Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

kizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...

kizlarr Hamileyim şükürler olsun Rabbime..Bekletti biraz ama hayırlısı bakalım. .İnş Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin..Darısı tüm isteyenlere olsun...
Ay cnm cok sevindim ne uğurlu oldu tipik darısı bekleyen herkese senin cansevle ayni anda hamiel kalacağını biliyordum ne kadsrlikmis bebis

Ay cnm cok sevindim ne uğurlu oldu tipik darısı bekleyen herkese senin cansevle ayni anda hamiel kalacağını biliyordum ne kadsrlikmis bebis
Sağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..

Sağol cnm öyle oldu biz de öyle istemiştik sevcanlabebis ne kadarlık hiç bilmiyorum perşembe günü doktora gideceğim nasip olursa..evde test yaptım sadece inş hersey yolundadir..

Donecimmmmmmmm cok sevindim ay ne uzel bi haber bu ya insallah her sey guzel olacak hic sikinti yapma kendine :) tebrikler

Hadi bakalım cnm guzel haberlerle gel çöl sevindim gerçekten hayırlı olsun

Canım cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah

Guzel anneler napiosunuz ? Ben bebeqimi qordum buqun doktor kalp atisi var ama haftaya daha iyi olur ozaman dibletirim dedi hersey yolundasuan tam 6+2 bebeqim Allahima şükür :)

Guzel anneler napiosunuz ? Ben bebeqimi qordum buqun doktor kalp atisi var ama haftaya daha iyi olur ozaman dibletirim dedi hersey yolundasuan tam 6+2 bebeqim Allahima şükür :)

Maşallah canım size çok şükür .. ay ne güzel haberler ya hamile olmayan kalmadı herhalde

Canim sana bisey sorabilir miyim?
Çatlama ignesinden kac gun sonra test yaptn ?
Canim ben 12. Gun test yaptim :) senin kacinci gun?
gozunaydin sevcanim gumgum seside haftaya rahat duyarsin bu kadarina d sukur :):):)

ayyy hadi cok sukur Allahim tamammina erdirsin insallahhh saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallh canim kac haftalik ?:)

ayyy hadi cok sukur Allahim tamammina erdirsin insallahhh saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallh canim kac haftalik ?:)
Çok saol cnm İnşallah 6 haftalık şuan perşembe günü kalp atışı için gideceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz...

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?Ben de yeni döndüm evime..Bitti bayram tatilimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…