Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Merhaba hanımlar bende ilk gebeliğimi bebek gelişmediği için kürtaj yoluyla aldırmak zorunda kaldım 8 haftalıktı, sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim bende, aspirin kullanıyrm sadece şimdilik ve 3 aydır deniyorum hala gebelik yok aynı şeyleri yşayan varsa neler yapıyolar öğrenebilir mym

kızlar merhaba. ben düşük nedeniyle temmuzda kürtaj oldum. kürtaj sonrasındaki ilk ve ikinci adetlerde belirgin bir azalma vardı. ama 3. ayda adet gelmedi 15 gün gecikti ve hamile değilim. tarlusal kullandım yine tık yok sizce rahim yapışıklığı nasıl olur çok korkuyorum

Ay hadi hayirli olsun cnm bn face dondurdum birdan takip.edecegim sizleri bnm kizimi almak kolay degil ama

Ay hadi hayirli olsun cnm bn face dondurdum birdan takip.edecegim sizleri bnm kizimi almak kolay degil ama
sağol canım benimolsun kız mı yok sanki sedanın sevcanın hep kız var etrafta:) oğlum hangisini isterse onu alırız gerekeni de yaparız yani

Degismez cnm bizde bastan beri demet hira dedik hadi bakalim hafta olarak yarilamissin
yarıladım sayılır canım çok şükür:) hayırlısı olsun canım ama hareketleri hala net hissedemiyorum çok küçük çırpınışlar hissediyorum ara ara o da 18. haftanın içindeyim 20. haftaya kadar normal hissetmemek diyorlar ama benim sıpa tembel galiba:)

Oyy oglusmu geliyor canım çok sevindim Hem sevcan adına hem senin adına sağlıkla alın kucaginiza

cnm bnm kızın 16 . haftada başladı harekeetleri ama çok azdı doktor 24. haftaya kadar sakın takip etme çok olmaz dedi sende etme ztn sonrada durduramıyorsun sıpaları yaşadağın durum normal

cnm bnm kızın 16 . haftada başladı harekeetleri ama çok azdı doktor 24. haftaya kadar sakın takip etme çok olmaz dedi sende etme ztn sonrada durduramıyorsun sıpaları yaşadağın durum normal
Anladım canım sağol rahatladım biraz:) Senin kızın nasıl iyi mi yer onu teyzesii..Uyuyo mu ne yapıyo..

ii cnm şükür şimdlk düzenli uykularo ama daha gaz sacıları başlamadı başladığı an yandık demektir :)
Anladım cnm başlamaz inşallah :) sağlığı yerinde olsun da bebek yani olur o kadar da minik kızz ne tatlıdır şimdi, ne güzel bir duygudur demi kucağına almak emzirmek..

Anladım cnm başlamaz inşallah :) sağlığı yerinde olsun da bebek yani olur o kadar da minik kızz ne tatlıdır şimdi, ne güzel bir duygudur demi kucağına almak emzirmek..
Ay cnm oype deme cok hizel bir duydfu ama bende derdim dogsun hep emzorecegim bnm kiz yeni huy edindi emzik yerine meme istiyor uyumuyor yoksa emzigi atiyor midesi bulaniyor onceleri ac sanirdim birgun bir baktim tum sutu agzina biriktirmis sipa emzik niyetine uyumak.icin qlmis

Bakseeeen cimcimeye :) cok akillilar masallah

Ay çok şeker oyun da istiyor artık..Benim de arkadasın 40 günlük bebeği var o da aynısını yapıyor uyumak için emzik niyetine :)

Ay çok şeker oyun da istiyor artık..Benim de arkadasın 40 günlük bebeği var o da aynısını yapıyor uyumak için emzik niyetine :)
Cnm emzikle isi yok bnm kizin ya valla keske geceleri alsa en azindan neywe ins senin ki alir

Cnm emzikle isi yok bnm kizin ya valla keske geceleri alsa en azindan neywe ins senin ki alir
aslında önermiyorlar emziği ama emzik alınca akıllı olur derler bebekler..biz hiç tutmamışız emziği ilk günlerde vermek lazımmış yoksa tutmuyorlar..

iyi akşamlar kızlar..
bende cuma günü kürtaj oldum 9+4 tü ama boş gebelikti kesem 6+3 görünüyordu...
hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorumla konuşmadım daha sıkıntı olur mu diye
cuma günü kontrolüm var kısmetse o gün sorcam aklımdaki soruları bakalm inşallah bi sorun çıkmaz... rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…