- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.041
Sağol cnm evet gördük keseyi ama kalp atışı oluşmamıştı daha..Günaydın cnm keseyi gördünüz mü
cnm ben haziran 26 da dusuk yaptım ki bebek 11 haftalık yı.54 gün kanamam oldu dusuk sonrası.aralık ayında da hamile kaldım yanı 5 ay snra.Kızlar duşuk sonrası kaç ay içinde gebe kaldınız
cnm çok gecms olsn.üzme kendini.stres de kötü yönde etkiler seni.ben 3 kez dusuk yaptım ve ikisi çok ileri haftalarda;(( ama umudumu yitirmeden.hiç benim cocugm olmaz demedm.ama dedign gibi gebelik öncesi test ve genetik tahlil yaptr bnce.bn yaptrdm kan pih. Bozukluğu çıktı bnde.ona gore gebe kalır kalmaz iğne başlandı .şuan sukur 1 ayim kaldı nerdeysecok tesekkur ederım cnım destegın için :) ınsallah oyle olcak bayramdan sonra tekrar kontrolum var ve artık bılıorum kı bı cıft eger bebek yapma kararı aldıysa hamıle kaldıktan sonra degıl ılk once doktora gıtmelı gereklı her kotrolunu yaptırmalı doktorumunda bana dedıgı gıbı eger saglıklıysa bı bebek ne yaparsan yap düşmez eger düstüyse erken donem için soyledı bunu tabıkı demekkkı saglıklı bı olusum olmamaıs ve vucudunda bunu atmıs .
Hadi gözün aydın cnm..Azaldı günün maşallah..Darısı bizlere olsun zaman geçmiyo sanki hiççTeyzeler buda bizden size gobus :) biz 7.ayı bitirdik darısı hepinize opuldunuz
cnm bnde senin gibi yaşadım iki dusugum vardı ve iğne kullanmama ragmen ikinci bebegimi kaybettim doktorlar tekrar denememi söyledi kromozam ve genetik testlerini 3. Bebekte birşey olursa yapmaya ynasti bnde allaha biraktim simdi kızıma hamileyim ve sukur 8. Aya girdik diğerlerinde bn 7. Haftayı bile gorememistim doktorlar bana sağlıksız sperm ve yumurtadan olabileceğini söylemişti aslında bunların hepsi bahanesi ne zmn nasipte varsa o zmn ne guzel seninde iki sefaatcin olacak hiç canini sıkma ins bu son acindir ve seninde 3. Bebeğin sağlıklı olurArkadaslar ya bnde cuma gunu ikinci kurtajimi oldum. Ilk i bos gebelikti test yaptik pihtilasma sirunu var dedi bu sefer clexane de kullandim. Ama 8. Haftada kalp atisi alamadi ve cuma sonlandi. Kromozom ve genetik testlerin sonuclarini beklioruz .
cnm bnde senin gibi düşünüyordum ilk haftalar ama ınan bundan snra geçer hele su kalp atisi ıkili tarama cinsiyet detaylı şeker yüklemesi derken bir bakmisisn 8. Ay :)Hadi gözün aydın cnm..Azaldı günün maşallah..Darısı bizlere olsun zaman geçmiyo sanki hiçç
Ayy İnşallah cnm ya..O kadar karışığım ki şuan perşembe gelmicek gibi..Güzel haberler alırım İnşallah Rabbim sevincimizi yarıda koymasın İnş..cnm bnde senin gibi yaşadım iki dusugum vardı ve iğne kullanmama ragmen ikinci bebegimi kaybettim doktorlar tekrar denememi söyledi kromozam ve genetik testlerini 3. Bebekte birşey olursa yapmaya ynasti bnde allaha biraktim simdi kızıma hamileyim ve sukur 8. Aya girdik diğerlerinde bn 7. Haftayı bile gorememistim doktorlar bana sağlıksız sperm ve yumurtadan olabileceğini söylemişti aslında bunların hepsi bahanesi ne zmn nasipte varsa o zmn ne guzel seninde iki sefaatcin olacak hiç canini sıkma ins bu son acindir ve seninde 3. Bebeğin sağlıklı olur
cnm bnde senin gibi düşünüyordum ilk haftalar ama ınan bundan snra geçer hele su kalp atisi ıkili tarama cinsiyet detaylı şeker yüklemesi derken bir bakmisisn 8. Ay :)
hiç kötü dusunme cnm bn inanıyorum guzel haberlerle geleceksin bebeğin büyüdü annesi hiç stres yapıp onuda uzmeAyy İnşallah cnm ya..O kadar karışığım ki şuan perşembe gelmicek gibi..Güzel haberler alırım İnşallah Rabbim sevincimizi yarıda koymasın İnş..
