- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #9.341
geçmiş olsun canım..Rabbim tekrarını yaşatmasın umutsuzluğa kapılma hepimiz yaşadık aynı şeyleri burda..Ama zamanı gelince oluyor tekrar..Ben 8 ay bekledim çok şükür geldi bebişim..Doktorum 3 ay bekle demişti bekledim ben, ama beklemeyenler de oldu aramızdan.Bana kalırsa doktorunu dinle derim.Hakkında hayırlısı olsun..Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin..iyi akşamlar kızlar..
bende cuma günü kürtaj oldum 9+4 tü ama boş gebelikti kesem 6+3 görünüyordu...
hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorumla konuşmadım daha sıkıntı olur mu diye
cuma günü kontrolüm var kısmetse o gün sorcam aklımdaki soruları bakalm inşallah bi sorun çıkmaz... rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin
Çok teşekkür ederimm.. Psikolojik olarak o kadar çöktüm ki sanki beni yeniden hamile olmak toparlar gibi geliyor ama bi yandan da yine aynı şeyler olur korkusu var rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi bize de dua edingeçmiş olsun canım..Rabbim tekrarını yaşatmasın umutsuzluğa kapılma hepimiz yaşadık aynı şeyleri burda..Ama zamanı gelince oluyor tekrar..Ben 8 ay bekledim çok şükür geldi bebişim..Doktorum 3 ay bekle demişti bekledim ben, ama beklemeyenler de oldu aramızdan.Bana kalırsa doktorunu dinle derim.Hakkında hayırlısı olsun..Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
herzaman dua ediyorum canım zaten..Bende senin gibi düşünüyordum o yüzden çok iyi anlıyorum ruh halini..Aynı şey olur korkusu bende de vardı ama çok şükür olmadı 1 defa oldu diye yine olacak anlamına gelmiyor..Sana umut olsun bizim durumumuz..Çok teşekkür ederimm.. Psikolojik olarak o kadar çöktüm ki sanki beni yeniden hamile olmak toparlar gibi geliyor ama bi yandan da yine aynı şeyler olur korkusu var rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi bize de dua edin
İnşallah olmaz bundan önce de bi kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden de korkuyorum etrafımdakilerde acaba bi rahatsızlığım mi var diye düşünüyorlar 3. Ye tedavi ile doktor gözetiminde kal diyorlar beni düşündükleri için ama benim psikolojim daha da kötü oldu sürekli acaba kan pıhtılaşmasi mi var acaba başka bi şey mi hastalık hastası gibi oldum ve bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bilmiyorum çünkü beynimı yiyor resmen...herzaman dua ediyorum canım zaten..Bende senin gibi düşünüyordum o yüzden çok iyi anlıyorum ruh halini..Aynı şey olur korkusu bende de vardı ama çok şükür olmadı 1 defa oldu diye yine olacak anlamına gelmiyor..Sana umut olsun bizim durumumuz..
Cnm gecmis olsun. Gerekli testleri fln yaptirdin miİnşallah olmaz bundan önce de bi kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden de korkuyorum etrafımdakilerde acaba bi rahatsızlığım mi var diye düşünüyorlar 3. Ye tedavi ile doktor gözetiminde kal diyorlar beni düşündükleri için ama benim psikolojim daha da kötü oldu sürekli acaba kan pıhtılaşmasi mi var acaba başka bi şey mi hastalık hastası gibi oldum ve bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bilmiyorum çünkü beynimı yiyor resmen...
İnşallah bana umut olursunuz o kadar çok ihtiyacım var ki güzel şeyler görmeye ve de yaşamaya
teşekkür ederim cnm... daha yapmadım cnm kontrolüm bu cuma.doktora sorcam yapmam gereken ne test varsa yapcam inşalah.hemen hamile kalabilir miyim diye de sorcam bakalım doktor ne söyleyecek sen hamilemisin cnmCnm gecmis olsun. Gerekli testleri fln yaptirdin mi
Pihtilasma fln olabilir belki cnm. Rabbim sifa versin insteşekkür ederim cnm... daha yapmadım cnm kontrolüm bu cuma.doktora sorcam yapmam gereken ne test varsa yapcam inşalah.hemen hamile kalabilir miyim diye de sorcam bakalım doktor ne söyleyecek sen hamilemisin cnm
Amin inşallah canım benim rabbim aynı şeyleri yaşatmasınPihtilasma fln olabilir belki cnm. Rabbim sifa versin ins
Bn su an hamile degilim. Bnde ocakta bos gebelik yasadim temmuzdada kalp atisi alinmadi kurtaj oldu cnm. Testler fln iste oyle arastirioz. Bnde ins kasimin ortalarinda test sonuclarimi goturcm . Allah hepimize en kisa zamnda bebisler nasip etsin
Yaa ayni gunde kurtaj olmusuz bnm bebegimde 8 haftalikti cok kötü oldum unutmuyorsun tabi ama hatirlayinca iste cok gecmis olsun sana da ins yine bebeklerimiz gelirMrb arkadaşlar bende 8 agustosta kurtaj oldum kalp atislarini duyamadk 8 haftaliktı 2 kere adet oldum 2. Adette klomen başladım psikolojimi sanki hamile kalırsan ve sagliçakla kucağıma alırsam mutlu olacağım gibi inşallah en kısa zamanda kucağımıza aliruz ve o çift çizgileri görürüz
Şimdi durum ne korunuyor musunuz ilk gebelik miyduYaa ayni gunde kurtaj olmusuz bnm bebegimde 8 haftalikti cok kötü oldum unutmuyorsun tabi ama hatirlayinca iste cok gecmis olsun sana da ins yine bebeklerimiz gelir
Evt ilkti simdi korunuyorm en azindan 1 yada 2 ay dha korunucam korkuyorum dahaŞimdi durum ne korunuyor musunuz ilk gebelik miydu
Biz iyiyiz teyzesi siz nadilsinz bakalim gunlerimiz azaliyo hairliklr nasil gidiyo :)Kızlarıdır nasılsınız?
Kızlarıdır nasılsınız?
kızlar azaldı gününüz..Biz de geliyoz ardınızdan :) Ne hazırlıklar yapıyorsunuz paylaşın da biz de görelim görüşemez olduk :)Biz iyiyiz teyzesi siz nadilsinz bakalim gunlerimiz azaliyo hairliklr nasil gidiyo :)
a.slm canım sağol İnşallah rabbim olmayanlara da nasip etsin İnşallah..Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo?Slm kizlar girmeyeli uzun zaman oldu bir suru hamis gordum rabbim hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin
Amin canim ben kendimi oyaliyorum orda burda kafami dagitmaya calisiyorum ama nafile oda dagilmiyor arayış icindeyim bir melegmn olmasi icin 3.kez klomen kullandm bu ay bakalm tutacak mi artik umidim de kalmadi yoruldum hastaneye gitmekden bu da olmazsa artik birakicam ya olur ya olmaz bende boyle sıkıcı bi hayat canima.slm canım sağol İnşallah rabbim olmayanlara da nasip etsin İnşallah..Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo?
Kizlar ben dukkandayim babam zeytine basladi buara islrim bitsin evde olayim hazirlik fotolarini paylasicm :) sizde yariyi gdcmissinz msallah :)kızlar azaldı gününüz..Biz de geliyoz ardınızdan :) Ne hazırlıklar yapıyorsunuz paylaşın da biz de görelim görüşemez olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?