- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.301
Ayyy napsin kuzucuk acliktan o asabiyet annesi :) ben ayrintiliya girmedim canim dr um gerek yok ben her defasinda ayrintili inceliyorum bebisi dediakıllı teyzesi şimdilk ama 1-2 haftaya kudurur gibi gelio memeyi tutamayınca çok asabi buarada kızlar detaylıya girdiniz miblummmm
Insallah canim seninde guzel haberlerini alicaz daha ne guzel anlar yasicaksin bi an once kendini toplarla calismalara ne zaman basliycaksin
Benim benimde bebeğim 9 haftalık kurtajla alındı kalbi durduğu için çok çok zor kurtaj kelimesi bile çok soğuk o kadar iyi anlıyorum ki sizi
Bende ilk adetimden sonra calismalara basladim drum 2 ay demisti hadi bakalim buradan hayirli haberlerini bekliyoruz :)Iki doktora gittim.korunmayi sordum biri 3 ay bekle korun dedi.Digeri o psikolojik olarak toparlnma suresi.istedgin zamn hazr oldgnda korunmayabilirsin dedi.bnm de pek beklemeye niyetim yok :) insaallah en kisa zamnda alirim o guzel haberi..
Bende ilk adetimden sonra calismalara basladim drum 2 ay demisti hadi bakalim buradan hayirli haberlerini bekliyoruz :)
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm antibiyotik ağrı kesici aksatmadan kullanıyorum ilk gün çok az kanama oldu sonra geçti artık kanama yok hafif lekelenme akıntı var doktor 3ay korun dedi ama beklemek istemiyorum okadar ilk adetten sonra devam etmek istiyorum çalışmalara ama zaman geçmek bilmiyorçok üzgünüm
Amin inşallah 2. Canım 11 yasında bi oğlum var Rabbim sağlık versin.. Sanada çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bu acıyı doktor korunma konusunda birşey dedimi sanadaCok gecmis olsun canim Rabbim sabir versin.ben de 13 gun once 2.5 aylk bebegimn kalbi durdugu icin kurtaj oldumbi an once hamile olmak istiyrm tekrar.insaAllah dualarmz kabul olur bi gun anne oluruz.ilk bebek miydi
Amin inşallah 2. Canım 11 yasında bi oğlum var Rabbim sağlık versin.. Sanada çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasın bu acıyı doktor korunma konusunda birşey dedimi sanada
Bende ilk adet sonrası korunmayı düşünmüyorum korkma rahat ol bi kere oldu diye tekrar olucak anlamına gelmez çok okudum çok araştırma yaptım pıhtılaşma yada farklı birşey olmadıkça sorun çıkmaz :) Allah bilir tabi herşeyi Rabbim nasip eder inşallah tekrar hamilelik ve kucağımıza almamızıMaasallah canim Allah saglik versin..ben iki dr.a gittim kurtajdan snra.biri 3 ay korun dedi.diger dr. Gerek yok dedi.psikolojik sure o dedi.hazir hissettignde tekrar deneyeblrsinz dedi.ben de hic korunmayi dusunmuyrm. Kanamam da tamamen bitti bikac gndr hic yok.zaten kanama da sayilmaz leke oluyodu az az.korunmicam ama tek korkum ya yeniden ayni seyleri yasarsam
Canım benim ilk hamileligimde dusuk oldu 2. Ay tekrar hamile kaldım oğlum oldu çok şükür :) korkma yanıBu arada benm ilk dusuk oldgu icin malum testler yapilmiyo devlette.ozele de guc yetmiyo maalesef.bi dr. Var cok ovdu yaknlarim ona gidip baktrcam.renkli ultrasonla damari yakinlastrip kan pihtilasmasi olup olmadgini goruyomus.en azindan oyle bi durum mu var onu ogrenirm.
Evet teyzesi aynen ac kizim bnm hoc doymuyor :) doktorun gerek gormuyorwq demek bebek ii cnm igneye devam miAyyy napsin kuzucuk acliktan o asabiyet annesi :) ben ayrintiliya girmedim canim dr um gerek yok ben her defasinda ayrintili inceliyorum bebisi dedi
gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik gecirirsinMerhaba arkadaşlar 2 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok üzgünüm antibiyotik ağrı kesici aksatmadan kullanıyorum ilk gün çok az kanama oldu sonra geçti artık kanama yok hafif lekelenme akıntı var doktor 3ay korun dedi ama beklemek istemiyorum okadar ilk adetten sonra devam etmek istiyorum çalışmalara ama zaman geçmek bilmiyorçok üzgünüm
afiyet olsun yarasin sutler demet hirayaEvet teyzesi aynen ac kizim bnm hoc doymuyor :) doktorun gerek gormuyorwq demek bebek ii cnm igneye devam mi
Hicbirseybolmaz cnm korkma bnde korkmustum ama doktorlar guvenmese biraktirmazgecmis olsun canim insallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik gecirirsin
afiyet olsun yarasin sutler demet hirayaigneyi bu ayda vurulcam sonra kesicek insallah bisey olmaz bebegime
Insallah csnim bizde once Allaha sonra dr a guvenmeliyizHicbirseybolmaz cnm korkma bnde korkmustum ama doktorlar guvenmese biraktirmaz
Amin sizede inşallah( evet cok zor..Rabbim yardimcimiz olsun.insaAllah guzel haberler veririz bigun burdan.size de cok gecms olsun.Allah sabr versin.
oy maşallah yeni gördüm cnm kızın çok tatlı Allahım size bağışlasın acısını göstermesin darısı bize olsun..Benim oğlum olacakmış bu arada sevcanın da kızı :) Alırım kızını oğluma artıkınKizlar biz dogduk 4 gun oldu bebekle ugrasiyorum cok giremiyorum nete 2950 51 cm dogdu kizim cok gusel bir duyguymis rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin dunyam oldu kizim qnnelik cok guzel birwey hpiniz sqglikla alirsiniz kucaginiza ins buda benim melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?