- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.221
Çok şükür canım benim bulantılar aynı alemde kokulara karşı aynı hassasiyet devam ediyor..Ne zaman geçer bilmiyorum..Senin nasıl gidiyor?Kizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah
Bizim cinsiyet belli değil henüz canım...Öğrenelim sonra düşünürüz doğuma kadar İnşallahKızlar bebişlerinize hangi isimleri koyacaksınız hamişler? Ben Oğluma bi isim bulamadım daha:)
Hmm hadi bakalım herkes erkek diyor bana bakalım artık tutacak mıValla cnm sankinikinizjnde erkek olacak gibi bu arada yuzukle bktin8z mi kizlarbnm onda dogruncikti
Oyy Maşallah canım pek şeker oğluşun..Rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün İnşallah..Bize de gelsin o günler çabucakKızlar biz yarın 1 aylık oluyoruzdarısı sizlerin başına inşallah öpüyoruz sizi
Evet teyzesi 15 gun kaldi nasipsr darisi size ben senij haftalardayken ogrenmistim sende ogrenirsin bebek gosterirsrHmm hadi bakalım herkes erkek diyor bana bakalım artık tutacak mıSenin az kaldı kızınla kavuşmana sağlıkla kavuştursun Rabbim İnşallah..
İnşallah canım hayırlısı ile görelim o günleri..Perşembe günü gittim ikili tarama için ama sormadım cinsiyeti erkendir diye..Sonraki kontrolde öğrenirim artık sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyetEvet teyzesi 15 gun kaldi nasipsr darisi size ben senij haftalardayken ogrenmistim sende ogrenirsin bebek gosterirsr
Sevindim canm senin adina bende iiyim sukur yavastan alisverise basladim mutluyum :)Canım benim bulantılarım bitti sayılır çok seyrek oluyor arada ama buna şükür yemek filan yapabiliyorum artık sen nasılsın?
Insallah cok surmez canim benm 12. Haftadaa baya azalmisti suan iyiim ben alisverise basladim :)Çok şükür canım benim bulantılar aynı alemde kokulara karşı aynı hassasiyet devam ediyor..Ne zaman geçer bilmiyorum..Senin nasıl gidiyor?
Ay ne güzel ama senin yolu yarı etmene 2 hafta kalmış..Bizim çok daha..Ay hareketlerini hissediyormusun seda başladı mı tekme atmaya yada ilk ne zaman hissettin.Ben de çok istiyorum hissetmeyi..Insallah cok surmez canim benm 12. Haftadaa baya azalmisti suan iyiim ben alisverise basladim :)
aynen cnm hayırlısı olsun hakkınızdaİnşallah canım hayırlısı ile görelim o günleri..Perşembe günü gittim ikili tarama için ama sormadım cinsiyeti erkendir diye..Sonraki kontrolde öğrenirim artık sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet
Canim hareketlerini hissediyorum dun sabah sirtustu yatiyodm esim dediki kesin sag tarafta orasi bariz daha yuksekti tam bakiyodk orda bi kipirti oldu zaten dedim evet ben burdayim diyo :) bi haftadir cok sik olmasa da arada hissediyorm canim:) bi kez hissedince insan hep kipirdasin istiyo :)Ay ne güzel ama senin yolu yarı etmene 2 hafta kalmış..Bizim çok daha..Ay hareketlerini hissediyormusun seda başladı mı tekme atmaya yada ilk ne zaman hissettin.Ben de çok istiyorum hissetmeyi..
Evet canım tahmin edebiliyorum..Azcık daha büyüyünce daha fazla hissedersin herhalde..Rabbimin ne büyük mucizesi yaa hayran kalıyo insan..Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım aratmasın kimseye..Bize de sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah..Canim hareketlerini hissediyorum dun sabah sirtustu yatiyodm esim dediki kesin sag tarafta orasi bariz daha yuksekti tam bakiyodk orda bi kipirti oldu zaten dedim evet ben burdayim diyo :) bi haftadir cok sik olmasa da arada hissediyorm canim:) bi kez hissedince insan hep kipirdasin istiyo :)
Amin canim iinsallah kizlar biraz daha gec hareket edermisEvet canım tahmin edebiliyorum..Azcık daha büyüyünce daha fazla hissedersin herhalde..Rabbimin ne büyük mucizesi yaa hayran kalıyo insan..Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım aratmasın kimseye..Bize de sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah..
Hmm doğrudur annem de derdi onu..Erkek karnında balık gibi kayarmış nasıl oluyorsa artık:)Amin canim iinsallah kizlar biraz daha gec hareket edermis
Saglikli olsunlarda biz gec hissedelim :)Hmm doğrudur annem de derdi onu..Erkek karnında balık gibi kayarmış nasıl oluyorsa artık:)
Aynen öyle canım..Her doktora gittiğimde korku heyecan karışık oluyorum sadece iyi olmasını istiyorum Allahtan..İyi sağlıklı olsun yeter bana cinsiyet de zaten Rabbimin dediği olur kafamı yormuyorum pek o konuda..Saglikli olsunlarda biz gec hissedelim :)
Yasadigimz her sey ayni bu topiktekilerle birlikte...ama bu kez Allahin izniyyle bebislerimizi kucaimiza alicaz :) aynen cinsiyetn hic onemi yok saglikli olsunlar minnaklar yeter bizimki sadece merk oluyo :)Aynen öyle canım..Her doktora gittiğimde korku heyecan karışık oluyorum sadece iyi olmasını istiyorum Allahtan..İyi sağlıklı olsun yeter bana cinsiyet de zaten Rabbimin dediği olur kafamı yormuyorum pek o konuda..
Bende hu hafta hissetmeye başladım canım hele sabahları çok hareketli bebişim :)kızlar tam hissetmeye başlayın biraz dursada uyusam dersiniz bnm kızım 16. haftada başladı şimdi artık resmen gümletiyor
maşallh cnm o bebişe erkekler daha hareketli olurBende hu hafta hissetmeye başladım canım hele sabahları çok hareketli bebişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?