- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.061
Allah kolaylik versin cnm hepimize. Pihtilasma testini yaptir bi onceMerhaba kizlararaniza yeni katiliyorum 2.5 yıllık evliyim çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra hamile oldugumu ogrendim çok sevinmistik tabi iki hafta sürdü önce boş gebelik dendi 3 dr gezdim bekleme karari aldim 2 hafta boyunca hastane hastane gezdim 6 haftadaydik kalp atislarini aldik kocaman bi oh çektik ki 4 hafta sonra kahve lekelenmelerle hayal kirikligi dr gittigimizde melegimin 6+3 te kalp atislari durmuş 3 gün daha bekledim ama sonuç bi masada tüm kurulan hayallerin son bulması ardindan daha kötü günler her gece kabuslar ve cevrenn bitmek bilmeyen sorulari ilk adetten sonra korunmayi biraktik(dr kontrolunde) stersetenmidir bilmem bitmek bilmeyen over kistlerim oldu ardindan bartolin kisti ameliyati ve bu ay buyumeyen yumoslar Rabbim e hic bizaman isyan etmedim çok agladim (hala agliyorum) icime kapandim bebekli hamile kimselerle konusamadim gozlerim hep dolu gezdim hep umutla bekliyorum Rabbim bana burda isteyeere ve cumlesine hayirli vakitte hayirli saglikli evlatlar versin genetik test yapilmadi 3 gebelik(olumsuz) gecirmen gerekiyor dediler sizler naptiniz bi an once test yapilsin ve bisey varsa tedavi olsun diyorum bunu hala atlatamadim bi daha olursacok zor dayanirim bana bi akil verin ve ne kadar sure sonra hamile kaldiniz neler yaptiniz bu surecte biraz uzun oldu hakkinizi helal edin içim cok dolmuş
Amin nasıl yaptircam ama gittigim drlar 1 tane deyip geri gonderiyor özelde fiyat çok uçuk acaba başka ildemi yaptirsam ya kafamda deli sorular inşallah bizlerde mutlu haber verrzAllah kolaylik versin cnm hepimize. Pihtilasma testini yaptir bi once
Insallahh cnm ya. Bn ocakta bos gebelikten kurtaj oldum dr um hemn pihtilasma testi istedi ikinci olursa bunyen kaldirmaz dedi. Ozel e gittim ama bn tabi. Bnce snde ozele git eger imkanin varsa . Ya da bazi ark lar forumda yazmis birden fazla die soyleyin o zmn yaparlar dieAmin nasıl yaptircam ama gittigim drlar 1 tane deyip geri gonderiyor özelde fiyat çok uçuk acaba başka ildemi yaptirsam ya kafamda deli sorular inşallah bizlerde mutlu haber verrz
Canim ayni ayda kürtaj olmuşuz 9 ocak 2015te oldum bende egitim araştırmada inşallah ayni aydada hayirlisiyla hamis oluruz olmuştum artik öyle yapmayi düşünüyorum Rabbim affetsin napayim dedigin gibi bitane daha kaldirmak çok zor canim özel olmazsa ne kadara yaptirdin özelde sonuç temizdir inşallahInsallahh cnm ya. Bn ocakta bos gebelikten kurtaj oldum dr um hemn pihtilasma testi istedi ikinci olursa bunyen kaldirmaz dedi. Ozel e gittim ama bn tabi. Bnce snde ozele git eger imkanin varsa . Ya da bazi ark lar forumda yazmis birden fazla die soyleyin o zmn yaparlar die
Aminn cnm insallah guzel haberler veririz birbirimize. Biz ocakta iste pihtilasma testini 180 tl ye yaptirdik pihtilasma sorunu cok hafif cikti . Sonra bu seferkinden clexane igne kullandim ama tutunmadi bebisimCanim ayni ayda kürtaj olmuşuz 9 ocak 2015te oldum bende egitim araştırmada inşallah ayni aydada hayirlisiyla hamis oluruz olmuştum artik öyle yapmayi düşünüyorum Rabbim affetsin napayim dedigin gibi bitane daha kaldirmak çok zor canim özel olmazsa ne kadara yaptirdin özelde sonuç temizdir inşallah
Anladim canim ikinci gebeligin ocaktan sonrami oldu inşallah 3. Siki siki tutunur annesineAminn cnm insallah guzel haberler veririz birbirimize. Biz ocakta iste pihtilasma testini 180 tl ye yaptirdik pihtilasma sorunu cok hafif cikti . Sonra bu seferkinden clexane igne kullandim ama tutunmadi bebisimvardir bi hayir tabi. Bu sefer de kromozom analizi ve genetik testi istedi .bunlara da esim fln da yaptirdi 1milyar a yakin gitms cnm esime sordum simdi. Ama ikinci dusukten sonra bu pihtilasma testi ucretsiz oluyomus
