- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.161
İns cnm rabbim herkese tattirsin evet kayiplarimiz kötü ama sonuçta bebek sahibi olabiliyoruz onu gördük rabbim aratmasinne güzel motive ediyorsunuz. inş. hayırlısıyla en kısa zamanda gelir bebeğim
Bende 3 sene korundmsonra pisman oldum.denemeye baslayinca 4.ayimda hamile kaldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm 1 adet donemi korundm 7 ay sonra anca hamile kalabildm nasip isi iste Allahne zaman izin verirse bebisler o zaman geliyoAnladigim kadariyla gebe kalmakta o kadar kolay değil. Korunduğu m yıllara çok yanıyorum şu an.tabi yapacak birsey yok kadere ne varsa onu yasiyoruz
İyidir canım uğraşıyoz halsizlik, bulantı falan uğraşıp gidiyoz..Sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen tehlikeli dönemi atlattın belli mi cinsiyet falan?Kızlar napıyosunuz?
masallah 10 haftalk olmussunuzzz :) zaman ne cabuk gecıyo :)İyidir canım uğraşıyoz halsizlik, bulantı falan uğraşıp gidiyoz..Sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen tehlikeli dönemi atlattın belli mi cinsiyet falan?
Belli canım oğlum olucak Allah nasip ederse bulantılarım Geçmek üzere benim az daha dayan 14. Haftadan sonra geçmeye başladı benim ara ara oluyorİyidir canım uğraşıyoz halsizlik, bulantı falan uğraşıp gidiyoz..Sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen tehlikeli dönemi atlattın belli mi cinsiyet falan?
Kızlar napıyosunuz?
Bnde iim cnm artık şafak sayiyoruz doktorun dediği tarihte olursa 5.5 haftam kaldı :) ilişki konusunda biz devam ettik sık degil ama 3. Aydan sonra hep olduKızlar bişey sorucam bu hamileyken ilişki konusunda napıyosunuz doktorum erkek benim sormaya çekiniyorum her muayneye gittiğim sizler nasıl yapıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim:)
Hmm iyi canım sevindim..Bana geçmiyor zaman sanki hiç 20 gün sonra ense kalınlığı için gel dedi doktor 12 haftalık olcaz o zaman İnşallah..Bakalım geçmese de razıyım ben yeter ki iyi olsun miniğimBelli canım oğlum olucak Allah nasip ederse bulantılarım Geçmek üzere benim az daha dayan 14. Haftadan sonra geçmeye başladı benim ara ara oluyor
Evet canım aslında 9 haftalığız da böyle çıkıyor takvimde..Dün gittim doktora 9+1 çıktık..Zaman geçiyor mu dersin bana 12. hafta gelmicek gibi geliyomasallah 10 haftalk olmussunuzzz :) zaman ne cabuk gecıyo :)
Banada oyle geliyodu donecm ama geciyo iste 10.haftadn gun aldigin icin oyle yaziyo dr her gitttiginde de farkli cikiyo dr dogum tarihi belirler hep onu soyler benim ki oyle yapiyo adet tarihime gore 10 subat drum 11 subat dedi bakalim ne zaman gelcek bizim kuzucuklar :)Evet canım aslında 9 haftalığız da böyle çıkıyor takvimde..Dün gittim doktora 9+1 çıktık..Zaman geçiyor mu dersin bana 12. hafta gelmicek gibi geliyo
Banada dr 3 aya kadr onermiyorm dedi suan 10 gunde haftada oluyo Zorlamadnhafiften devam edebilirsinKızlar bişey sorucam bu hamileyken ilişki konusunda napıyosunuz doktorum erkek benim sormaya çekiniyorum her muayneye gittiğim sizler nasıl yapıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim:)
Korkuyorum canım bizde bi iki kez denedik ama kontrole gidince vicdan azabı çektim bişey olursa bebişime die doktoruma da soramadım durum böyle yani:)Banada dr 3 aya kadr onermiyorm dedi suan 10 gunde haftada oluyo Zorlamadnhafiften devam edebilirsin
Canim bisey olmaz bebek ne kadr geride internette arastirabilirsin sik olmadikca bi sakincasi olmazKorkuyorum canım bizde bi iki kez denedik ama kontrole gidince vicdan azabı çektim bişey olursa bebişime die doktoruma da soramadım durum böyle yani:)
Az kaldi sevcanmgececek sabretŞu mide bulantılarıda qeçseydi bi
Ayy inşallah canım ya büyük bir sabırla beklıorum bakalım...Az kaldi sevcanmgececek sabret
Anladım canım...Geçsin gitsin çabucak da gelsin minnaklar :) Aramızda 5 hafta varBanada oyle geliyodu donecm ama geciyo iste 10.haftadn gun aldigin icin oyle yaziyo dr her gitttiginde de farkli cikiyo dr dogum tarihi belirler hep onu soyler benim ki oyle yapiyo adet tarihime gore 10 subat drum 11 subat dedi bakalim ne zaman gelcek bizim kuzucuklar :)
Evet canim 5 hafta arka arkaya dogurcaz nben sevcan senAnladım canım...Geçsin gitsin çabucak da gelsin minnaklar :) Aramızda 5 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?