Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

canımm bebek arabası ne aldın?kızlar hangi arabadan almayı düşünüyosunuzz benım kafam karısık
Cnm biz esimle cok arastirdik ve sonunda nuna pepp aldik e bebekten orda adam bindi ustune onu bile tasidi hem kapaninca cok az yer kapliyir travel sistem puseti ayri takiliyor 9 ay onu kullanacagim sonra arabayi ben boylr iki.renk aldim

Eklentiler

• IMAG0167.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 44
  • IMAG0166.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 46
Cnm biz esimle cok arastirdik ve sonunda nuna pepp aldik e bebekten orda adam bindi ustune onu bile tasidi hem kapaninca cok az yer kapliyir travel sistem puseti ayri takiliyor 9 ay onu kullanacagim sonra arabayi ben boylr iki.renk aldim
canım bu arabayı ben cok begenıyorum hatta e bebekte ındırım vardı alıyoduk tam ama tek yonlu kullanılıyo kışın pek kullanıslı gelmedı bana ayakları üşücek bizimde 60 kg vardır kız oturdu:)

cok güzel bu arada kızçen güle güle binsin inşallah :)

Güle güle kullanın canım çok güzel..

Kızımın cicileri :)

Eklentiler

• image.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 56
  • image.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar ne güzel ciciler almışsınız Gül'e Gül'e kullanın bende daha karar veremedim bebek Arabası konusunda hala Oğluma bi isim bulamadım ben

Kızımın cicileri :)
cnm çok güzeller güle güle giydir inş yaaaa

Canım ne Kadar'a aldın bebek arabasını bende mima xari baktım ama Pahalı çok neye göre karar verdin? Özellikleri neler:) odası hazır mi bebişin fotoğrafını koysanda görsek
cnm ev yaptırıypruz odasını eve geçince alacağız beşik aldım hemen atarım bu arada arabayı 899 a aldık kampanyadan biz ağırlık taşımasına ve sürüşe baktık birde kapatınca yer kaplamasına gerçekten çok kullanışlı

Teyzeleri kizimin besigi odasini evimize gecince yapacagiz daha guzelleri aizlerin olsun

Eklentiler

• PhotoGrid_1438511258177.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…