- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.021
Ay cnm cok sevindim ne uğurlu oldu tipik darısı bekleyen herkese senin cansevle ayni anda hamiel kalacağını biliyordum ne kadsrlikmis bebiskizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
kizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
Sağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..Ay cnm cok sevindim ne uğurlu oldu tipik darısı bekleyen herkese senin cansevle ayni anda hamiel kalacağını biliyordum ne kadsrlikmis bebis
Sağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..Ay cnm cok sevindim ne uğurlu oldu tipik darısı bekleyen herkese senin cansevle ayni anda hamiel kalacağını biliyordum ne kadsrlikmis bebis
Donecimmmmmmmm cok sevindim ay ne uzel bi haber bu ya insallah her sey guzel olacak hic sikinti yapma kendine :) tebriklerkizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
Hadi bakalım cnm guzel haberlerle gel çöl sevindim gerçekten hayırlı olsunSağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..
Canım cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallahSağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..
Canim sana bisey sorabilir miyim?Donecimmmmmmmm cok sevindim ay ne uzel bi haber bu ya insallah her sey guzel olacak hic sikinti yapma kendine :) tebrikler
Guzel anneler napiosunuz ?Ben bebeqimi qordum buqun doktor kalp atisi var ama haftaya daha iyi olur ozaman dibletirim dedi hersey yolundasuan tam 6+2 bebeqim Allahima şükür :)
Canim ben 12. Gun test yaptim :) senin kacinci gun?Canim sana bisey sorabilir miyim?
Çatlama ignesinden kac gun sonra test yaptn ?
gozunaydin sevcanim gumgum seside haftaya rahat duyarsin bu kadarina d sukur :):):)Guzel anneler napiosunuz ?Ben bebeqimi qordum buqun doktor kalp atisi var ama haftaya daha iyi olur ozaman dibletirim dedi hersey yolundasuan tam 6+2 bebeqim Allahima şükür :)
11. Gun canm ama hic bi belirtim yok o yuzden umutsuzum birazCanim ben 12. Gun test yaptim :) senin kacinci gun?
gozunaydin sevcanim gumgum seside haftaya rahat duyarsin bu kadarina d sukur :):):)
Benimde belirtimsadece gouslerde vardi anlamistim hamile oldugumu11. Gun canm ama hic bi belirtim yok o yuzden umutsuzum biraz
Anladm canm saol ... Ama ben 16. Gün tet yapmayi dusunuyorm kesin olsun diye o zaman cikar dimi.varsa eger?Benimde belirtimsadece gouslerde vardi anlamistim hamile oldugumu
kizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
ayyy hadi cok sukur Allahim tamammina erdirsin insallahhh saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallh canim kac haftalik ?:)kizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
Çok saol cnm İnşallah 6 haftalık şuan perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz...ayyy hadi cok sukur Allahim tamammina erdirsin insallahhh saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallh canim kac haftalik ?:)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?Ben de yeni döndüm evime..Bitti bayram tatilimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?