Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar slm ya size birşey soracağım eşimin eylülun 9 da doğum gunu orjinal bir hediye almak istiyorum baba_kızla ilgili birseyde olabilir gözünüze çarpan birşey olursa bana fikir veriri misiniz

Az kalmis cnim nadil geciyo son gunlerr?

Cnm sona gelmissin hadi hayirlisi doğum normal mi olacak senin
Cnm sona gelmissin hadi hayirlisi doğum normal mi olacak senin

kizlar eski mesajlarinizida okudum.bende 1 dusuk yaptim gelisme sorunundan ve suan insallah hamileyimdir.pazartesi kan testine gitcem.dua edin noolur poztf ciksin .. Sizin nasil oldu , nelere dikkat ettiniz, tavsiyelerinizi bekliyorum.

kizlar eski mesajlarinizida okudum.bende 1 dusuk yaptim gelisme sorunundan ve suan insallah hamileyimdir.pazartesi kan testine gitcem.dua edin noolur poztf ciksin .. Sizin nasil oldu , nelere dikkat ettiniz, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cnm oncelikle cok gecmis olsun ve ins yenı bebisin gelmiştir valla ben özellikle hiçbirşey yapmadim cnm bnm bu bebegim son anda karar vererek oldu iyiki de olmuş doguma 23 gün kaldı bol dua et cnm yapilacak en gusel sey ve hayirlisini ışte guzel haberlerini bekliyorum

Insallah diyorumm ama galiba hamilede degilim, cunku hicbir belirtisi yok, evdeki testlerdede çıkmadı hergun test yapiyorum hemde adet gecikmesi zannedersem.kismet artık yinede yarın sonucları alınca çıkacak artık hayırlısı olsun.masallahh cokta az kalmış insallah hayirlisiyla alırsın kucağına bebegini upuzun ömür versin mevla basta senin ve bütün yavrucuklara hazal1595 darısıda biran önce helimizin başıma insallah :)

Cnm bnm bu kizimda da hiç belirtim yoktu hatta imkansız hamile olmam diyordum sen belirti arama hepimizin hakkında hayirlisi olsun cok tsk ederim

Hadi bakalım guzel haberlerle gel bnd kızımla yuzuyorum bol bol kavusmaya 21 gün kaldı nasipse :)
evet görüyorm fotolarınızı walla dogum öncesi güzel bi tatil iyi gelmiştr çekirdek ailemize :) cok şükür her şey yolnda neslihancm kızım saglıklı büyüyo :)

evet görüyorm fotolarınızı walla dogum öncesi güzel bi tatil iyi gelmiştr çekirdek ailemize :) cok şükür her şey yolnda neslihancm kızım saglıklı büyüyo :)
Oy maşallah kuzuya tabi büyüyecek annesi kocaman kiz oldu oda igneye devam ediyor musun

Kızlar ben dün iqnemi vuramadım ama corasprin içtim bişey olurmu ?

Kızlar ben dün iqnemi vuramadım ama corasprin içtim bişey olurmu ?
Korkma birsry olmaz cnm doktor bana bir hafta önce biraktiracak doğumdan birşey olacak olsa biraktirmaz sen hapını icmissin hergün ayni saatte vurmaya çalış igneni ama saat kur
evet ediyorm canm daha dr um bişey demedi bende alıştm iğneye devam etssekte sorun yok :)

Sevcanm aklına bişey getirme bişicik olmaz Allahın izniyle bebişine
Aynen cnm bebekler iyi olsunda bende alistm iice doktor bırak bir hafta önce dedi tedirginim ama doktorada güvenmek zorundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…