- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.201
Sen dr guven canim ayyyy ne guzel kavusmaniza az kaldi :)Korkma birsry olmaz cnm doktor bana bir hafta önce biraktiracak doğumdan birşey olacak olsa biraktirmaz sen hapını icmissin hergün ayni saatte vurmaya çalış igneni ama saat kur
Aynen cnm bebekler iyi olsunda bende alistm iice doktor bırak bir hafta önce dedi tedirginim ama doktorada güvenmek zorundayım
Valla oyle cnm ya 19gun kaldı allahtan her hafta kontrol var artık zaman geçiyor darısı sizr in bir çırpıda geçsinSen dr guven canim ayyyy ne guzel kavusmaniza az kaldi :)
İyidir canım çok şükür sen nasılsın? Amin cümlemizin inşallah..Kızlar nasılsınız? Neler yapıyorsunuz giremedim bir süredir bebişler iyi okuduklarıma göre Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:)
Neslihancım bizim bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yapsana sevcanla benim:) Senin çıkıyordu sanki öyle hatırlıyorum..Valla oyle cnm ya 19gun kaldı allahtan her hafta kontrol var artık zaman geçiyor darısı sizr in bir çırpıda geçsin
Valla cnm sankinikinizjnde erkek olacak gibi bu arada yuzukle bktin8z mi kizlarNeslihancım bizim bebeklerin cinsiyeti hakkında yorum yapsana sevcanla benim:) Senin çıkıyordu sanki öyle hatırlıyorum..
Amin canım güzel dileklerin için Allah inşallah tez zamanda ve en önemlisi hayirli zamanda sanada nasip etsin ınşallahNe guzel allah bir an once kavusmayi nasip etsin bebeislerinize ben daha bir ay once kaybettim melegimi ve daha uzun bir sure korunmam lazim allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Bn fenlardyim cnm ins hepimzii kurtarsin gercekten sonnhaftalar zormus herkes derdi inanmasdim nefes alamiyorum kizniice cigerlere baski uyguluyor artikKizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah
Kiyamam canim ya herkes cok zor oldugunu soyluyo ama yasamadan anlasilmiyo az kaldi sekerim sabretBn fenlardyim cnm ins hepimzii kurtarsin gercekten sonnhaftalar zormus herkes derdi inanmasdim nefes alamiyorum kizniice cigerlere baski uyguluyor artik
Cok zormus sedam allah yokluklarini gostermesin annemin kiynetini daha cok anladim ya anne olmak kolay degilKiyamam canim ya herkes cok zor oldugunu soyluyo ama yasamadan anlasilmiyo az kaldi sekerim sabret
MAŞALLAH size :)Kızlar biz yarın 1 aylık oluyoruzdarısı sizlerin başına inşallah öpüyoruz sizi
Iyiyim bende canım aylar hızlıca geçse de gelse bebişlerimiz:)İyidir canım çok şükür sen nasılsın? Amin cümlemizin inşallah..
Canım benim bulantılarım bitti sayılır çok seyrek oluyor arada ama buna şükür yemek filan yapabiliyorum artık sen nasılsın?Kizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah
Ay çok tatlı Allah bağışlasın canım maşallah:)Kızlar biz yarın 1 aylık oluyoruzdarısı sizlerin başına inşallah öpüyoruz sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?