Cnm bgnde yapsan cikar ztn varsaKızlar bugün catlama ignesinin 14. gunu yarin idrar testi yapsam belli olur mu
Cnm ya cok saol insana umut oluo bunlar. Dr lar istedi bnden bakalim nolck. Insan endiselenio ya. Acaba nazar fln da mi var dio bazilari . Ne bileyim igne de kullandim baska bise mi sebep mi oldu vb birsuru sorulaarrr. Evet tabi sefaatcimiz olurlar ins . minicikti daa :'(cnm bnde senin gibi yaşadım iki dusugum vardı ve iğne kullanmama ragmen ikinci bebegimi kaybettim doktorlar tekrar denememi söyledi kromozam ve genetik testlerini 3. Bebekte birşey olursa yapmaya ynasti bnde allaha biraktim simdi kızıma hamileyim ve sukur 8. Aya girdik diğerlerinde bn 7. Haftayı bile gorememistim doktorlar bana sağlıksız sperm ve yumurtadan olabileceğini söylemişti aslında bunların hepsi bahanesi ne zmn nasipte varsa o zmn ne guzel seninde iki sefaatcin olacak hiç canini sıkma ins bu son acindir ve seninde 3. Bebeğin sağlıklı olur
cnm bnde senin gibi düşünüyordum ilk haftalar ama ınan bundan snra geçer hele su kalp atisi ıkili tarama cinsiyet detaylı şeker yüklemesi derken bir bakmisisn 8. Ay :)
Cok korkuyorum negatif cikacak diye yarın 15. Gun sabah idrariyla yapayim diyorum daha once iki ay arayla bi kurtaj bide dusugum varhiç kötü dusunme cnm bn inanıyorum guzel haberlerle geleceksin bebeğin büyüdü annesi hiç stres yapıp onuda uzme
Cnm bgnde yapsan cikar ztn varsa
tabi cnm bnde senin gibiydim ne yapacağımı bilmiyordum kafamda deli sorular hep neden araştırdım ... Bak sna anlatım biraz uzun olacak kusura bakma 3 doktora gittim hepsi tekrar denememi ama bnm buna gücüm olmadığını söyledim birgün oturuyordum evde dedim rabbim bana hayirli bir karar verdir ya gidip araştıracak bir hastahane de yada 3. Deneyim dedim sonra bir hastahaneyi aradım randevu bile aldım dedim demek araştırmak hayirli benim.icin eşimi aradım o gün dedim.ben randevu aldım 3. Denemek istemiyorum araştırmadan gelecek ay doktora gidiyoruz dedim oda yipranmisti tamam dedi sonra akşama kadar o kadar emindim ki kesin doktora gitmem gerekti eşim geldi akşam ama akşama kadar hep rabbimden hayirli karar almayı diledim daha eşimi kapıda gördüm 3. Deneyelim dedim akşama kadar kesin doktora gitmem gerek diyen ben :) sonra o ay kızıma hamile kaldım daha doğumuma var ne yaşarım bilmem ama şimdilik cok guzel rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın belki o bebekler hakkımızda hayirsizdi ins senin 3. De yuzun gülecek bn doguma kadar iğne kullanacağımCnm ya cok saol insana umut oluo bunlar. Dr lar istedi bnden bakalim nolck. Insan endiselenio ya. Acaba nazar fln da mi var dio bazilari . Ne bileyim igne de kullandim baska bise mi sebep mi oldu vb birsuru sorulaarrr. Evet tabi sefaatcimiz olurlar ins . minicikti daa :'(
sn simdi igne kullanio musun cnm
