- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.281
Amin cnm insallahhtesekkur ederm.Evet canm ilkti.ins tekrar yasatr Rabbim o guzel annelik hislerini..
benimde bebeğim 9 haftalık kurtajla alındı kalbi durduğu için çok çok zor kurtaj kelimesi bile çok soğuk o kadar iyi anlıyorum ki siziBen de 1 hafta once bebegimi kaybettim.tam 9 haftalikken kalbi durmus minigimin( hala kendme gelebilmis deilim.vitamin yazdrmya gitmstm..ne leke ne kanama hicbise yoktu.sok oldum.kanamam da devam ediyo suan pihti seklinde. agrm da var.bu zor gunler bitse artik cok canm yanyo el ayak tomurcuklarini gormstm ilk harektlerini izlemstk esimle daha kalbi durmadan bikac gun oncesnde.gozumun onunden gitmiyo
Insallah canim seninde guzel haberlerini alicaz daha ne guzel anlar yasicaksin bi an once kendini toplarla calismalara ne zaman basliycaksinAllah razi olsun cok sagol canim.insaAllah hayrlisi olsun hakkimizda.eminim ki unutulmuyoduro kisacik zamanda 2.5 ayda hayatimin en guzel anlarini yasadim. Bi gun burdan mutlu haberlr veririm insaAllah..
Gozunaydin Allah kucagina almayi naip etsin o korku hep oluyo kipirdadiini hissetmeye baslayinca anca geciyo :)Kızlar dun hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum ama korkuda var içimde ..
Gecmis olsun canim ayni zamanda gozunaydin masallah bi glun varmis ne guzel :) benmde dr um tedbir amacli igne verdi kullaniyorum hic bir zorluu yok ama bazeenn her gun igne vurulmak insani yoruyo ilac kullanmayi da pek sevmem.igneyi vurduktan snra 5 dk buzlu bisey koy morarmasini onluyo insallah sagsalimbebislerimize kavusuruz :)Merhaba arkadaslar 3 dusuk yasadim en sonuncusu gecen sene 1 nisanda oldu kese olustu ama buyumedi icinde bebek olusup kalp atimi baslamisti kanamalarim oldugu icin dustu maalesef simdi yine hamileyim kese yine ufak ama dr iyi diyor cok dusugum oldugu icin dr bana kan sulandirici igne verdi adı enox 4000 anti-xa daha kullanmadim yarin baslicam bunu kullanan varmi 4 yasinda oglum var ve kardes istiyoruz
Canımmmm ay çok tatlı maşallah size çok sevindim ya bende görücekmiyim acaba o günleri Nasıl tatlı uyuyor güzel melek Can'ım Allah sana ve eşine bağışlasın güle güle büyüt:)Kizlar biz dogduk 4 gun oldu bebekle ugrasiyorum cok giremiyorum nete 2950 51 cm dogdu kizim cok gusel bir duyguymis rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin dunyam oldu kizim qnnelik cok guzel birwey hpiniz sqglikla alirsiniz kucaginiza ins buda benim melegim
Evet canimmm bende kullanıyorum igneye yeni geçtik daha öncesinde yarım bebe aspirini içiyordum ama şimdi iğne herşey yolunda inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin AllahımMerhaba arkadaslar 3 dusuk yasadim en sonuncusu gecen sene 1 nisanda oldu kese olustu ama buyumedi icinde bebek olusup kalp atimi baslamisti kanamalarim oldugu icin dustu maalesef simdi yine hamileyim kese yine ufak ama dr iyi diyor cok dusugum oldugu icin dr bana kan sulandirici igne verdi adı enox 4000 anti-xa daha kullanmadim yarin baslicam bunu kullanan varmi 4 yasinda oglum var ve kardes istiyoruz
Canım sen gobisten mi vuruyon ya benim gobis akşam sertleşiyor vuramiom koldanda hep morariyoGecmis olsun canim ayni zamanda gozunaydin masallah bi glun varmis ne guzel :) benmde dr um tedbir amacli igne verdi kullaniyorum hic bir zorluu yok ama bazeenn her gun igne vurulmak insani yoruyo ilac kullanmayi da pek sevmem.igneyi vurduktan snra 5 dk buzlu bisey koy morarmasini onluyo insallah sagsalimbebislerimize kavusuruz :)
Evet canim gibusten vuruluyorum bende aksam 7-8gibi vuruluyorum tabii senin gobus daha serttir koldan cok aciyo ya ben 2 kez vuruldm bide bacaktan vuruluyolarmis bi dene istersen ben bu ayda vurulcam so ra kescek dr um.Canım sen gobisten mi vuruyon ya benim gobis akşam sertleşiyor vuramiom koldanda hep morariyo
Bana da iğne yeni başladı yaEvet canim gibusten vuruluyorum bende aksam 7-8gibi vuruluyorum tabii senin gobus daha serttir koldan cok aciyo ya ben 2 kez vuruldm bide bacaktan vuruluyolarmis bi dene istersen ben bu ayda vurulcam so ra kescek dr um.
