Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

cansev naptın canım son durum nedir.gördünüzmü hayırlısıyla keseyi
Gördüm bugün canım Allah şükür deqerim 5600 olmuş 10 gün sonraya randevu verdi..Sadece dün cok tansiyonum düştü acile qittim asistan doktor bide alttan muane etti hersey normal sadece saq yumurtalıqımda kist varmış kendi kendine sölenıren duydum asıl doktor baktı sonuçlara hersey normal dedı dinlen dedi yolladı buqun kendi doktoruma solemeyı unuttum oda tatile cıktı tedirgin oldum biraz..

hadi gözün aydın olsun..hayırlısıyla kucağına alacağın günleride göstersin.dikkat et kendine canım..sıcaklardan olabilir.bol su tüket

hadi gözün aydın olsun..hayırlısıyla kucağına alacağın günleride göstersin.dikkat et kendine canım..sıcaklardan olabilir.bol su tüket
Saol canım amin hepimiz inşallah içiyorum daha cok içiyim..Sen naılsın bebiş nasıl?

vallaa eylül annelerine bi dadandımki sorma...sıcakla boğuşuyorum...neyseki yarın tatil..sen napıyorsun nasıl gidiyor hamilelik..sıkıntı yoktur inş
Birazdn kontrole gidicem heyecanliim bulanti ve kusma var ama bunada sukur sicaklardn cnm bisi yemek istemiyo yrn dinlenrsin bolbol :) bizide unutma :)

Birazdn kontrole gidicem heyecanliim bulanti ve kusma var ama bunada sukur sicaklardn cnm bisi yemek istemiyo yrn dinlenrsin bolbol :) bizide unutma :)
hadi inş güzel haberler alırsın..çubuk kraker leblebi tüketmeye çalış miden bulandığı zamn..birazcıkta olsa alır bulantını.bikaç haftaya geçer inşş..güzel bulantılar bunlar : )))yok canım unuturmuyum : )

Merhaba hanimlar, araniza beni de alir misiniz?
Kisaca kendimi tanitiyorum: 20 yasinda evlenip 21 yasimda dogum yaptim, 2010 dogumlu saglikli bir kizim var Yaradanima cok sükür, dogumdan sonra 1 ay kadar hapla korunduktan sonra biraktik korunmayi, esim korundu hep, sonra 2013de tekrar hamile kaldim, sevincim ne yazik ki fazla sürmedi 5.haftada düsükle sonuclandi. Zaten hazirliksiz yakalandigimiz icin esim de gönülsüzdü. Sonra 2014te tekrar hamile kaldim kendi istegimle, ama esim yine erken oldugunu düsünüyordu, 7.haftada kanamayla hastaneye gittigimde ilk kalp atislarini duyduk ve esim kendini tutamayip aglamaya basladi, onu istemedigi icin bizi birakacagini düsünerek kendini suclamaya basladi. Dr riskli hamilelik gecirdigimi, yatiya kalmam gerektigini söyledi ama evde kücük kizim var diye hastanede kalmak istemedim, kalsiyum verdi eve gönderdi, 2 gün yatis istirahati verdi, ama 2 günün ardindan kanamam hala devam edince tekrar gittim ve kalp atislarinin durdugunu söyledi dr´um. Yikildim o an, tutunsun diye ne dualar etmistik esimle, kizim bile kücük yasina ragmen gelip gidip karnimi oksuyodu kardesine öpücükler gönderiyodu.
Kalbi nasil olsa durdugu icin dr kürtaj yapalim dedi, oldum ve gelecek ay tekrar hamile kalmayi dene hemen kalirsin dedi, düsük yapinca bebegin esi pesinden gelir dedi, cok duymustum bunu ama cesaretim kirildi iki düsükten sonra ve ara vermeye karar verdim.
Üzerinden 1 yil gecmesine ragmen hala korkuyorum tekrar hamile kalmaya, yine düsükle sonuclanacak diye. ilk hamileligimde hic bir sorun yasamamistim, hamile oldugumu bile 7.haftada anca anlamistim.
Dr´um 2 düsükten sonra riskli bir hamileligin beni bekleyecegini söyledi, bu da biraz cesaretimi kiriyor acikcasi. Kizim suan 5 yasinda ve kardes istiyor, hakki da, zamani da geldi, seneye meslek egitimim bitiyor, yaz aylarinda tekrar baslayim diyorum calismalara. Ama bu kez dr kontrolü altinda planli hamilelik istiyorum. Yalniz gecen hafta dogum kontrol hapina basladim adetim düzene girsin, azcik da kilo alayim o zamana kadar diye.

Basina buna benzer olay gelen arkadaslarimiz var mi? Nasil bir yol izlediniz? Kafam cok karisik. Bir yandan hemen hamile kalmak istiyorum ki hemen de hamile kaliyorum, dr´um cok tutaksin demisti, korunmadan bi defa iliskiye girmem yetiyo ama bi de tutunabilse yavrucum. bir düsügü daha kaldirabilir miyim bilemiyorum. Nolur yol gösterin akil verin

Canım benim cok qeçmiş olsun benimde 1 düşüqüm oldu 8 ay sonra şimdi Allahıma şükür tekrar hamileyim ben 1 düşükten sonra genetik testleri pıhtılaşma testlerini yaptırdım genetik temiz cıktı ama kan pıhtılaşması varmış bende yumurtalık dönemimde corasprin kullanmaya başladım kan sulandırıcı şimdide 1 hafta sonra iqneye baslıycam Allah izin verirse sende kadın doqum doktoruna sole devlet hastaneleri yapıo bu testi ücretsiz ihmal etme cok önemli bişey müdahale edilmesi gereken durum hamilelikte hem düşük sebebi hemde bebek karnında gelişmeden ölüyo doktoruna kan pıhtılaşması testi yaptırmak ıstedıqını söle ve o testlerin yapıldıktan sonra tekrar bebek sahibi olmayı düşün ve korkma Allah büyüktür inşallah sanada hepimizede saqsalim evlatlar nasip eder bol bol dua et Allah yar ve yardımcın olsun canım...

tesekkür ederim canim, benim testlerim hep yapildi aslinda. zaten hastanede calisiyorum, hemsire olucam seneye, dolayisiyla calistigim hastanede kürtaj oldugum icin ayrintili muayene ettiler, düsükten sonra gelen parcalari patolojiye gönderdiler, sebep bulamadiklari icin strese bagladilar. meslek egitimi yaptigim icin bazen cok yogun calisiyorum hele de yazili zamani cok fazla kaffein tüketiyorum ders calisirken ve uyku düzeni alt üstü oluyor, o ana denk geldi biraz da. O yüzden stresten kaynaklaniyo olmasi cok yüksek bi ihtimal olarak tutuldu. Seneye bu zamanlar bitiyo meslek egitimim o yüzden sanirim en sagliklisi stres bitince tekrar denemek ama insan ister istemez yine de korkuyo ya yine düsükle sonuclanirsa diye. Cevremde hamisleri görünce icim ciz ediyo, beklemek cok zor geliyor. Bazen meslek egitimini birakmayi bile düsünüyorum ama esim yüzdün yüzdün kuyruguna geldin 1 senen kaldi, disimizi sikalim diyo, o da hakli. Kafam allak bullak, her sinav öncesi tereddüte kapiliyorum "yasin olmus 27, cocuklarinla ilgilenecegine hala ergenler gibi ders calisiyosun" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…