- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 333
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.101
olur cnm hiç merak etme demek bebeğin sğlıklı ki kalp atışları başlamışevet cnm onun için çağırdı..Sağol cnm hep böyle güzel haberler olsun İnşallah..
İnşallah cnm..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..Senin kızına arkadaşlar çoğalıyorolur cnm hiç merak etme demek bebeğin sğlıklı ki kalp atışları başlamış
Ay aynen teyzesi bak son iki ay da kac arkadaş haberi aldık ama iki erkek var kiz arkadaş yok senle sevcanin ne olacak bakalım :)İnşallah cnm..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..Senin kızına arkadaşlar çoğalıyor
Evet cnm bakalım :) Seda da öğrenir yakında bakalım ne olck bizimkiler..Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil ne oluğu cinsiyetinAy aynen teyzesi bak son iki ay da kac arkadaş haberi aldık ama iki erkek var kiz arkadaş yok senle sevcanin ne olacak bakalım :)
Aynen cnm ins sağlıkla kucagimiza alırızEvet cnm bakalım :) Seda da öğrenir yakında bakalım ne olck bizimkiler..Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil ne oluğu cinsiyetin
iidir cnm senden nbr nasıl gidio hamilelik hoş bu sıcaklarda nasıl gidecekseKızlar napıyosunuz? Giremedim uzun zamandır yeni hamile Arkadaşları tebrik ederim Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı cumalar
canım tebrik ederim hayırlı olsun..kucağına alacağın günleride göstersin inşşşİnşallah cnm..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..Senin kızına arkadaşlar çoğalıyor
Aminn canım İnşallah sağolasın..Senin de az kaldı Sağlıkla gelsin inşallah dünyaya minnoşcanım tebrik ederim hayırlı olsun..kucağına alacağın günleride göstersin inşşş
Aminn cnm sağol İnşallah..Hayırlı cumalar..Bir senin haftana geleydim hayırlısıyla :)Kızlar napıyosunuz? Giremedim uzun zamandır yeni hamile Arkadaşları tebrik ederim Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı cumalar
amin inş cümlemizinkini inşşAminn canım İnşallah sağolasın..Senin de az kaldı Sağlıkla gelsin inşallah dünyaya minnoş
Iyi gidiyor canım bulantılarım hala devam ediyor onun dışında bi problem yok çok şükür senin nasıl gidio?iidir cnm senden nbr nasıl gidio hamilelik hoş bu sıcaklarda nasıl gidecekse
Zaman geçiyor canım gelirsin Allah'ın izniyle ne kaldı ki ay sevindim çok Şanslı bi grup olduk hepimiz yüzü Gülüyor hayırlısıyla:)Aminn cnm sağol İnşallah..Hayırlı cumalar..Bir senin haftana geleydim hayırlısıyla :)
Rabbim hep güldürsün yüzümüzü İnşallahZaman geçiyor canım gelirsin Allah'ın izniyle ne kaldı ki ay sevindim çok Şanslı bi grup olduk hepimiz yüzü Gülüyor hayırlısıyla:)
Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik?Günaydın Güzel Anneler
Mide bulantısıyla başım dertte canım hayattan soquttu beni bide işyerinde uykusuzluktan kafam düşüo okadar :) Ama şükürler olsun bi sıkıntı yok canım senin nasıl qidiıo...Günaydın canım nasıl gidiyor hamilelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?