Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Saolun kızlar içim rahatladı herqün aynı saatte vuruyorum canım zaten anca ozamana tam denk qelıo..

Sen dr guven canim ayyyy ne guzel kavusmaniza az kaldi :)

Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz giremedim bir süredir bebişler iyi okuduklarıma göre Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:)

Ne guzel allah bir an once kavusmayi nasip etsin bebeislerinize ben daha bir ay once kaybettim melegimi ve daha uzun bir sure korunmam lazim allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Ne guzel allah bir an once kavusmayi nasip etsin bebeislerinize ben daha bir ay once kaybettim melegimi ve daha uzun bir sure korunmam lazim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin canım güzel dileklerin için Allah inşallah tez zamanda ve en önemlisi hayirli zamanda sanada nasip etsin ınşallah

Kizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah

Kizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah
Bn fenlardyim cnm ins hepimzii kurtarsin gercekten sonnhaftalar zormus herkes derdi inanmasdim nefes alamiyorum kizniice cigerlere baski uyguluyor artik

Bn fenlardyim cnm ins hepimzii kurtarsin gercekten sonnhaftalar zormus herkes derdi inanmasdim nefes alamiyorum kizniice cigerlere baski uyguluyor artik
Kiyamam canim ya herkes cok zor oldugunu soyluyo ama yasamadan anlasilmiyo az kaldi sekerim sabret

Kızlar biz yarın 1 aylık oluyoruz darısı sizlerin başına inşallah öpüyoruz sizi

Eklentiler

• 20150904_054706.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…