Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

geçmiş olsun canım..Rabbim tekrarını yaşatmasın umutsuzluğa kapılma hepimiz yaşadık aynı şeyleri burda..Ama zamanı gelince oluyor tekrar..Ben 8 ay bekledim çok şükür geldi bebişim..Doktorum 3 ay bekle demişti bekledim ben, ama beklemeyenler de oldu aramızdan.Bana kalırsa doktorunu dinle derim.Hakkında hayırlısı olsun..Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Çok teşekkür ederimm.. Psikolojik olarak o kadar çöktüm ki sanki beni yeniden hamile olmak toparlar gibi geliyor ama bi yandan da yine aynı şeyler olur korkusu var rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayi nasip etsin bebeğinizi bize de dua edin

herzaman dua ediyorum canım zaten..Bende senin gibi düşünüyordum o yüzden çok iyi anlıyorum ruh halini..Aynı şey olur korkusu bende de vardı ama çok şükür olmadı 1 defa oldu diye yine olacak anlamına gelmiyor..Sana umut olsun bizim durumumuz..

İnşallah olmaz bundan önce de bi kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden de korkuyorum etrafımdakilerde acaba bi rahatsızlığım mi var diye düşünüyorlar 3. Ye tedavi ile doktor gözetiminde kal diyorlar beni düşündükleri için ama benim psikolojim daha da kötü oldu sürekli acaba kan pıhtılaşmasi mi var acaba başka bi şey mi hastalık hastası gibi oldum ve bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bilmiyorum çünkü beynimı yiyor resmen...
İnşallah bana umut olursunuz o kadar çok ihtiyacım var ki güzel şeyler görmeye ve de yaşamaya

Cnm gecmis olsun. Gerekli testleri fln yaptirdin mi

teşekkür ederim cnm... daha yapmadım cnm kontrolüm bu cuma.doktora sorcam yapmam gereken ne test varsa yapcam inşalah.hemen hamile kalabilir miyim diye de sorcam bakalım doktor ne söyleyecek sen hamilemisin cnm
Pihtilasma fln olabilir belki cnm. Rabbim sifa versin ins
Bn su an hamile degilim. Bnde ocakta bos gebelik yasadim temmuzdada kalp atisi alinmadi kurtaj oldu cnm. Testler fln iste oyle arastirioz. Bnde ins kasimin ortalarinda test sonuclarimi goturcm . Allah hepimize en kisa zamnda bebisler nasip etsin

Amin inşallah canım benim rabbim aynı şeyleri yaşatmasın

Merhaba kızlar :)
Doktordan geliyorum kurtajdan sonra içimde parça kalmamış kan pıhtısi birikmiş daha önce doğum yapmadığım için rahim ağzım dar diye bi ilaç verdi onu yapcam atabilmek için
Doktora sordum korunmam gerekiyo mu hayır dedi o kadar sevindim ki :) kanamam biter bitmez tekrardan çalışmalara başlıcam inşallah hemencecik hamiş kalırım bu arada genetik testlerimi de yaptırcam inşallah eşim de bende sağlıklıyızdır

Mrb arkadaşlar bende 8 agustosta kurtaj oldum kalp atislarini duyamadk 8 haftaliktı 2 kere adet oldum 2. Adette klomen başladım psikolojimi sanki hamile kalırsan ve sagliçakla kucağıma alırsam mutlu olacağım gibi inşallah en kısa zamanda kucağımıza aliruz ve o çift çizgileri görürüz

Yaa ayni gunde kurtaj olmusuz bnm bebegimde 8 haftalikti cok kötü oldum unutmuyorsun tabi ama hatirlayinca iste cok gecmis olsun sana da ins yine bebeklerimiz gelir

a.slm canım sağol İnşallah rabbim olmayanlara da nasip etsin İnşallah..Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyo?
Amin canim ben kendimi oyaliyorum orda burda kafami dagitmaya calisiyorum ama nafile oda dagilmiyor arayış icindeyim bir melegmn olmasi icin 3.kez klomen kullandm bu ay bakalm tutacak mi artik umidim de kalmadi yoruldum hastaneye gitmekden bu da olmazsa artik birakicam ya olur ya olmaz bende boyle sıkıcı bi hayat canim

kızlar azaldı gününüz..Biz de geliyoz ardınızdan :) Ne hazırlıklar yapıyorsunuz paylaşın da biz de görelim görüşemez olduk :)
Kizlar ben dukkandayim babam zeytine basladi buara islrim bitsin evde olayim hazirlik fotolarini paylasicm :) sizde yariyi gdcmissinz msallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…