- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.141
Insallah canim dr degismz dedi ama bi ay sonrasi daha garanti olur diye dusunuyorm :) bulantilarm gecti sayilir bazen bulaniyo gibi ama cok degil :)Canımmm ohh ne güzel kız annesi olucaksın Allah kucağına almayı nasip etsin bulantılarım nasıl benim Geçmek üzere?
Amin amin inşallahhTsk ederim insallah hepimiz sagsalim kucagimiza aliriz :)
cnm benim çok sevindim...darısı bize olsun hayırlısı ile İnşallah...KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)
Insallah canim geciyo zaman :)cnm benim çok sevindim...darısı bize olsun hayırlısı ile İnşallah...
Gozunaydin canim benim saqlicakla kucaqina al insallah prensesini :)KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)
Amin canim benim cok tesekkur ederim cumlemizin insallah..Canım yeni gördüm gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
İnşallah canm darısı basınıza :)Gozunaydin canim benim saqlicakla kucaqina al insallah prensesini :)
Ay seda cok sevundim sağlıklı hayirli evlat olsun tabiki oncelikle ama ben sana demiştim içime doğuyordu senin kızın kubranin erkek olacağı :)KIZLAR MERHABA TATILDEYDIM YAZAMADM BUGUN DR KONTROLUMZ VARDI KIZIM OLCAKMIŞ İNŞALLAH DEĞİŞMEZ SAĞLIKLI OLSUN HER SEYE RAZIYIM :)
AyyAyy maşallah minigimize bahtı ömrü çok güzel olsun inşallah sağlıklı bir şekilde büyütürsunuUz inşallahKızlar ben doğum yaptım 7 ağustosta darısı başıniza sezeryan oldu normal doğuma alincaktim ama bebeğin kalp atışları 80e düştü kalp atışı almadılar acil Sezeryan oldum çok şükür şimdi iyiyiz 50 cm 3.480 gr doğduk darısı diğer bebislere
evet canım sen hep kız dedin bana :) hayırlısıyla kucagımıza alalaım inşallah :)Ay seda cok sevundim sağlıklı hayirli evlat olsun tabiki oncelikle ama ben sana demiştim içime doğuyordu senin kızın kubranin erkek olacağı :)
canımmmm gözünaydın ömürlü olsun bebişin :)Kızlar ben doğum yaptım 7 ağustosta darısı başıniza sezeryan oldu normal doğuma alincaktim ama bebeğin kalp atışları 80e düştü kalp atışı almadılar acil Sezeryan oldum çok şükür şimdi iyiyiz 50 cm 3.480 gr doğduk darısı diğer bebislere
Ayy canım maşallah Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah...Kızlar ben doğum yaptım 7 ağustosta darısı başıniza sezeryan oldu normal doğuma alincaktim ama bebeğin kalp atışları 80e düştü kalp atışı almadılar acil Sezeryan oldum çok şükür şimdi iyiyiz 50 cm 3.480 gr doğduk darısı diğer bebislere
Ay Maşallah canım benim çok sevindimm...Sağlık olsun siz iyi olun da sezeryan olsun..Öp bebişini bizim yerimize de..İnşallah biz de görürüz bebişimizin doğduğu günleri...Kızlar ben doğum yaptım 7 ağustosta darısı başıniza sezeryan oldu normal doğuma alincaktim ama bebeğin kalp atışları 80e düştü kalp atışı almadılar acil Sezeryan oldum çok şükür şimdi iyiyiz 50 cm 3.480 gr doğduk darısı diğer bebislere
8 ay canım esiminde sorunu vardı onu çözdük öyle kaldimKızlar kurtaj olduktan ne kadar sonra hamile kalabildiniz
7 ay sonra klomen+catltma ignesiyle hamile kaldimKızlar kurtaj olduktan ne kadar sonra hamile kalabildiniz
Cnm herkesin bünyesi farklı hemen karamsar olma bn iki ay sonra hamile kaldım düşük yaptıktan sonra akışına bırak nasibinde varsa hemen gelir bebeğinAnladigim kadariyla gebe kalmakta o kadar kolay değil. Korunduğu m yıllara çok yanıyorum şu an.tabi yapacak birsey yok kadere ne varsa onu yasiyoruz
ne güzel motive ediyorsunuz. inş. hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebeğimCnm herkesin bünyesi farklı hemen karamsar olma bn iki ay sonra hamile kaldım düşük yaptıktan sonra akışına bırak nasibinde varsa hemen gelir bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?