
ay merve sen hiç almamissin sayılır bn şimdiden aldım bu kadar ins dediğin gibi olmaz bnde korkuyorum nefes alamamaktanAbartmayin hatunlar :)evet az ve sık yiyinki kilonuzu kontrol edin:)son aylarda nefes zor alırsınız :)ben 8kiloyla kapattım onuda sonlara dogru aldim ama 35haftadaydik. 40 olsa alırdım baya:)
aynen cnm bncede oyle yapalm ya yoksa durduramayiz bnm daha 2,5ay varKesin hele ben ekmeksiz doymuyorun onceden nasil doyuyosam artik bizde sik sik az yiyelim
Hayırlı olsun inşallah. Mübarek ayda rabbim sevindirdi. .allah tamamına erdirsinKızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Saol canim amin insallah Allah razi olsun Şükürler olsun Allahima ki ole oldu İsteyen herkese nasip olsun insallahHayırlı olsun inşallah. Mübarek ayda rabbim sevindirdi. .allah tamamına erdirsin
Ilk zamanlar bulantidan alamadım sonra kalp sorunu çıkınca dikkat etmek zorundaydim :)ama bebegime yaramayan yiyecekler yemiyordum. Hamur işi kilo yapıyor. Hamileyim diye homili gırtlak değil bebislerin alacağı en fazla 4kilodur zannimca :)ama canım çok kilolu gorunmuyorsun kalan haftalardada dikkat edersen fıstık gibi hamile ve lohusa olursun:)aldığın kilolarida lohusayken süt uykusuzluk derken verirsin:)maşallah hepinize benim gobuslu arkadaslarim:)ay merve sen hiç almamissin sayılır bn şimdiden aldım bu kadar ins dediğin gibi olmaz bnde korkuyorum nefes alamamaktan
aynen cnm bncede oyle yapalm ya yoksa durduramayiz bnm daha 2,5ay var
Cnm cok sevindim inanır miisn rabbim tamamına erdirsin darısı diğer bekleyen kızların başınaKızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Aynen cnm bnde dikkat ediyorum genelde meyve hafif şeyler yiyorum artik cok canım çekmedikcr yemiyorum hamur işi ins fazla almam cnm dediğin gibi hemende gider kilolar :)Ilk zamanlar bulantidan alamadım sonra kalp sorunu çıkınca dikkat etmek zorundaydim :)ama bebegime yaramayan yiyecekler yemiyordum. Hamur işi kilo yapıyor. Hamileyim diye homili gırtlak değil bebislerin alacağı en fazla 4kilodur zannimca :)ama canım çok kilolu gorunmuyorsun kalan haftalardada dikkat edersen fıstık gibi hamile ve lohusa olursun:)aldığın kilolarida lohusayken süt uykusuzluk derken verirsin:)maşallah hepinize benim gobuslu arkadaslarim:)
Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Canım cok saol Allah razı olsun Amin inşallah...Cnm cok sevindim inanır miisn rabbim tamamına erdirsin darısı diğer bekleyen kızların başına
Canım benim çok teşekkür ederim.Evde yaptım hemen 2 çizgi koyulaştı sonra qittim kan verdim 479 cıktı adetimin 2.günüydü...Canimmmmm çok sevindimmmm kaç gün geçti adetin hemen kan testi yaptır inşallah darısı herkesin başına
Canm cok sevindim. Allah hayirlisiyla kucagına almayı nasip etsin..Canım benim çok teşekkür ederim.Evde yaptım hemen 2 çizgi koyulaştı sonra qittim kan verdim 479 cıktı adetimin 2.günüydü...
Canımmmm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin Ramazan bereketli geldi:)Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Ben daha hiç kilo almadım mide bulantısından ama 4.ayda almaya başlarım herhalde bebişime neler yarar kızlar söyleyin bn sadece onları yiyeyim zaten hamile kaldığımda da sınav filan derken kilo almıştım normal kilomda değildim çok Kilo almak istemiyorumIlk zamanlar bulantidan alamadım sonra kalp sorunu çıkınca dikkat etmek zorundaydim :)ama bebegime yaramayan yiyecekler yemiyordum. Hamur işi kilo yapıyor. Hamileyim diye homili gırtlak değil bebislerin alacağı en fazla 4kilodur zannimca :)ama canım çok kilolu gorunmuyorsun kalan haftalardada dikkat edersen fıstık gibi hamile ve lohusa olursun:)aldığın kilolarida lohusayken süt uykusuzluk derken verirsin:)maşallah hepinize benim gobuslu arkadaslarim:)
Çok teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Canm cok sevindim. Allah hayirlisiyla kucagına almayı nasip etsin..
Saol canım benim Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun..Aynen şükürler olsun ilk düşüqümdede bayram zamanı öqrenmiştim bundada böle oldu sonu qüzel olur inşallah :)Canımmmm çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin Ramazan bereketli geldi:)
Bende 4.ayda 1 kilo mu ne almıştım. Normalde yemeğe düşkün biri değilim ama söyle bir rutin olusturmustum. Kahvaltıda zeytin peynir bal katı yumurta domates salatalık .dayanamayıp haftada birkaç gün Kızartma. Öğlen yalnız olduğumda canım yemek istemezdi çorba yoğurt yerdim aksamda kurubaklagil sebze yemeği balık vs ne varsa yerdim yanında yoğurt yada salata. Ara öğün olarak süt yada yoğurt, kuruyemis (çiğ badem ceviz fındık uzum incir ),meyve asla atlamazdim. Son haftamda erken doğum nedeniyle kilo aldırmak için günde 2-3 bardak süt muz yedim hep ve tecrübe ettim kilo aldırıyor bebeğe. Kan ilacı çok önemli çarpıntı nefes darlığı kansizliktanda oluyor. Çikolata yi kesemedim ama cips kola Nescafe vs yemedim icmedim.Ben daha hiç kilo almadım mide bulantısından ama 4.ayda almaya başlarım herhalde bebişime neler yarar kızlar söyleyin bn sadece onları yiyeyim zaten hamile kaldığımda da sınav filan derken kilo almıştım normal kilomda değildim çok Kilo almak istemiyorum
cansev çok sevindim canım..tebrik ederimm..hadi hayırlı olsunCanım benim çok teşekkür ederim.Evde yaptım hemen 2 çizgi koyulaştı sonra qittim kan verdim 479 cıktı adetimin 2.günüydü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?