- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.941
Saol canım cok teşekkür ederim Allah razı olsun...cansev çok sevindim canım..tebrik ederimm..hadi hayırlı olsun
Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Canım benim yaa Çok teşekkür ederim içimde hala kelebekler uçuşuyo varya :) Şükürler olsun Allahım duydu sesimi binlerce şükürler olsun Allahım isteyEn herkese nasip etsin inşallah...Amin canım benim hepimiz saqlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)Aaaaaaaaaaa sonunda Allahimm sukurler olsunnnn ayyy saglikla kucagina alirsin insallah canim benim cok sevindim yaaaaa ayyy :)
Sevcan yaaa yeni gördümmm çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallah..Bende tam edet oldun mu die sorcktım...Darısı bana İnşallah dua et bana da..Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Tam akşam yatmadan önce aklıma geldin hatta dedim ki Allahım İnş birlikte hamile oluruz :) Bakalım ben beklemedeyim yine..Canım benim yaa Çok teşekkür ederim içimde hala kelebekler uçuşuyo varya :) Şükürler olsun Allahım duydu sesimi binlerce şükürler olsun Allahım isteyEn herkese nasip etsin inşallah...Amin canım benim hepimiz saqlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)
Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun dualarimdasin insallah bu ay senden de quzel haberi aliriz...Sevcan yaaa yeni gördümmm çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallah..Bende tam edet oldun mu die sorcktım...Darısı bana İnşallah dua et bana da..
İnsallah yine denk qelicek canim Mubarek qunlerde Allahim ksenin kucaqini bos birakmasin q9büsleri doldursun qöbüslerdekileride saq salim kucaqimiza almayi nasip etsin insallah...Tam akşam yatmadan önce aklıma geldin hatta dedim ki Allahım İnş birlikte hamile oluruz :) Bakalım ben beklemedeyim yine..
aminn cnm benim İnşallah....İnsallah yine denk qelicek canim Mubarek qunlerde Allahim ksenin kucaqini bos birakmasin q9büsleri doldursun qöbüslerdekileride saq salim kucaqimiza almayi nasip etsin insallah...
Gunaydn Canm doktora gidebildin mi keseyi gormeyeGünaydın Kızlar
Canım cuma qünü qittim gözükmedi çarşamba gidicem bu sefer gözükür inşallah deqerimde artıyo çünkü...Seninde yumurtaların çok qüzel olmuş inşallah bu sefer olur canım...Gunaydn Canm doktora gidebildin mi keseyi gormeye
İnsallah gorursun canm:) minik bebisini:)Canım cuma qünü qittim gözükmedi çarşamba gidicem bu sefer gözükür inşallah deqerimde artıyo çünkü...Seninde yumurtaların çok qüzel olmuş inşallah bu sefer olur canım...
Amin canım inşallah Allahım bu mübarek qünde herkesin kalbine qöre versin inşallah... :)İnsallah gorursun canm:) minik bebisini:)
Evet canm insallah bu sefer olur :)
Canım cuma qünü qittim gözükmedi çarşamba gidicem bu sefer gözükür inşallah deqerimde artıyo çünkü...Seninde yumurtaların çok qüzel olmuş inşallah bu sefer olur canım...
Amin canım cok saol inşallah...gozun aydin canim saglikla kucaginada alirsin insaALLAH.
Saol canım seninde mübarek olsun Allahım herkesin dualarını kabul etsin inşallah...kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun bol dualar edelim bgn ben hepimiz için edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?