- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.121
Cnm cok tsk guzel dileklerin içine rabbim seninde bebeginide korusun bizde gün sayiyoruz dualarını bekliyoruzBenim can arkadaşlarım bebeğini kucağına almaya az kalanlar ,yeni hamileler maşallah sizee. .bebiş isteyenlerede umut olsun hepimiz stresli geçen aylar dan sonra bebislere kavustuk. .Hayırlı zamanda sizlerinde olur inşallah. .öpüyorum hepinizi tek tek
Ben kullanmıştım eczaneden alıp bittikcede aldım kullandım canım sende al folıc 1 kullanıorum hepte kullandım...Selam kizlarrrrrRabbim izin verirse 3.kez anne olmak istiyorum doktora gittim vitamin istedim hani hamile kalmadan once ilk uc ay kullanilan ilactan doktor bana onlara gerek yok dedi ama ben iki gebeligimdede kullanmistim aklim karisti yaa .peki siz kullandiniz mi??? Neden bi doktorun dedigi diger bi doktoru dedigini tutmuyorr
Ben kullanmıştım eczaneden alıp bittikcede aldım kullandım canım sende al folıc 1 kullanıorum hepte kullandım...
Sağol canım benim bak az kaldı bile. .sonrada doğan çabucak büyüyor :)Cnm cok tsk guzel dileklerin içine rabbim seninde bebeginide korusun bizde gün sayiyoruz dualarını bekliyoruz
Ay ins mervecim korkuda var hep içimde ins sağlıkla doğar cnm yaSağol canım benim bak az kaldı bile. .sonrada doğan çabucak büyüyor :)
Sağol cnm benim İnşallah bizler de görürüz o günleri..Biz de seni ve mis kokulu kızını öpüyoruzBenim can arkadaşlarım bebeğini kucağına almaya az kalanlar ,yeni hamileler maşallah sizee. .bebiş isteyenlerede umut olsun hepimiz stresli geçen aylar dan sonra bebislere kavustuk. .Hayırlı zamanda sizlerinde olur inşallah. .öpüyorum hepinizi tek tek
İyiyiz cnm çok şükür..Bulantılar var öyle uğraşıp gidiyoruz..Senin doğum da kolayca geçer gider İnşallah kavuşursun oğluşuna..Sen de bizlere dua et İnşallah..Bu arada normal doğum mu olcak belli mi?Kızlar Nasılsıniz çok. Şükür dogumuma az kaldı Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..
KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)
Ben kullanmıştım eczaneden alıp bittikcede aldım kullandım canım sende al folıc 1 kullanıorum hepte kullandım...
Tsk ederim insallah hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz :)Gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
Canımmm ohh ne güzel kız annesi olucaksın Allah kucağına almayı nasip etsin bulantılarım nasıl benim Geçmek üzere?KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?