- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.241
canımm bebek arabası ne aldın?kızlar hangi arabadan almayı düşünüyosunuzz benım kafam karısıkmaşallh cnm o bebişe erkekler daha hareketli olur
Cnm biz esimle cok arastirdik ve sonunda nuna pepp aldik e bebekten orda adam bindi ustune onu bile tasidi hem kapaninca cok az yer kapliyir travel sistem puseti ayri takiliyor 9 ay onu kullanacagim sonra arabayi ben boylr iki.renk aldimcanımm bebek arabası ne aldın?kızlar hangi arabadan almayı düşünüyosunuzz benım kafam karısık
canım bu arabayı ben cok begenıyorum hatta e bebekte ındırım vardı alıyoduk tam ama tek yonlu kullanılıyo kışın pek kullanıslı gelmedı bana ayakları üşücek bizimde 60 kg vardır kız oturdu:)Cnm biz esimle cok arastirdik ve sonunda nuna pepp aldik e bebekten orda adam bindi ustune onu bile tasidi hem kapaninca cok az yer kapliyir travel sistem puseti ayri takiliyor 9 ay onu kullanacagim sonra arabayi ben boylr iki.renk aldim
cok güzel bu arada kızçen güle güle binsin inşallah :)canım bu arabayı ben cok begenıyorum hatta e bebekte ındırım vardı alıyoduk tam ama tek yonlu kullanılıyo kışın pek kullanıslı gelmedı bana ayakları üşücek bizimde 60 kg vardır kız oturdu:)
Sagol teyzesi darisi senin minnosa isim buldun mu ?cok güzel bu arada kızçen güle güle binsin inşallah :)
Hmm ne güzel canım..Ben de o günleri dört gözle bekliyorum..kızlar tam hissetmeye başlayın biraz dursada uyusam dersiniz bnm kızım 16. haftada başladı şimdi artık resmen gümletiyor
inşallah canım evet ismimiz belli Defne :)Sagol teyzesi darisi senin minnosa isim buldun mu ?
Güle güle kullanın canım çok güzel..Cnm biz esimle cok arastirdik ve sonunda nuna pepp aldik e bebekten orda adam bindi ustune onu bile tasidi hem kapaninca cok az yer kapliyir travel sistem puseti ayri takiliyor 9 ay onu kullanacagim sonra arabayi ben boylr iki.renk aldim
Hmm güzel isim canım..Sağlıkla gelsin Defnecik o zaman :)inşallah canım evet ismimiz belli Defne :)
amin canım inşallah hepimiz bebişleri sağsalim dogar :)Hmm güzel isim canım..Sağlıkla gelsin Defnecik o zaman :)
Aminn canım İnşallah..Neler aldın bakalım paylaş da biz de görelim:) Fikir olsun hemdeamin canım inşallah hepimiz bebişleri sağsalim dogar :)
Cnm az kâlmis senijde hisse5meneHmm ne güzel canım..Ben de o günleri dört gözle bekliyorum..
Cok guzel bir isim cnm ann3singibi guzel bir kiz olacakinşallah canım evet ismimiz belli Defne :)
Cok tsk ederiz teyzesi darisi sizlereGüle güle kullanın canım çok güzel..
Canım ne Kadar'a aldın bebek arabasını bende mima xari baktım ama Pahalı çok neye göre karar verdin? Özellikleri neler:) odası hazır mi bebişin fotoğrafını koysanda görsekmaşallh cnm o bebişe erkekler daha hareketli olur
cnm çok güzeller güle güle giydir inş yaaaaKızımın cicileri :)
cnm ev yaptırıypruz odasını eve geçince alacağız beşik aldım hemen atarım bu arada arabayı 899 a aldık kampanyadan biz ağırlık taşımasına ve sürüşe baktık birde kapatınca yer kaplamasına gerçekten çok kullanışlıCanım ne Kadar'a aldın bebek arabasını bende mima xari baktım ama Pahalı çok neye göre karar verdin? Özellikleri neler:) odası hazır mi bebişin fotoğrafını koysanda görsek
Canımm çok güzel Gül'e Gül'e kullan bayıldım beşiğe doğum ne zaman normal mi sezeryan mi istiyorsun?Teyzeleri kizimin besigi odasini evimize gecince yapacagiz daha guzelleri aizlerin olsun
çok güzeller cnm..güle güle<kullanınKızımın cicileri :)
güle güle kullansın minik kız..çok güzeller...Kızımın cicileri :)
oyy çok tatlı bu canım..güle güle kullanın..Teyzeleri kizimin besigi odasini evimize gecince yapacagiz daha guzelleri aizlerin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?