Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Aaaaaaaaaaa sonunda Allahimm sukurler olsunnnn ayyy saglikla kucagina alirsin insallah canim benim cok sevindim yaaaaa ayyy :)
Canım benim yaa Çok teşekkür ederim içimde hala kelebekler uçuşuyo varya :) Şükürler olsun Allahım duydu sesimi binlerce şükürler olsun Allahım isteyEn herkese nasip etsin inşallah...Amin canım benim hepimiz saqlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)

Kızlar şoktayim HAMİLEYİMMM Allahim şükürler olsun sanaa :)
Sevcan yaaa yeni gördümmm çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallah..Bende tam edet oldun mu die sorcktım...Darısı bana İnşallah dua et bana da..

merhaba ben 4 yıllık evlıyim yaklasık 2 yıl once bır dusuk yasadım ve ogunden sonra hıc korunmadık ama cocugum olmuyor bende adetın 3 gunu hormon testlewrı yaptırdırm bakıp degerlendırebılırmızınız fsh 6,3 lh 12,4 prolaktın 9,3 progesteron 0,57 tsh 0,42 e2 38,4 ve 21 gun progesterona baktırdım oda 1,04 cıktı doktor progestan ve klomen baslamam gerektıgını soyledı progestana ne zaman baslamam gerekıyor ben adet oldum ve oıgun progestanı ıctım 3 gun sonra yanlısmı ıctım dıye dusundum sanırım yanlıs zamanda basladım klomenı 5 6 7 8 9 gun baslıycam ama progestanı ne zaman ıcmem gerekıyor ve tahlıl sonuclarım nasıl cıkmıs usg baktılar miyon oldugu cıktı pko falan gormedıler

Tam akşam yatmadan önce aklıma geldin hatta dedim ki Allahım İnş birlikte hamile oluruz :) Bakalım ben beklemedeyim yine..

Sevcan yaaa yeni gördümmm çok sevindim...Rabbim kucağına almayı nasip etsin İnşallah..Bende tam edet oldun mu die sorcktım...Darısı bana İnşallah dua et bana da..
Canim benim cok tesekkur ederim Allah razi olsun dualarimdasin insallah bu ay senden de quzel haberi aliriz...

Tam akşam yatmadan önce aklıma geldin hatta dedim ki Allahım İnş birlikte hamile oluruz :) Bakalım ben beklemedeyim yine..
İnsallah yine denk qelicek canim Mubarek qunlerde Allahim ksenin kucaqini bos birakmasin q9büsleri doldursun qöbüslerdekileride saq salim kucaqimiza almayi nasip etsin insallah...

Kızlar bugun kontrole geldim adetimin 10 gununde iki yumurtam olusmus 18 mm igne verdi doktor iki gun sonra igne olucam bana dua edin olur mu

Canım cuma qünü qittim gözükmedi çarşamba gidicem bu sefer gözükür inşallah deqerimde artıyo çünkü...Seninde yumurtaların çok qüzel olmuş inşallah bu sefer olur canım...
İnsallah gorursun canm:) minik bebisini:)
Evet canm insallah bu sefer olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…