Senin kan testinde mi cikti da baslatti?. Her ay tam kan ve idrar tahlili yaptiriyo pihtilasmayami bakiyo acaba?canim vurulduktan snra 5 dk buz koy morarmiyoBana da iğne yeni başladı ya24 saat etkiliymis test Yaptir tatlım ole bırak bence tedbir amaçlı bana doğuma kadar kullanicaz dedi bacağı yayarın gece deniycem o zaman koldan 3 kez vurdu eşim morardi ve yakio inşallah gecicek
kübra var sanırım sonra yavaş yavaş hepinizde ay cnm çabuk geçiyor zmn asıl geçmeyen son haftalar :)Insallah canim benim sirada kim var acaba?
cnm tabi göreceksin inş az kaldı seninde çok tşk ederim rabbim kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan hele bir doğsunlar emzirmeye başlayınca gör nasıl farklı duyguCanımmmm ay çok tatlı maşallah size çok sevindim ya bende görücekmiyim acaba o günleri Nasıl tatlı uyuyor güzel melek Can'ım Allah sana ve eşine bağışlasın güle güle büyüt:)
Önlem için dediler 1 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım diye verdiler aslında tahlili yapmadılar bana 1 aya çıkıyormuş sonuc sanırım sen sorarsınız yinede ihmale gelmez bende bunda bebe aspirinyle başladım ama erken doğum ihtimaline karşı kanama durmaz die igneye başladikSenin kan testinde mi cikti da baslatti?. Her ay tam kan ve idrar tahlili yaptiriyo pihtilasmayami bakiyo acaba?canim vurulduktan snra 5 dk buz koy morarmiyo
Hadi bakalim zaman gecsinde bizde doguralim :)kübra var sanırım sonra yavaş yavaş hepinizde ay cnm çabuk geçiyor zmn asıl geçmeyen son haftalar :)
cnm tabi göreceksin inş az kaldı seninde çok tşk ederim rabbim kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan hele bir doğsunlar emzirmeye başlayınca gör nasıl farklı duygu
Bana dr um kan pihtilasma testini yaptrmana gerek yokdedi insallah bi sikinti cikmadan atlatiriz bu gunleri igneninhic bi zarri yok sende endise etmeden kullanabilirsinÖnlem için dediler 1 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım diye verdiler aslında tahlili yapmadılar bana 1 aya çıkıyormuş sonuc sanırım sen sorarsınız yinede ihmale gelmez bende bunda bebe aspirinyle başladım ama erken doğum ihtimaline karşı kanama durmaz die igneye başladik
İnşallah Canım çabuk geçsin Zaman hepimiz kavuşalım Bebişlerimize basıl kızımız sakin mi yaramaz mı?kübra var sanırım sonra yavaş yavaş hepinizde ay cnm çabuk geçiyor zmn asıl geçmeyen son haftalar :)
cnm tabi göreceksin inş az kaldı seninde çok tşk ederim rabbim kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan hele bir doğsunlar emzirmeye başlayınca gör nasıl farklı duygu
akıllı teyzesi şimdilk ama 1-2 haftaya kudurur gibi gelio memeyi tutamayınca çok asabi buarada kızlar detaylıya girdiniz miİnşallah Canım çabuk geçsin Zaman hepimiz kavuşalım Bebişlerimize basıl kızımız sakin mi yaramaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?