- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.081
Ayni durumdayiz ocakta kürtaj oldum 10 haftalikti kalp durmasi ilk adetten sonra korunmayi biraktik demekki daha vakti var Rabbim hayirli vakitte sana bana isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallahmrb kızlar bende ocak ayında kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim
mart ayından itibaren korunmayı bıraktık ama hala bebişim olmadı
Ayni durumdayiz ocakta kürtaj oldum 10 haftalikti kalp durmasi ilk adetten sonra korunmayi biraktik demekki daha vakti var Rabbim hayirli vakitte sana bana isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah
Canim benim cok karışık durumlar son 5 aydir over kisti oluşuyor son gecen ay gecikti test yaptim negatif tarlusalla adet oldum bu ay yumos takibindeydim 17.gunde yumoslar buyumemisti bugun 21.gun baska bi dr yumurtalari goremedi heralde catlamistir dedi yani cok karisikinşalah canmadet düzensizliği yasıyor musun? ben her ay hamileyim sanıyorum solugu dr da alıyorum
mutlaka gecikiyo bu ay tam 21 gün gecikti .. kürtaj öncesi günü gününe olurdu hep.
Sağol cnm evet gördük keseyi ama kalp atışı oluşmamıştı daha..
Canim benim cok karışık durumlar son 5 aydir over kisti oluşuyor son gecen ay gecikti test yaptim negatif tarlusalla adet oldum bu ay yumos takibindeydim 17.gunde yumoslar buyumemisti bugun 21.gun baska bi dr yumurtalari goremedi heralde catlamistir dedi yani cok karisik
İnşallah cnm benim..Senin gibi doğuma yaklaşırım İnşallah..Rabbim korkularımı alsın içimden güzel haberlerle İnşallah..Sana ve diğer doğumu yaklaşan herkese de sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin..Azaldı günün 2 haftan mı kaldı?Allahın izniyle hersey yolunda gider canım sen içini ferah tut
Geçmiş olsun cnm olur İnşallah..Biraz sabretmek gerekiyor.Ben de kasımda kürtaj olmuştum 8 aydır bekliyordum çok şükür bu ay nasip etti Rabbim..İnşallah sizlere de nasip edecek sabır ve dua lazım..Rabbim çok büyük hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere de bizlere de...mrb kızlar bende ocak ayında kürtaj oldum 10 haftalıktı bebeğim
mart ayından itibaren korunmayı bıraktık ama hala bebişim olmadı
Geçmiş olsun cnm olur İnşallah..Biraz sabretmek gerekiyor.Ben de kasımda kürtaj olmuştum 8 aydır bekliyordum çok şükür bu ay nasip etti Rabbim..İnşallah sizlere de nasip edecek sabır ve dua lazım..Rabbim çok büyük hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm bekleyenlere de bizlere de...
Aminn cnm İnşallah..7 haftanın içindeyiz canım..inşallah canm bu ay nedense bi mut var içimde ama hayal kırıklıgı yasamaktanda korkmuyo değilim ..
gözün aydın bu arada Allahım sağlıklı bi hamilelik geçirip kucagınıza almayı nasip etsin miniğinizi
kaç haftalık bebeğin
İnşallah cnm benim..Senin gibi doğuma yaklaşırım İnşallah..Rabbim korkularımı alsın içimden güzel haberlerle İnşallah..Sana ve diğer doğumu yaklaşan herkese de sağlıklı rahat doğumlar nasip etsin..Azaldı günün 2 haftan mı kaldı?
Bugün gideceğim öğleden sonra cnm..İnşallah kalp atışlarını duyarımEvet cnm şükür kaldı 2 haftamiz inşallah zaman çabucak akacak hepimiz meleklerimize kavuşuruz sağlıkla inşallah sen ne zaman doktora gidiyorsun
Bugün gideceğim öğleden sonra cnm..İnşallah kalp atışlarını duyarımSağlıklı güzel bir hamilelik geçirip yavrumu sağlıkla kucağıma alırım..Senin gibi yolun sonuna gelirim İnş zaman çabucak geçer de :)
Aminn cnm İnşallah..7 haftanın içindeyiz canım..
cnm ne yaptın gittin mi doktoraBugün gideceğim öğleden sonra cnm..İnşallah kalp atışlarını duyarımSağlıklı güzel bir hamilelik geçirip yavrumu sağlıkla kucağıma alırım..Senin gibi yolun sonuna gelirim İnş zaman çabucak geçer de :)
gittim cnm duyduk kalp atışını çok şükür Rabbime...2 hafta sonra gel tekrar dedi..cnm ne yaptın gittin mi doktora
ay cnm hadi çok şükür sevindim iki hafta snra tekrar dinlemek için çağırmıştırgittim cnm duyduk kalp atışını çok şükür Rabbime...2 hafta sonra gel tekrar dedi..
evet cnm onun için çağırdı..Sağol cnm hep böyle güzel haberler olsun İnşallah..ay cnm hadi çok şükür sevindim iki hafta snra tekrar dinlemek için çağırmıştır
Amin canim nerde isteyen dileyen varsa hayirlisindan saglikla bebek nasip etsin inşallahkarısıkmıs
hayırlısı canm Allah kısa zamanda güldürür yüzümüzü , daha fazla bekletmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?