Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

İnşallah cnm..Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin hayırlısı ile İnşallah..Senin kızına arkadaşlar çoğalıyor
Ay aynen teyzesi bak son iki ay da kac arkadaş haberi aldık ama iki erkek var kiz arkadaş yok senle sevcanin ne olacak bakalım :)

Ay aynen teyzesi bak son iki ay da kac arkadaş haberi aldık ama iki erkek var kiz arkadaş yok senle sevcanin ne olacak bakalım :)
Evet cnm bakalım :) Seda da öğrenir yakında bakalım ne olck bizimkiler..Sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil ne oluğu cinsiyetin

Kızlar napıyosunuz? Giremedim uzun zamandır yeni hamile Arkadaşları tebrik ederim Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı cumalar

Kızlar napıyosunuz? Giremedim uzun zamandır yeni hamile Arkadaşları tebrik ederim Allah hepimize kucağına almayı nasip etsin herkese hayırlı cumalar
Aminn cnm sağol İnşallah..Hayırlı cumalar..Bir senin haftana geleydim hayırlısıyla :)

Kozlar merhaba morelim çok bozuk bu sabah 2, bebek denemem bir senedir maalesef olmuyor bu ay o kadar hevesliydimki birkaç gün önce öyle güzel bir rüya gördüm ki ama maalesef az önce regli olduğumu gördüm bana yardimci olabilirmsnz insanin çok çok üzgünüm eşim ikinci bebeği zaten istemiyor farkindayim oyuzden onunla ne konuşmak ne dertlesmek istemiyorum istemediği içinde sanirim ne yumurtlama günü ne bilmemne umursamiyor yani olursa olur Rabbim verirse verir vermessede olmaz diyip tersleniyor kizim rabbine şükür ilk dört ayda olmuştu onu Rabbimin izniyle tek büyütmek istemiyorum neler yapmaliyim lütfen yarsimci olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…