cnm hepimiz yaşadık ayni acıları hiç stres yapma akışına bırak ins gelmiştir bebis guzel haberlerle gel sen ne zmn emin hissedersen kendini o zmn yap testiCok korkuyorum negatif cikacak diye yarın 15. Gun sabah idrariyla yapayim diyorum daha once iki ay arayla bi kurtaj bide dusugum var
Saol canm insallah gelmistir yarin sabah bi umut yapicam bakalm insallah hakkimizda hayirlisi neyse o olurtabi cnm bnde senin gibiydim ne yapacağımı bilmiyordum kafamda deli sorular hep neden araştırdım ... Bak sna anlatım biraz uzun olacak kusura bakma 3 doktora gittim hepsi tekrar denememi ama bnm buna gücüm olmadığını söyledim birgün oturuyordum evde dedim rabbim bana hayirli bir karar verdir ya gidip araştıracak bir hastahane de yada 3. Deneyim dedim sonra bir hastahaneyi aradım randevu bile aldım dedim demek araştırmak hayirli benim.icin eşimi aradım o gün dedim.ben randevu aldım 3. Denemek istemiyorum araştırmadan gelecek ay doktora gidiyoruz dedim oda yipranmisti tamam dedi sonra akşama kadar o kadar emindim ki kesin doktora gitmem gerekti eşim geldi akşam ama akşama kadar hep rabbimden hayirli karar almayı diledim daha eşimi kapıda gördüm 3. Deneyelim dedim akşama kadar kesin doktora gitmem gerek diyen ben :) sonra o ay kızıma hamile kaldım daha doğumuma var ne yaşarım bilmem ama şimdilik cok guzel rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın belki o bebekler hakkımızda hayirsizdi ins senin 3. De yuzun gülecek bn doguma kadar iğne kullanacağım
cnm hepimiz yaşadık ayni acıları hiç stres yapma akışına bırak ins gelmiştir bebis guzel haberlerle gel sen ne zmn emin hissedersen kendini o zmn yap testi
Cok saol cnm ya cok guzwl ifade etmissin herseyi . Bnde ayni duygulardayim su an inan. Ne yapmm gerek bilmiorum. Yengemin de iki dusugu olmustu bi dua okunmus ona hergun onu da dusunuom ii ce bi sorcam ona da nasi yapmis ne etmis. Ya dr um ilk bos gebelikten sonra pihtilasma testlerini istemisti cunku ikinciyi bunyen kaldirmz dedi . Sonra bu sefer kenfi hocasina yonlandirdi . Şifa da prof. Ona da gittik bakalimm . Rabbim nasip etsin ya . Vatana millete hayirli bi evlat yetistirmeyi ins. Sn hamilesin bak duan kabul olur. Bana da dua eder misin ya aklina geldikce. Bbu arada tekrar cok saollltabi cnm bnde senin gibiydim ne yapacağımı bilmiyordum kafamda deli sorular hep neden araştırdım ... Bak sna anlatım biraz uzun olacak kusura bakma 3 doktora gittim hepsi tekrar denememi ama bnm buna gücüm olmadığını söyledim birgün oturuyordum evde dedim rabbim bana hayirli bir karar verdir ya gidip araştıracak bir hastahane de yada 3. Deneyim dedim sonra bir hastahaneyi aradım randevu bile aldım dedim demek araştırmak hayirli benim.icin eşimi aradım o gün dedim.ben randevu aldım 3. Denemek istemiyorum araştırmadan gelecek ay doktora gidiyoruz dedim oda yipranmisti tamam dedi sonra akşama kadar o kadar emindim ki kesin doktora gitmem gerekti eşim geldi akşam ama akşama kadar hep rabbimden hayirli karar almayı diledim daha eşimi kapıda gördüm 3. Deneyelim dedim akşama kadar kesin doktora gitmem gerek diyen ben :) sonra o ay kızıma hamile kaldım daha doğumuma var ne yaşarım bilmem ama şimdilik cok guzel rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın belki o bebekler hakkımızda hayirsizdi ins senin 3. De yuzun gülecek bn doguma kadar iğne kullanacağım
