- 16 Eylül 2014
- 3.308
- 3.016
- 248
- 36
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.261
Cnm 22 eylul nasipse spinal sezeryan olacagimCanımm çok güzel Gül'e Gül'e kullan bayıldım beşiğe doğum ne zaman normal mi sezeryan mi istiyorsun?
Cok sagol teyzesi daha iileri sizeoyy çok tatlı bu canım..güle güle kullanın..
anneeeeeeeeeeeeeemmm kız mıymış kesin yesin teyzesi onun totosunu topiğimizin son kızı oldu cimcimehayırlı olsun kuzum Allahım esirgesin yavrularımızı kan ilacına devam bacım umarım bel fıtığı da yoktur ama bi tavsiye e bebekte bel bandı var yorumlara baktım çok yararlıymış ben almayı planlıyorum 30 tl zaten ucuzda...bak istersen beline iyi gelir
Ayyyyy çok güzel bayıldım:)Teyzeleri kizimin besigi odasini evimize gecince yapacagiz daha guzelleri aizlerin olsun
çok güzeller cnm..güle güle<kullanın
güle güle kullansın minik kız..çok güzeller...
merhaba gecmıs olsun 2 düşügün olmus testler yapıldımı ya da diger gebeliginde dr iğne kullanacagını falan söyledi mi?Merhaba .. Benimde 2 sene once dusugum oldu gecen senede bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim simdi tekrar istiyoruz birazda korkuyorum aslinda yine ayni seyleri yasarim diye rabbim hakkimizda hayirlisini versin
Pataloji sonuclari temiz cikiyor herhangi bir sorun yok 5 yasinda bir kizim var gayet saglikli bir hamilelik gecirdigim icin doktorum sikinti gormuyormerhaba gecmıs olsun 2 düşügün olmus testler yapıldımı ya da diger gebeliginde dr iğne kullanacagını falan söyledi mi?
inşallah tez zamanda kızına bi kardeş gelir canım :)Pataloji sonuclari temiz cikiyor herhangi bir sorun yok 5 yasinda bir kizim var gayet saglikli bir hamilelik gecirdigim icin doktorum sikinti gormuyor
Amin.. Tsk ederim sende saglikla kucagina alirsin yavrunu insallah :)inşallah tez zamanda kızına bi kardeş gelir canım :)
amin inşallah :)Amin.. Tsk ederim sende saglikla kucagina alirsin yavrunu insallah :)
Can'ım doğum oldu mu merakcettim nasılsın?Cnm 22 eylul nasipse spinal sezeryan olacagim
Cok sagol teyzesi daha iileri size
Canim cok sevimli maşallah Allah bagislasin. Darısı basimiza inş.Kizlar biz dogduk 4 gun oldu bebekle ugrasiyorum cok giremiyorum nete 2950 51 cm dogdu kizim cok gusel bir duyguymis rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin dunyam oldu kizim qnnelik cok guzel birwey hpiniz sqglikla alirsiniz kucaginiza ins buda benim melegim
Cnm cok tsk ins en yakin zmnda basinizaCanim cok sevimli maşallah Allah bagislasin. Darısı basimiza inş.
Gecmis olssun cnm. Ilk gebelik miydiBen de 1 hafta once bebegimi kaybettim.tam 9 haftalikken kalbi durmus minigimin( hala kendme gelebilmis deilim.vitamin yazdrmya gitmstm..ne leke ne kanama hicbise yoktu.sok oldum.kanamam da devam ediyo suan pihti seklinde. agrm da var.bu zor gunler bitse artik cok canm yanyo el ayak tomurcuklarini gormstm ilk harektlerini izlemstk esimle daha kalbi durmadan bikac gun oncesnde.gozumun onunden gitmiyo
Masallah kuzucuguna canim senin gibi guzel bi kizin olmus Allah anali babali buyutsun insallah opuyorum siziKizlar biz dogduk 4 gun oldu bebekle ugrasiyorum cok giremiyorum nete 2950 51 cm dogdu kizim cok gusel bir duyguymis rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin dunyam oldu kizim qnnelik cok guzel birwey hpiniz sqglikla alirsiniz kucaginiza ins buda benim melegim
Gecmis olsun Allahim en kisa zaman da insallah saglikli bi bebis nasip eder sana...hepimz ayni seyleri yasadik burda inan ki acin hafifliyo ama hic unutmuyosunBen de 1 hafta once bebegimi kaybettim.tam 9 haftalikken kalbi durmus minigimin( hala kendme gelebilmis deilim.vitamin yazdrmya gitmstm..ne leke ne kanama hicbise yoktu.sok oldum.kanamam da devam ediyo suan pihti seklinde. agrm da var.bu zor gunler bitse artik cok canm yanyo el ayak tomurcuklarini gormstm ilk harektlerini izlemstk esimle daha kalbi durmadan bikac gun oncesnde.gozumun onunden gitmiyo
Cnm cok tsk ederum ederim darisi senin kizi gormeye insMasallah kuzucuguna canim senin gibi guzel bi kizin olmus Allah anali babali buyutsun insallah opuyorum sizi
Insallah canim benim sirada kim var acaba?Cnm cok tsk ederum ederim darisi senin kizi gormeye ins
Gecmis olssun cnm. Ilk gebelik miydi
Gecmis olsun Allahim en kisa zaman da insallah saglikli bi bebis nasip eder sana...hepimz ayni seyleri yasadik burda inan ki acin hafifliyo ama hic unutmuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?