Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlsr napuyosunz bulantilar nasil azalma var mi? Neslihancm Allah sagsalim kurtarsin insallah
Çok şükür canım benim bulantılar aynı alemde kokulara karşı aynı hassasiyet devam ediyor..Ne zaman geçer bilmiyorum..Senin nasıl gidiyor?

Valla cnm sankinikinizjnde erkek olacak gibi bu arada yuzukle bktin8z mi kizlar bnm onda dogruncikti
Hmm hadi bakalım herkes erkek diyor bana bakalım artık tutacak mı Senin az kaldı kızınla kavuşmana sağlıkla kavuştursun Rabbim İnşallah..

Kızlar biz yarın 1 aylık oluyoruz darısı sizlerin başına inşallah öpüyoruz sizi
Oyy Maşallah canım pek şeker oğluşun..Rabbim hayırlı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün İnşallah..Bize de gelsin o günler çabucak

Hmm hadi bakalım herkes erkek diyor bana bakalım artık tutacak mı Senin az kaldı kızınla kavuşmana sağlıkla kavuştursun Rabbim İnşallah..
Evet teyzesi 15 gun kaldi nasipsr darisi size ben senij haftalardayken ogrenmistim sende ogrenirsin bebek gosterirsr

Evet teyzesi 15 gun kaldi nasipsr darisi size ben senij haftalardayken ogrenmistim sende ogrenirsin bebek gosterirsr
İnşallah canım hayırlısı ile görelim o günleri..Perşembe günü gittim ikili tarama için ama sormadım cinsiyeti erkendir diye..Sonraki kontrolde öğrenirim artık sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet

Çok şükür canım benim bulantılar aynı alemde kokulara karşı aynı hassasiyet devam ediyor..Ne zaman geçer bilmiyorum..Senin nasıl gidiyor?
Insallah cok surmez canim benm 12. Haftadaa baya azalmisti suan iyiim ben alisverise basladim :)

Insallah cok surmez canim benm 12. Haftadaa baya azalmisti suan iyiim ben alisverise basladim :)
Ay ne güzel ama senin yolu yarı etmene 2 hafta kalmış..Bizim çok daha..Ay hareketlerini hissediyormusun seda başladı mı tekme atmaya yada ilk ne zaman hissettin.Ben de çok istiyorum hissetmeyi..

aynen cnm hayırlısı olsun hakkınızda

Ay ne güzel ama senin yolu yarı etmene 2 hafta kalmış..Bizim çok daha..Ay hareketlerini hissediyormusun seda başladı mı tekme atmaya yada ilk ne zaman hissettin.Ben de çok istiyorum hissetmeyi..
Canim hareketlerini hissediyorum dun sabah sirtustu yatiyodm esim dediki kesin sag tarafta orasi bariz daha yuksekti tam bakiyodk orda bi kipirti oldu zaten dedim evet ben burdayim diyo :) bi haftadir cok sik olmasa da arada hissediyorm canim:) bi kez hissedince insan hep kipirdasin istiyo :)

Evet canım tahmin edebiliyorum..Azcık daha büyüyünce daha fazla hissedersin herhalde..Rabbimin ne büyük mucizesi yaa hayran kalıyo insan..Tüm isteyenlere nasip etsin Allahım aratmasın kimseye..Bize de sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah..

Amin canim iinsallah kizlar biraz daha gec hareket edermis

Saglikli olsunlarda biz gec hissedelim :)
Aynen öyle canım..Her doktora gittiğimde korku heyecan karışık oluyorum sadece iyi olmasını istiyorum Allahtan..İyi sağlıklı olsun yeter bana cinsiyet de zaten Rabbimin dediği olur kafamı yormuyorum pek o konuda..

Yasadigimz her sey ayni bu topiktekilerle birlikte...ama bu kez Allahin izniyyle bebislerimizi kucaimiza alicaz :) aynen cinsiyetn hic onemi yok saglikli olsunlar minnaklar yeter bizimki sadece merk oluyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…