cnm hepimiz yaşadık ayni acıları hiç stres yapma akışına bırak ins gelmiştir bebis guzel haberlerle gel sen ne zmn emin hissedersen kendini o zmn yap testi
cnm ederim tabi ha bu arada ben bu hamileliğimi öğrendiğimden beri eşimin eniştesi imam o hep okudu üstüne sık düşük yapanlara okuyor kendi yer gök dua üzerine cnm bundan snra dualarımda senide anarım hergün yasin okuyorum ztn bebek isteyen herkeseCok saol cnm ya cok guzwl ifade etmissin herseyi . Bnde ayni duygulardayim su an inan. Ne yapmm gerek bilmiorum. Yengemin de iki dusugu olmustu bi dua okunmus ona hergun onu da dusunuom ii ce bi sorcam ona da nasi yapmis ne etmis. Ya dr um ilk bos gebelikten sonra pihtilasma testlerini istemisti cunku ikinciyi bunyen kaldirmz dedi . Sonra bu sefer kenfi hocasina yonlandirdi . Şifa da prof. Ona da gittik bakalimm . Rabbim nasip etsin ya . Vatana millete hayirli bi evlat yetistirmeyi ins. Sn hamilesin bak duan kabul olur. Bana da dua eder misin ya aklina geldikce. Bbu arada tekrar cok saolll
Ayy Allah razi olsun cnm ya. Senin gibi arkadaslarimizda var ne mutlu insana pozitiflik veriosun dusunuosun. Enisten hangi duayi okuo cnm ya. Bnde gideyim diyorum birilerine ne okuncksa . Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin ins cnmcnm ederim tabi ha bu arada ben bu hamileliğimi öğrendiğimden beri eşimin eniştesi imam o hep okudu üstüne sık düşük yapanlara okuyor kendi yer gök dua üzerine cnm bundan snra dualarımda senide anarım hergün yasin okuyorum ztn bebek isteyen herkese
valla cnm ne dua okuduğunu bilmiyorum hiç ama meryem suresini oku ya mubdi çek bol bol birde özellkle hamile kaldığında eşin elini karnına koyup çeksin bu arada cnm tabi bir birimize dua edip destek olacağız bnde çok zor zmanalar geçirdim ama şükür ki rabbime dermanını veriyor yeter ki tevekkül et dua etmeyi bırakmaAyy Allah razi olsun cnm ya. Senin gibi arkadaslarimizda var ne mutlu insana pozitiflik veriosun dusunuosun. Enisten hangi duayi okuo cnm ya. Bnde gideyim diyorum birilerine ne okuncksa . Allah bebegini sag salim kucagina almayi nasip etsin ins cnm
Insallah cnm ya tabi tevekkulu birakmicz . Dediklerini yapayim cnm bn de insallah. Artk bnde size guzel haberlerle gelirim ins ya :) ama cok mutlu oldm seni tsndgimavalla cnm ne dua okuduğunu bilmiyorum hiç ama meryem suresini oku ya mubdi çek bol bol birde özellkle hamile kaldığında eşin elini karnına koyup çeksin bu arada cnm tabi bir birimize dua edip destek olacağız bnde çok zor zmanalar geçirdim ama şükür ki rabbime dermanını veriyor yeter ki tevekkül et dua etmeyi bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?