- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.001
Hadi gözünaydın canım bebişini de görürsün zaman çabuk geçiyor :)iyiyim bende ama çok bulantım var halsizim yata kalka geçiriyorum günleriİyidir canım ben keseyi qördüm buqun 1 haft5a sonrada bebeqimi qörcem Allahım izzin verirse deqerim 5600 olmuş Allahıma şükür iyiyiz şimdilik sen nasılsın canım?
Eki Görüntüle 1584192 teyzeleri biz geldik cok sukur her sey yolunda :)
Allah razı olsun inşallah yakın zamanda Allah isteyen herkese nasip etsinoyyy maasallah kuzucuga, insallah Rabbim saglicakla kucagina almayi da nasip eder canim, zamani gelince bana da nasip eder insallah bu tatli heyecani yasamayi tekrar
Allah razı olsun inşallah yakın zamanda Allah isteyen herkese nasip etsin
Gözünaydın canım benim ay çok güzel duygular Allah herkese yaşatsın:)Eki Görüntüle 1584192 teyzeleri biz geldik cok sukur her sey yolunda :)
Tesekkur ederim sekerim harika oluyo gordugum dk lar aklimdan hic cikmiyoGözünaydın canım benim ay çok güzel duygular Allah herkese yaşatsın:)
Senin kontrol ne zaman?Gözünaydın canım benim ay çok güzel duygular Allah herkese yaşatsın:)
Canım bende pazartesi gitmiştim bana da erkek dedi doktorum oğluşum olucakmış bakalım 1 ay sonra gel kesin kesin söylerim dedi canımmm Ikimizde kayınvalide olucaz desene:)Tesekkur ederim sekerim harika oluyo gordugum dk lar aklimdan hic cikmiyoaminnn Allah herkese yasatsin 1 ay sonra yine cagirdi cinsiyet icin :) dr umuz bi tahmnde bulundu bakalim tutacak mi mavi papyonlu bi erkek
Bana dr attim sadece tahmnde bulundm dedi ama bence dr tahmini dogru cikacak :) ayyyy kiskanirim simdiden o konulara girmeyelim :)Canım bende pazartesi gitmiştim bana da erkek dedi doktorum oğluşum olucakmış bakalım 1 ay sonra gel kesin kesin söylerim dedi canımmm Ikimizde kayınvalide olucaz desene:)
Canim gecmis olsun insallah sagsalim tekrar bi gebelik yasarsin ve yavrunu kucagina alirsin sakin kotu seyler getrme aklina bi sinav bu Allahin takdiri 1 kere olduysa yine hamile kalacaksin insallahmerhaba arkadaslar 4 gun once düşük nedenıyle kurtaj oldum cok ıstıyordum bu bebegı ve o gun ılk kontrolumuze bebegımın ılk kalp atısını duyucam dıye ümitle gitmiştim ancak doktor arkası arkasına umıt verıp verıp gerı aldı ılk karından baktıgında goremedı alttan baktı ıl 7 haftalık ama 4 haftalık gözukuyo yanlıs hesaplamıs olablırız dedı ama dort haftalıkta olsa kalp atısını duyardım dedı daha sonra kantahlılı ıstedı degerlerın yukselıyomu dıye bakıcaz dedı yaptırıp tahlılı eve geldık ama aynı gun içinde düşük yaptım ve kürtaj oldum 3 gun boyunca ara ara gelen üzüntü dalgalarım var ancak su onumuzdekı 3 ay sorunsuz gecsın ıstıyorum bu sefer daha bılınclı davranıp ne gerekıyorsa onu yapıcam sonu kotu bıtsede yasadıgım o 10 gunluk annelık duygusu cok guzeldı ve esı benzerı yoktu tekrar ve bu sefer mutlu sonla tabıykıde yenıden yasamak için sabırsızlanıyorum :) insallah allah bunu ısteyen herkeze kucagına sagsalım aldırıp bu mutllulugu tattırır...
