Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kızlar hamile kalmak istiyorum ya ne yapmalıyım bu ay 29 agustos adet oldum bi dahaki ay da ne zaman ilişkiye girmeliyim ne yapmalıyım yeni evliyim lütfen yardım edin

tesekkurler hayirlisi bakalim umudum yok pek artik bu ay ama nasip allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin:)

Heyecanla senden haber beklıyorum bbende zaman gecsede çalışmalara baslasam diye beklıyorum daha yenı kurtaj oldugum için zamana ihtiyacım var aksam yıne durduk yere aglamaya basladım eşim biraz konusnca rahatladım Allaha sıgınıyorum sukredıyorum dua edıyorum öyle rahatlamaya calısıyorum

o gerginligi ceken biliyor iste.bende 41.gun oldum..simdi 2.ci bekliyorum daha dogrusu gelmeyip guzel haber almayi umut ediyorum:)
of canm ilki 46 gün sürdüyse iknciyi ne zmn olcam km blrr. sennde 41 günmüş inşalah olmazsın tabiii:) acaba eski düzene girilrmi 2. adet zamanı

Kızlar hamile kalmak istiyorum ya ne yapmalıyım bu ay 29 agustos adet oldum bi dahaki ay da ne zaman ilişkiye girmeliyim ne yapmalıyım yeni evliyim lütfen yardım edin
canm biz internetten ovulasyon testi alıcaz bende dü adet oldum. takip edicez ovulasyon testi çift çzgi çktıgında yumurtlama olacak demektir ona göre hamıle kalanların syısı çok yüksek sende al aramıza katıl

Bende ov testı ile hamıle kaldım canım 2ay normal denedık 2aydada ov testı aldım 4.ayda hamile kaldım cok faydası oluyo yıne alırım heralde bi adetım gelsin de

Hiiiç stres yapma yumurtlama gunlerını anlayabiliyo musun ? O gunlerde sık ilişkiye git ilişkiden sonra biraz uzan hemen kalkma yemene içmene dikkat et incir tuket yumurtalıkların iyi calıssın

A y gerçekten mi bitanem saol ya hayatım peki yurtalama günümü nasıl bulacam yani en son 29 ağustosta adet oldum nasıl hesaplayabilirim:)

Bende ov testı ile hamıle kaldım canım 2ay normal denedık 2aydada ov testı aldım 4.ayda hamile kaldım cok faydası oluyo yıne alırım heralde bi adetım gelsin de

Kızlar ovulasyin testi Nedir nasıl kullanılır banada anlatirmisiniz nasıl kullanacağım nerden alabili r im

Peki kızlar ovulasn nedir nasıl nerden bulurum konuyu biraz daha acsaniz konuyu:)

14 haziranda kürtaj oldum 6+3 ken, bu ay tekrar düşünüyoruz Allah'tan hayırlısı, çok üzüntü stres var pek umutlu değilim bu ay için...

14 haziranda kürtaj oldum 6+3 ken, bu ay tekrar düşünüyoruz Allah'tan hayırlısı, çok üzüntü stres var pek umutlu değilim bu ay için...
canım peki kürtajdan kaç gün sonra adet oldun. ve iknci adetin kaç gün sonra oldu? eski döngün yerine geldimi..

kızlar bu benm kürtajdan sonraki ilk adetim koyu kahverengi şeklde geliyor sizdede öyle mi oldu

Kızlar ovulasyin testi Nedir nasıl kullanılır banada anlatirmisiniz nasıl kullanacağım nerden alabili r im

gittigidiyordan alabilirsin 20li ya da 30lu olarak ögleeden sonra 3-4 saat sıvı tuketmeden aksamustu saat 4-5 gibi bi saat belirliyosun aksam 8e kadar belirleyebilirsin bu saati sana kalmıs.ben saat 4-5 gibi yapmıştım adetın 10. 12. gunu baslıyosun her gun aynı saatte yapıyosun yumurtlama olmadan önce 2 cizgide aynı koyulukta cıkıyo bu demek oluyo ki yumurtan 24-48 saat içinde çatlayacak ona göre ilişkiye giriyosun cok basit yani tavsiye ederım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…