Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Benim can arkadaşlarım bebeğini kucağına almaya az kalanlar ,yeni hamileler maşallah sizee. .bebiş isteyenlerede umut olsun hepimiz stresli geçen aylar dan sonra bebislere kavustuk. .Hayırlı zamanda sizlerinde olur inşallah. .öpüyorum hepinizi tek tek

Cnm cok tsk guzel dileklerin içine rabbim seninde bebeginide korusun bizde gün sayiyoruz dualarını bekliyoruz

Selam kizlarrrrr Rabbim izin verirse 3.kez anne olmak istiyorum doktora gittim vitamin istedim hani hamile kalmadan once ilk uc ay kullanilan ilactan doktor bana onlara gerek yok dedi ama ben iki gebeligimdede kullanmistim aklim karisti yaa.peki siz kullandiniz mi??? Neden bi doktorun dedigi diger bi doktoru dedigini tutmuyorr

Ben kullanmıştım eczaneden alıp bittikcede aldım kullandım canım sende al folıc 1 kullanıorum hepte kullandım...

Bide kizlar bende adet duzensizligi var gecen ayin 20den beri bebek istiyoruz ne zaman kan tahlili yaptirmak gerekir en iyi sonucu ne zaman alirim.ezcaneden alinip yapilan testlerde 2 aylik hamile olsamda cikmiyor

Kızlar Nasılsıniz çok. Şükür dogumuma az kaldı Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..

Allah'im hepinize hayirli doğumlar versin inşallah saglikla kucaklariniza alin bebisleri sizlere baktıkça imreniyorum acaba bende böyle bebis icin sabirsizlandigim gunleri gorur muyum diyorum bazen hic ümidim kalmadığı oluyor bazen buraya girip tekrar ümit ediyorum bu ay 23.gunde kahve lekelenmelerim başladı ve 3 gun sürdü avuc ici kadar kahverengi camur gibi test yaptim belki diye negatif ve bugun 28.gunumdeyim adetim 28-32 gun arasi olurdu simdi bu kanama ne ben adet olacakmiyim basina böyle bi durum gelen varmi cevaplarsaniz cok sevinirim

Merhabalar 2 hafta önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve patoloji sonucum (enfekte ve nekrotik plasenta gestasyonel endometrium) yarın hastaneye sonucumu göstermeye gidicem, bu sonuc ile karşılaşıp ne demek oldugunu bilen varmı acaba, cok merak ettiğim için sormak istedim

Sağol cnm benim İnşallah bizler de görürüz o günleri..Biz de seni ve mis kokulu kızını öpüyoruz

Kızlar ben 15 haftalık kayıp yaşadım. Kürtajı yapan doktor 6 ay bekle dedi bir diğeri 2 adet yeter dedi. Yarım kalmış duygularıma engel olamıyorum kasımda 6 ay dolacak ama ben ağustosta sansımı denesem cok mu erken olur sizce? Göz göre göre aynı seyleri de yasamayayım dayanamıyorum diye

Kızlar Nasılsıniz çok. Şükür dogumuma az kaldı Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden..
İyiyiz cnm çok şükür..Bulantılar var öyle uğraşıp gidiyoruz..Senin doğum da kolayca geçer gider İnşallah kavuşursun oğluşuna..Sen de bizlere dua et İnşallah..Bu arada normal doğum mu olcak belli mi?

KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…