Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

mrb kızlar bende ocak ayında kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim
mart ayından itibaren korunmayı bıraktık ama hala bebişim olmadı

Ayni durumdayiz ocakta kürtaj oldum 10 haftalikti kalp durmasi ilk adetten sonra korunmayi biraktik demekki daha vakti var Rabbim hayirli vakitte sana bana isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

Ayni durumdayiz ocakta kürtaj oldum 10 haftalikti kalp durmasi ilk adetten sonra korunmayi biraktik demekki daha vakti var Rabbim hayirli vakitte sana bana isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah

inşalah canm adet düzensizliği yasıyor musun? ben her ay hamileyim sanıyorum solugu dr da alıyorum
mutlaka gecikiyo bu ay tam 21 gün gecikti .. kürtaj öncesi günü gününe olurdu hep.

inşalah canm adet düzensizliği yasıyor musun? ben her ay hamileyim sanıyorum solugu dr da alıyorum
mutlaka gecikiyo bu ay tam 21 gün gecikti .. kürtaj öncesi günü gününe olurdu hep.
Canim benim cok karışık durumlar son 5 aydir over kisti oluşuyor son gecen ay gecikti test yaptim negatif tarlusalla adet oldum bu ay yumos takibindeydim 17.gunde yumoslar buyumemisti bugun 21.gun baska bi dr yumurtalari goremedi heralde catlamistir dedi yani cok karisik

karısıkmıs

hayırlısı canm Allah kısa zamanda güldürür yüzümüzü , daha fazla bekletmez inşallah

Allahın izniyle hersey yolunda gider canım sen içini ferah tut
İnşallah cnm benim..Senin gibi doğuma yaklaşırım İnşallah..Rabbim korkularımı alsın içimden güzel haberlerle İnşallah..Sana ve diğer doğumu yaklaşan herkese de sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin..Azaldı günün 2 haftan mı kaldı?

Geçmiş olsun cnm olur İnşallah..Biraz sabretmek gerekiyor.Ben de kasımda kürtaj olmuştum 8 aydır bekliyordum çok şükür bu ay nasip etti Rabbim..İnşallah sizlere de nasip edecek sabır ve dua lazım..Rabbim çok büyük hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere de bizlere de...

inşallah canm bu ay nedense bi mut var içimde ama hayal kırıklıgı yasamaktanda korkmuyo değilim ..
gözün aydın bu arada Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin miniğinizi
kaç haftalık bebeğin

Merhaba kızlar! Ben de 1.5 yıllık evliyim, ilk yılımızı doldurduktan sonra çocuk istediğimize karar verip korunmayı bıraktık ve o ay hamile olduğumu öğrendim. Çok mutlu olduk ama ultrasonda bakılınca mol gebeliğe benzetildi, o dönemde de burada mol gebelik konusunda yazmıştım...Sonra stresli birkaç haftanın ardından kalp atışı oluşmaması sebebiyle kürtaj oldum. Patolojide mol olmadığı anlaşıldı ama psikolojik olarak oldukça zor zamanlardı...

Sonra doktorun yönlendirmesiyle 3 ay korunduk ve korunmayı bıraktığımızda yine o ay hamile kaldım ama bu kez de kese bile oluşmadan kanamam oldu, yani kimyasal gebelik olarak kaldı...3 düşükten önce araştırma yapmıyorlar biliyorsunuz ama biz her şeyi yaptırmak istediğimizi söyledik ve genetikte kan pıhtılaşması ile ilgili bir problem çıktı. Doktor bunun için Coraspin kullanmamı söyledi. Histeroskopide ise rahimde polipler olduğu anlaşıldı ve onlar alındı. Eşimin sperm sonuçlarında bir sorun görülmedi ve histeroskopinin hemen ardından korunmayı bırakıp bu ay yumurtlama günlerimde ilişkiye girdik.

Bu arada bende polikistikten de şüpheleniyorlar ama tam tanıyı koyamıyorlar. Adetlerim 35 günü geçiyordu ve ultrasonda da pko benzeri görünüm vardı. Ama hormonlarım normal, kıllanma, kilo vs. yok. İnsülin direnci de yok ama doktor yine de Glifor ve inofolic verdi. İnofolic'in etkisinden olacak, geçen ay 32 günde adet oldum, bu ay da yumurtlama testine göre 16 ya da 17.günde yumurtlamam oldu. Anlayacağınız şu an glifor, coraspin ve inofolic eşliğinde yeniden yola çıktık. Burada benzer sorunlar yaşayan herkese acil şifalar diliyorum. Hamilelik bekleyen, hamile olan herkes sağlıkla evlatlarına kavuşur inşallah...Dualarınızı eksik etmeyin kızlar :)

Aminn cnm İnşallah..7 haftanın içindeyiz canım..

Evet cnm şükür kaldı 2 haftamiz inşallah zaman çabucak akacak hepimiz meleklerimize kavuşuruz sağlıkla inşallah sen ne zaman doktora gidiyorsun

Evet cnm şükür kaldı 2 haftamiz inşallah zaman çabucak akacak hepimiz meleklerimize kavuşuruz sağlıkla inşallah sen ne zaman doktora gidiyorsun
Bugün gideceğim öğleden sonra cnm..İnşallah kalp atışlarını duyarım Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip yavrumu sağlıkla kucağıma alırım..Senin gibi yolun sonuna gelirim İnş zaman çabucak geçer de :)

Duyarsın inşallah cnm hep dua ediyorum hepimiz için tüm herkes için Rabbim sagliklisini hayirlisini versin haber verirsin bizede

cnm ne yaptın gittin mi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…