cok tesekkur ederım cnım destegın için :) ınsallah oyle olcak bayramdan sonra tekrar kontrolum var ve artık bılıorum kı bı cıft eger bebek yapma kararı aldıysa hamıle kaldıktan sonra degıl ılk once doktora gıtmelı gereklı her kotrolunu yaptırmalı doktorumunda bana dedıgı gıbı eger saglıklıysa bı bebek ne yaparsan yap düşmez eger düstüyse erken donem için soyledı bunu tabıkı demekkkı saglıklı bı olusum olmamaıs ve vucudunda bunu atmıs .Canim gecmis olsun insallah sagsalim tekrar bi gebelik yasarsin ve yavrunu kucagina alirsin sakin kotu seyler getrme aklina bi sinav bu Allahin takdiri 1 kere olduysa yine hamile kalacaksin insallah
Eşimle Konuşuyoruz benim ismin kübra diyorum Kayra mi olsa adi kübraya uyuyor dedi senin isminle mi anılacak çocuk eşinin ismiyle Yanyana gelicek bi kıskandım bi içlendim sorma:)Bana dr attim sadece tahmnde bulundm dedi ama bence dr tahmini dogru cikacak :) ayyyy kiskanirim simdiden o konulara girmeyelim :)
Ayyyy suan cok uzak seyler bize :) bosver dusunmeyelim bunlari kotu kaynana olmaktan korkuyorm :)Eşimle Konuşuyoruz benim ismin kübra diyorum Kayra mi olsa adi kübraya uyuyor dedi senin isminle mi anılacak çocuk eşinin ismiyle Yanyana gelicek bi kıskandım bi içlendim sorma:)
merhaba arkadaslar 4 gun once düşük nedenıyle kurtaj oldum cok ıstıyordum bu bebegı ve o gun ılk kontrolumuze bebegımın ılk kalp atısını duyucam dıye ümitle gitmiştim ancak doktor arkası arkasına umıt verıp verıp gerı aldı ılk karından baktıgında goremedı alttan baktı ıl 7 haftalık ama 4 haftalık gözukuyo yanlıs hesaplamıs olablırız dedı ama dort haftalıkta olsa kalp atısını duyardım dedı daha sonra kantahlılı ıstedı degerlerın yukselıyomu dıye bakıcaz dedı yaptırıp tahlılı eve geldık ama aynı gun içinde düşük yaptım ve kürtaj oldum 3 gun boyunca ara ara gelen üzüntü dalgalarım var ancak su onumuzdekı 3 ay sorunsuz gecsın ıstıyorum bu sefer daha bılınclı davranıp ne gerekıyorsa onu yapıcam sonu kotu bıtsede yasadıgım o 10 gunluk annelık duygusu cok guzeldı ve esı benzerı yoktu tekrar ve bu sefer mutlu sonla tabıykıde yenıden yasamak için sabırsızlanıyorum :) insallah allah bunu ısteyen herkeze kucagına sagsalım aldırıp bu mutllulugu tattırır...
Öyle canım bunlar İşin şakası Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebiş bekleyen arkadaşların hepsine de en kısa zamanda salih evlatlar nasip etsin göbişlerini bebişle doldursun:)Ayyyy suan cok uzak seyler bize :) bosver dusunmeyelim bunlari kotu kaynana olmaktan korkuyorm :)
Aminnnnnnnnnn canimÖyle canım bunlar İşin şakası Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin bebiş bekleyen arkadaşların hepsine de en kısa zamanda salih evlatlar nasip etsin göbişlerini bebişle doldursun:)
öncelıkle iyi bayramlar herkese :) gondermedıler boylebısey demek benımde aklıma gelmedı ancak bayramdan sonra kontrole gıttıgımde aklımdakı herseyı sorucam baya uzun bı soru lıstesı hazırladım O Gün ü yasayanlar bılır o andan aklınıza hiç bi soru gelmıyo yasanan hayal kırıklıgının etkısıylemerhaba ayni durumu ben de yasadim gecen sene, 7.haftada düsük yapip kürtaj oldum. Aldiklari parcalari patolojiye gönderdiler dimi? Ordan gelecek sonucu bekle derim ve umudunu yitirme. Düsük yapinca genelde esi pesinden gelir derler, yani gelecek ay tekrar hamile kalirsin büyük olasilikla. Dr´lar da onayliyor bunu. Jinekologa git folik asit, magnezyum veya progesteron al desteklemek icin, sonra insallah gelecek ay güzel haberlerini aliriz.
öncelıkle iyi bayramlar herkese :) gondermedıler boylebısey demek benımde aklıma gelmedı ancak bayramdan sonra kontrole gıttıgımde aklımdakı herseyı sorucam baya uzun bı soru lıstesı hazırladım O Gün ü yasayanlar bılır o andan aklınıza hiç bi soru gelmıyo yasanan hayal kırıklıgının etkısıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?