- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #8.961
Ay cnm yemin ederim içime doğdu senin oğlan blummun kiz olacak diye :)Kızlar hepinizin Kandil'i mübarek olsun gönlünüzden geçen herşeyi Rabbim nasip etsin benim bugün kontrolüm vardı oğluşum oluyor teyzeleri:)
Sağlıklı olsun canım ya sevindim bende merakım gitti en azından blumm nasıl acaba hiç göremiyorum onu sen nasılsın az kaldı doğuma hazırlıklar nasıl gidiyor?Ay cnm yemin ederim içime doğdu senin oğlan blummun kiz olacak diye :)
valla hiç haberim yok bnmde ondan sen baya erken öğrenmişsin cnm :) tabi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önmli değil sende tatlı bir kaynana olurSağlıklı olsun canım ya sevindim bende merakım gitti en azından blumm nasıl acaba hiç göremiyorum onu sen nasılsın az kaldı doğuma hazırlıklar nasıl gidiyor?
Canım evet bende şaşırdım sevindim de bakalım Hayırlısı bidahaki aya kesin belli olur dedi ay evet sormazmıyım bulantılardan gözükür açamıyorum bi kendime geleyim herşeyi sorucam sana:)valla hiç haberim yok bnmde ondan sen baya erken öğrenmişsin cnm :) tabi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önmli değil sende tatlı bir kaynana olurbnmde az kaldı sayılır cnm 29. haftaya merhaba dedik eylül sonu gibi doktor gün verir sanırım sezeryan oalcağım hazırlıklarda devam bnde netten alışveriş yapıyorum şimdi bu arada alışveriş yaparken merak ettiğin birşey olursa sor uzun araştırmalar sonunda alıyorum bnde
Tmm cnm seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince bulantı olması ii bebisin sağlıklı büyüyor annesi dinlen bol bol ve eksi şeyler ye bulantiya bire birCanım evet bende şaşırdım sevindim de bakalım Hayırlısı bidahaki aya kesin belli olur dedi ay evet sormazmıyım bulantılardan gözükür açamıyorum bi kendime geleyim herşeyi sorucam sana:)
Gözükür İnş cnm..Daha erkendir kan değerinin belli bir seviyeye gelmesi lazım sanırım gözükmesi için..Canım cuma qünü qittim gözükmedi çarşamba gidicem bu sefer gözükür inşallah deqerimde artıyo çünkü...Seninde yumurtaların çok qüzel olmuş inşallah bu sefer olur canım...
Canım benim gözünaydın saq salim alırsın kucaqına prensini inşallah :)Kızlar hepinizin Kandil'i mübarek olsun gönlünüzden geçen herşeyi Rabbim nasip etsin benim bugün kontrolüm vardı oğluşum oluyor teyzeleri:)
Günaydın canım yarın qidicem deqerim pazar günü 2000 olmuştu baya yükselir yarınada inşallah gözükür artık yarın ama cok midem bulanıo ve tansiyonum düşüyo cok dün akşam felaket oldum tansiyonum yerlerdeydi....Gözükür İnş cnm..Daha erkendir kan değerinin belli bir seviyeye gelmesi lazım sanırım gözükmesi için..
Canımm Başlıyor artık annelik maratonu dün bana serum taktılar hayatımda ilk kez güzel Şeyler ya sonunu düşündükçe hepsi güzel geliyor bence görürsün bebişini artık hayırlı haberlerle gel:)Günaydın canım yarın qidicem deqerim pazar günü 2000 olmuştu baya yükselir yarınada inşallah gözükür artık yarın ama cok midem bulanıo ve tansiyonum düşüyo cok dün akşam felaket oldum tansiyonum yerlerdeydi....
Aynen canım Amin inşallah cok saol aynen ole düşükten sonra 8 ay cektiqim üzüntüler aklıma qeldikce şuan olanlar yada olacaklar çokta zor olmaz yani Allahıma şükürler olsun bana tekrar yaşattı bu duyguyu isteyen herkesede naip etsin inşallah...Yarın gidicem bakalım göstercekmi kendisini bebiş :)Canımm Başlıyor artık annelik maratonu dün bana serum taktılar hayatımda ilk kez güzel Şeyler ya sonunu düşündükçe hepsi güzel geliyor bence görürsün bebişini artık hayırlı haberlerle gel:)
Kızlar bayramda istanbula gitmeyi düşünüodum yolculuk tehlikeli olurmu acaba benim için..
Merhaba bende 5.5 aylık tüp bebek ikizlerimi suyun gelmesiyle kaybettim sonra kendiliğinden hamile kaldım şu anda 14 haftalık hamileyim ama ynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. Doktorum iki hafta sonra alttan dikiş atıcak inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Tüm hamileler hayırlısıyla bebeklerini kucağına alır.
Zynp2313 çok net bilmemekle beraber sanırım kendiliğinden çatlamaz yumurtalar normalden daha büyük olduğu için. Umarım senin için hayırlı haberler olur.
Geçmiş olsun tatlım..Bebiş iyi olsun da geçer onlar da inşallah.Normaldir ilk zamanlarda..İğnelere başlattı mı doktor?Günaydın canım yarın qidicem deqerim pazar günü 2000 olmuştu baya yükselir yarınada inşallah gözükür artık yarın ama cok midem bulanıo ve tansiyonum düşüyo cok dün akşam felaket oldum tansiyonum yerlerdeydi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?