Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Merhaba arkadaslar 3 dusuk yasadim en sonuncusu gecen sene 1 nisanda oldu kese olustu ama buyumedi icinde bebek olusup kalp atimi baslamisti kanamalarim oldugu icin dustu maalesef simdi yine hamileyim kese yine ufak ama dr iyi diyor cok dusugum oldugu icin dr bana kan sulandirici igne verdi adı enox 4000 anti-xa daha kullanmadim yarin baslicam bunu kullanan varmi 4 yasinda oglum var ve kardes istiyoruz

Benim benimde bebeğim 9 haftalık kurtajla alındı kalbi durduğu için çok çok zor kurtaj kelimesi bile çok soğuk o kadar iyi anlıyorum ki sizi

Allah razi olsun cok sagol canim.insaAllah hayrlisi olsun hakkimizda.eminim ki unutulmuyodur o kisacik zamanda 2.5 ayda hayatimin en guzel anlarini yasadim. Bi gun burdan mutlu haberlr veririm insaAllah..
Insallah canim seninde guzel haberlerini alicaz daha ne guzel anlar yasicaksin bi an once kendini toplarla calismalara ne zaman basliycaksin

Gecmis olsun canim ayni zamanda gozunaydin masallah bi glun varmis ne guzel :) benmde dr um tedbir amacli igne verdi kullaniyorum hic bir zorluu yok ama bazeenn her gun igne vurulmak insani yoruyo ilac kullanmayi da pek sevmem.igneyi vurduktan snra 5 dk buzlu bisey koy morarmasini onluyo insallah sagsalimbebislerimize kavusuruz :)

blummmm, post: 42795279, member: 452158"]Gozunaydin Allah kucagina almayi naip etsin o korku hep oluyo kipirdadiini hissetmeye baslayinca anca geciyo :)[/QUOTE]
İnsallah canm kalp atisini duysam rahatlicam pazartesi günü gidicez o zamana kadar nazil zaman gecicek bilmiyorum

Canımmmm ay çok tatlı maşallah size çok sevindim ya bende görücekmiyim acaba o günleri Nasıl tatlı uyuyor güzel melek Can'ım Allah sana ve eşine bağışlasın güle güle büyüt:)

Evet canimmm bende kullanıyorum igneye yeni geçtik daha öncesinde yarım bebe aspirini içiyordum ama şimdi iğne herşey yolunda inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Canım sen gobisten mi vuruyon ya benim gobis akşam sertleşiyor vuramiom koldanda hep morariyo

Canım sen gobisten mi vuruyon ya benim gobis akşam sertleşiyor vuramiom koldanda hep morariyo
Evet canim gibusten vuruluyorum bende aksam 7-8gibi vuruluyorum tabii senin gobus daha serttir koldan cok aciyo ya ben 2 kez vuruldm bide bacaktan vuruluyolarmis bi dene istersen ben bu ayda vurulcam so ra kescek dr um.

Evet canim gibusten vuruluyorum bende aksam 7-8gibi vuruluyorum tabii senin gobus daha serttir koldan cok aciyo ya ben 2 kez vuruldm bide bacaktan vuruluyolarmis bi dene istersen ben bu ayda vurulcam so ra kescek dr um.
Bana da iğne yeni başladı ya 24 saat etkiliymis test Yaptir tatlım ole bırak bence tedbir amaçlı bana doğuma kadar kullanicaz dedi bacağı yayarın gece deniycem o zaman koldan 3 kez vurdu eşim morardi ve yakio inşallah gecicek

Senin kan testinde mi cikti da baslatti?. Her ay tam kan ve idrar tahlili yaptiriyo pihtilasmayami bakiyo acaba?canim vurulduktan snra 5 dk buz koy morarmiyo

Insallah canim benim sirada kim var acaba?
kübra var sanırım sonra yavaş yavaş hepinizde ay cnm çabuk geçiyor zmn asıl geçmeyen son haftalar :)
Canımmmm ay çok tatlı maşallah size çok sevindim ya bende görücekmiyim acaba o günleri Nasıl tatlı uyuyor güzel melek Can'ım Allah sana ve eşine bağışlasın güle güle büyüt:)
cnm tabi göreceksin inş az kaldı seninde çok tşk ederim rabbim kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan hele bir doğsunlar emzirmeye başlayınca gör nasıl farklı duygu

Senin kan testinde mi cikti da baslatti?. Her ay tam kan ve idrar tahlili yaptiriyo pihtilasmayami bakiyo acaba?canim vurulduktan snra 5 dk buz koy morarmiyo
Önlem için dediler 1 düşük 1 kimyasal gebelik yaşadım diye verdiler aslında tahlili yapmadılar bana 1 aya çıkıyormuş sonuc sanırım sen sorarsınız yinede ihmale gelmez bende bunda bebe aspirinyle başladım ama erken doğum ihtimaline karşı kanama durmaz die igneye başladik

Dun devlet hastanesine gittim betam 11118 cikti ama bebek gorunmuyor dr igneyi kullanma persembe bebek gorunmezse kurtaj dedi betasi bu rakamlarda olup sonradan bebegi gorunen varmi ozel dr kese iyi dedi ama betayi gormedi 23 binde bebegi yeni goren arkadasim var aranizda ayni durumda olan varmi ben 1 hafta daha beklicem ama icim icimi yiyorr

Hadi bakalim zaman gecsinde bizde doguralim :)
Bana dr um kan pihtilasma testini yaptrmana gerek yokdedi insallah bi sikinti cikmadan atlatiriz bu gunleri igneninhic bi zarri yok sende endise etmeden kullanabilirsin

İnşallah Canım çabuk geçsin Zaman hepimiz kavuşalım Bebişlerimize basıl kızımız sakin mi yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…