- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
olmamayi istiyorum desem daha iyi:) cunku bu ay baska haberde bekliyorum bakalim nasip:)
tesekkurler hayirlisi bakalim umudum yok pek artik bu ay ama nasip allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin:)Allah gönlüne göre versın canımcım inşallah bebeiş gelir :)
tesekkurler hayirlisi bakalim umudum yok pek artik bu ay ama nasip allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin:)
of canm ilki 46 gün sürdüyse iknciyi ne zmn olcam km blrr. sennde 41 günmüş inşalah olmazsın tabiii:) acaba eski düzene girilrmi 2. adet zamanıo gerginligi ceken biliyor iste.bende 41.gun oldum..simdi 2.ci bekliyorum daha dogrusu gelmeyip guzel haber almayi umut ediyorum:)
canm biz internetten ovulasyon testi alıcaz bende dü adet oldum. takip edicez ovulasyon testi çift çzgi çktıgında yumurtlama olacak demektir ona göre hamıle kalanların syısı çok yüksek sende al aramıza katılKızlar hamile kalmak istiyorum ya ne yapmalıyım bu ay 29 agustos adet oldum bi dahaki ay da ne zaman ilişkiye girmeliyim ne yapmalıyım yeni evliyim lütfen yardım edin
umarim dongu bozulmaz hamile degilsem.genelde aynen devam ediyormus ama insan tedirgin oluyorof canm ilki 46 gün sürdüyse iknciyi ne zmn olcam km blrr. sennde 41 günmüş inşalah olmazsın tabiii:) acaba eski düzene girilrmi 2. adet zamanı
canm biz internetten ovulasyon testi alıcaz bende dü adet oldum. takip edicez ovulasyon testi çift çzgi çktıgında yumurtlama olacak demektir ona göre hamıle kalanların syısı çok yüksek sende al aramıza katıl
Kızlar hamile kalmak istiyorum ya ne yapmalıyım bu ay 29 agustos adet oldum bi dahaki ay da ne zaman ilişkiye girmeliyim ne yapmalıyım yeni evliyim lütfen yardım edin
Bende ov testı ile hamıle kaldım canım 2ay normal denedık 2aydada ov testı aldım 4.ayda hamile kaldım cok faydası oluyo yıne alırım heralde bi adetım gelsin de
canım peki kürtajdan kaç gün sonra adet oldun. ve iknci adetin kaç gün sonra oldu? eski döngün yerine geldimi..14 haziranda kürtaj oldum 6+3 ken, bu ay tekrar düşünüyoruz Allah'tan hayırlısı, çok üzüntü stres var pek umutlu değilim bu ay için...
canım biz konuşmuştuk daha önce bende kist oluşmuştu hani... benim de kürtajdan sonra adetimin ilk günü kahverengi lekelenmeler olmuştu.canım peki kürtajdan kaç gün sonra adet oldun. ve iknci adetin kaç gün sonra oldu? eski döngün yerine geldimi..
Kızlar ovulasyin testi Nedir nasıl kullanılır banada anlatirmisiniz nasıl kullanacağım nerden alabili r im
Adetim biter bitmez teste başlasam olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?