Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Anladigim kadariyla gebe kalmakta o kadar kolay değil. Korunduğu m yıllara çok yanıyorum şu an.tabi yapacak birsey yok kadere ne varsa onu yasiyoruz
Bende 3 sene korundmsonra pisman oldum.denemeye baslayinca 4.ayimda hamile kaldm ama kurtaj olmak zorunda kaldm 1 adet donemi korundm 7 ay sonra anca hamile kalabildm nasip isi iste Allahne zaman izin verirse bebisler o zaman geliyo

İyidir canım uğraşıyoz halsizlik, bulantı falan uğraşıp gidiyoz..Sen nasılsın nasıl gidiyor?Sen tehlikeli dönemi atlattın belli mi cinsiyet falan?
Belli canım oğlum olucak Allah nasip ederse bulantılarım Geçmek üzere benim az daha dayan 14. Haftadan sonra geçmeye başladı benim ara ara oluyor

Kızlar bişey sorucam bu hamileyken ilişki konusunda napıyosunuz doktorum erkek benim sormaya çekiniyorum her muayneye gittiğim sizler nasıl yapıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim:)

Kızlar napıyosunuz?

Kızlar bişey sorucam bu hamileyken ilişki konusunda napıyosunuz doktorum erkek benim sormaya çekiniyorum her muayneye gittiğim sizler nasıl yapıyorsunuz aydınlatırsanız sevinirim:)
Bnde iim cnm artık şafak sayiyoruz doktorun dediği tarihte olursa 5.5 haftam kaldı :) ilişki konusunda biz devam ettik sık degil ama 3. Aydan sonra hep oldu

Belli canım oğlum olucak Allah nasip ederse bulantılarım Geçmek üzere benim az daha dayan 14. Haftadan sonra geçmeye başladı benim ara ara oluyor
Hmm iyi canım sevindim..Bana geçmiyor zaman sanki hiç 20 gün sonra ense kalınlığı için gel dedi doktor 12 haftalık olcaz o zaman İnşallah..Bakalım geçmese de razıyım ben yeter ki iyi olsun miniğim

Evet canım aslında 9 haftalığız da böyle çıkıyor takvimde..Dün gittim doktora 9+1 çıktık..Zaman geçiyor mu dersin bana 12. hafta gelmicek gibi geliyo
Banada oyle geliyodu donecm ama geciyo iste 10.haftadn gun aldigin icin oyle yaziyo dr her gitttiginde de farkli cikiyo dr dogum tarihi belirler hep onu soyler benim ki oyle yapiyo adet tarihime gore 10 subat drum 11 subat dedi bakalim ne zaman gelcek bizim kuzucuklar :)

Banada dr 3 aya kadr onermiyorm dedi suan 10 gunde haftada oluyo Zorlamadnhafiften devam edebilirsin

Korkuyorum canım bizde bi iki kez denedik ama kontrole gidince vicdan azabı çektim bişey olursa bebişime die doktoruma da soramadım durum böyle yani:)
Canim bisey olmaz bebek ne kadr geride internette arastirabilirsin sik olmadikca bi sakincasi olmaz

valla biz ilişki konusunda kardeş olduk resmen eşimle oda bende çok korktuk sanırım ondan..doktorum ilk üç ay yasaklamıştı sonrasında da hiç sormadık..ilk 3 ay ve son iki ayda önerilmiyor diye biliyorum.tabi kişiden kişiye değişiyor

Anladım canım...Geçsin gitsin çabucak da gelsin minnaklar :) Aramızda 5 hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…