cnm öncelikle çok geçmiş olsun inş bir daha yaşamazsın hiç stres yapma bir çoğumuzun 2 düşüğü var 3. de hep yüzlerimiz güldü umarım seninde öyle olur araştırma hastahanelerine 3 düşüğüm var dediğinde pıhtılaşma testi ücretsiz yapılıo sen dediğimi yap 3 düşük yaptım de inş güzel haberler veririsin burada çok öyle arkadaşımız vardı sonu mutlu bitenMerhaba kizlararaniza yeni katiliyorum 2.5 yıllık evliyim çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra hamile oldugumu ogrendim çok sevinmistik tabi iki hafta sürdü önce boş gebelik dendi 3 dr gezdim bekleme karari aldim 2 hafta boyunca hastane hastane gezdim 6 haftadaydik kalp atislarini aldik kocaman bi oh çektik ki 4 hafta sonra kahve lekelenmelerle hayal kirikligi dr gittigimizde melegimin 6+3 te kalp atislari durmuş 3 gün daha bekledim ama sonuç bi masada tüm kurulan hayallerin son bulması ardindan daha kötü günler her gece kabuslar ve cevrenn bitmek bilmeyen sorulari ilk adetten sonra korunmayi biraktik(dr kontrolunde) stersetenmidir bilmem bitmek bilmeyen over kistlerim oldu ardindan bartolin kisti ameliyati ve bu ay buyumeyen yumoslar Rabbim e hic bizaman isyan etmedim çok agladim (hala agliyorum) icime kapandim bebekli hamile kimselerle konusamadim gozlerim hep dolu gezdim hep umutla bekliyorum Rabbim bana burda isteyeere ve cumlesine hayirli vakitte hayirli saglikli evlatlar versin genetik test yapilmadi 3 gebelik(olumsuz) gecirmen gerekiyor dediler sizler naptiniz bi an once test yapilsin ve bisey varsa tedavi olsun diyorum bunu hala atlatamadim bi daha olursacok zor dayanirim bana bi akil verin ve ne kadar sure sonra hamile kaldiniz neler yaptiniz bu surecte biraz uzun oldu hakkinizi helal edin içim cok dolmuş
cnm bnde seni tanıdığıma mutlu oldum allah yar ve yardımcınız olsun burda bir birimize umut oluyoruz ne güzel sizler şuan bnm o ilk buraya yazdığım zmnları yaşıyorsunuz inanıyorum ki sizde başkalarına moral olacaksınız yeter ki umudunuzu yitirmeyinInsallah cnm ya tabi tevekkulu birakmicz . Dediklerini yapayim cnm bn de insallah. Artk bnde size guzel haberlerle gelirim ins ya :) ama cok mutlu oldm seni tsndgima
Ayy Allah razi olsun cnmmm yaa Rabbim dualarimizi kabul etsin bizi saglikli bebislerimizle bulustursun ins :) ikinci gebeligim cuma gunu bitti cnm kurtaj oldum ikinci kez. Bunda da 8. Haftada kalp atisi alamadi dr. Rahim filmini guttigim hast.de sordum cnm ona gerek yok dediler anlamadim. Bi de bnm alinan embriyoyu da analize gonderdiler cnmAnladim canim ikinci gebeligin ocaktan sonrami oldu inşallah 3. Siki siki tutunur annesineoldukça pahaliymis genetik test inşallah bi sıkıntı çıkmaz canim bu ay gecsin tekrar ugrascam bu testler için bayram öncesi rahim filmi cekildim çok şükür temiz inşallah bu testide yaptirabilirim yorumlarin icin cok teşekkür ederim canim Rabbim tez vakitte saglikli bebis nasip etsin ezan okunuyor kalpten dua ettim canim
Allah razi olsun canim güzel dileklerin icin sağol dedigin gibi yapicam şu izin donemleri bitsin gidip 3 diycem Rabbim affetsin artik hersey bebisler icin inşallah bizlerde hamile kalip birilerine umut oluruz Rabbim bizide guldursun inşallah kac haftaliksin canim Rabbim sana bagislasincnm öncelikle çok geçmiş olsun inş bir daha yaşamazsın hiç stres yapma bir çoğumuzun 2 düşüğü var 3. de hep yüzlerimiz güldü umarım seninde öyle olur araştırma hastahanelerine 3 düşüğüm var dediğinde pıhtılaşma testi ücretsiz yapılıo sen dediğimi yap 3 düşük yaptım de inş güzel haberler veririsin burada çok öyle arkadaşımız vardı sonu mutlu biten
