Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

erkek senesi anacım Neyse ki blummmm hatun ortaya bi kız atıverdi

Teyzeleri kizimin besigi odasini evimize gecince yapacagiz daha guzelleri aizlerin olsun
Ayyyyy çok güzel bayıldım:)

Teşekkürler kızlar
çok güzeller cnm..güle güle<kullanın

güle güle kullansın minik kız..çok güzeller...

Merhaba .. Benimde 2 sene once dusugum oldu gecen senede bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim simdi tekrar istiyoruz birazda korkuyorum aslinda yine ayni seyleri yasarim diye rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Merhaba .. Benimde 2 sene once dusugum oldu gecen senede bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim simdi tekrar istiyoruz birazda korkuyorum aslinda yine ayni seyleri yasarim diye rabbim hakkimizda hayirlisini versin
merhaba gecmıs olsun 2 düşügün olmus testler yapıldımı ya da diger gebeliginde dr iğne kullanacagını falan söyledi mi?

merhaba gecmıs olsun 2 düşügün olmus testler yapıldımı ya da diger gebeliginde dr iğne kullanacagını falan söyledi mi?
Pataloji sonuclari temiz cikiyor herhangi bir sorun yok 5 yasinda bir kizim var gayet saglikli bir hamilelik gecirdigim icin doktorum sikinti gormuyor

Kizlar biz dogduk 4 gun oldu bebekle ugrasiyorum cok giremiyorum nete 2950 51 cm dogdu kizim cok gusel bir duyguymis rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin dunyam oldu kizim qnnelik cok guzel birwey hpiniz sqglikla alirsiniz kucaginiza ins buda benim melegim

Eklentiler

• IMAG0446.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 76
Canim cok sevimli maşallah Allah bagislasin. Darısı basimiza inş.

Ben de 1 hafta once bebegimi kaybettim.tam 9 haftalikken kalbi durmus minigimin( hala kendme gelebilmis deilim.vitamin yazdrmya gitmstm..ne leke ne kanama hicbise yoktu.sok oldum.kanamam da devam ediyo suan pihti seklinde. agrm da var.bu zor gunler bitse artik cok canm yanyo el ayak tomurcuklarini gormstm ilk harektlerini izlemstk esimle daha kalbi durmadan bikac gun oncesnde.gozumun onunden gitmiyo

Gecmis olssun cnm. Ilk gebelik miydi

Masallah kuzucuguna canim senin gibi guzel bi kizin olmus Allah anali babali buyutsun insallah opuyorum sizi

Gecmis olsun Allahim en kisa zaman da insallah saglikli bi bebis nasip eder sana...hepimz ayni seyleri yasadik burda inan ki acin hafifliyo ama hic unutmuyosun

Gecmis olsun Allahim en kisa zaman da insallah saglikli bi bebis nasip eder sana...hepimz ayni seyleri yasadik burda inan ki acin hafifliyo ama hic unutmuyosun

Allah razi olsun cok sagol canim.insaAllah hayrlisi olsun hakkimizda.eminim ki unutulmuyodur o kisacik zamanda 2.5 ayda hayatimin en guzel anlarini yasadim. Bi gun burdan mutlu haberlr veririm insaAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…