cnm bnde seni tanıdığıma mutlu oldum allah yar ve yardımcınız olsun burda bir birimize umut oluyoruz ne güzel sizler şuan bnm o ilk buraya yazdığım zmnları yaşıyorsunuz inanıyorum ki sizde başkalarına moral olacaksınız yeter ki umudunuzu yitirmeyin
Aminnn cnm ya insallahh bi gun bnde burda senin gibi birilerine yardimci umut olurum . Allah isteyen herkese nasip etsin yacnm öncelikle çok geçmiş olsun inş bir daha yaşamazsın hiç stres yapma bir çoğumuzun 2 düşüğü var 3. de hep yüzlerimiz güldü umarım seninde öyle olur araştırma hastahanelerine 3 düşüğüm var dediğinde pıhtılaşma testi ücretsiz yapılıo sen dediğimi yap 3 düşük yaptım de inş güzel haberler veririsin burada çok öyle arkadaşımız vardı sonu mutlu biten
cnm bnde seni tanıdığıma mutlu oldum allah yar ve yardımcınız olsun burda bir birimize umut oluyoruz ne güzel sizler şuan bnm o ilk buraya yazdığım zmnları yaşıyorsunuz inanıyorum ki sizde başkalarına moral olacaksınız yeter ki umudunuzu yitirmeyin
İnşallah temiz gelir rahim filminide gebelik var diye istememislerdir tuplerde sikinti olsa zaten gebelik olusmazdi diye düşünüyorlar ilk etapta ben tezcanliligimdan hemen yaptirdimAyy Allah razi olsun cnmmm yaa Rabbim dualarimizi kabul etsin bizi saglikli bebislerimizle bulustursun ins :) ikinci gebeligim cuma gunu bitti cnm kurtaj oldum ikinci kez. Bunda da 8. Haftada kalp atisi alamadi dr. Rahim filmini guttigim hast.de sordum cnm ona gerek yok dediler anlamadim. Bi de bnm alinan embriyoyu da analize gonderdiler cnm
Heh aynen cnm oyle dedi gebelik oluo zaten dedi. Insallaahh cnm guzel haberleri hemn paylasirim tabi ki de nasip etsin Allah immmİnşallah temiz gelir rahim filminide gebelik var diye istememislerdir tuplerde sikinti olsa zaten gebelik olusmazdi diye düşünüyorlar ilk etapta ben tezcanliligimdan hemen yaptirdiminşallah bu son olur sağlıklı hayirli bi bebis geliverr kucagina sonuctan haberdar et hayirli haberler ver inşallah
İnş cnm iyi düşüneyim iyi olsun demihiç kötü dusunme cnm bn inanıyorum guzel haberlerle geleceksin bebeğin büyüdü annesi hiç stres yapıp onuda uzme
Cnm bgnde yapsan cikar ztn varsa
ins cnm tez zmnda o guzel haberi alırız bnm 31 bitecek nasipse 4 gün snra 32 olacağız geri sayim başladı :)Allah razi olsun canim güzel dileklerin icin sağol dedigin gibi yapicam şu izin donemleri bitsin gidip 3 diycem Rabbim affetsin artik hersey bebisler icin inşallah bizlerde hamile kalip birilerine umut oluruz Rabbim bizide guldursun inşallah kac haftaliksin canim Rabbim sana bagislasin
Amin cnm rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın en azından hamile kalabiliyoruz bunu bile bilmek sukur sebebiAminnn cnm ya insallahh bi gun bnde burda senin gibi birilerine yardimci umut olurum . Allah isteyen herkese nasip etsin ya
İns tatlım geçer bak bir bakarız doguma az kalmış seninde :)İnş cnm iyi düşüneyim iyi olsun demiRabbim hepimizin meleğini bizlere bağışlasın..Olmayanlara isteyenlere de en yakın zmanda nasip etsin hayırlısıyla..
Evet ya kesinlikle cnm. Cok sukur :) aminnnnins cnm tez zmnda o guzel haberi alırız bnm 31 bitecek nasipse 4 gün snra 32 olacağız geri sayim başladı :)
Amin cnm rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın en azından hamile kalabiliyoruz bunu bile bilmek sukur sebebi
İns tatlım geçer bak bir bakarız doguma az kalmış seninde :)
kızlra rahim mr ile rahim film aynı şeymi
Rabbim sabir versin canim inşallah saglikli bi bebek nasip eder rahim filmi cektirdim ben basit bi islem ama mr hic bilmiyorumbende bayramdan bi gün önce kurtaj oldumdakanamam çok oldu kese yer değiştirmiş mecburen aldılar 5 haftalıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?