Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Adetim bitince hemen basliyim yumurta bi iki güne catlayinca ne oluyor ki bende hiç bişe bilmiyorum ya hakkını Helal Et bitanem ya

Adetim bitince hemen basliyim yumurta bi iki güne catlayinca ne oluyor ki bende hiç bişe bilmiyorum ya hakkını Helal Et bitanem ya

işte yumurta catladıgında spermle bulusmalı ki bebiş gelsin her seyı sorabilirsin sorun yok helal olsun yardımcı olmak güzel

Yemin ederim suan yanımda olsan sarılır ağlarım sana ya allah razı olsun yagercekten ablalik yaptın bana saol

Peki abla çift çizgi çıktı hemen ilişkiye girdim ya ayağı kalkmicam di mi benim bazen sipermler geri akıyor ya düzuzaniyorim gene vçıkıyo ne yapmalıyım

kendini yıpratma dicem ama bende öyleydim.zaman geçse çalışmalar olsa da atlatsam diyordum.hala stresliyim oldu mu olacak mı diye ama ilk zamanlar gibi değil.sadece zaman bunun ilacı ve elbette eşlerin desteği.ben de stres ve heyecanla bekliyorum ama bugün sabah test yaptm negatifti.ama sancımda var ara ara sanırım regl olcam

Peki abla çift çizgi çıktı hemen ilişkiye girdim ya ayağı kalkmicam di mi benim bazen sipermler geri akıyor ya düzuzaniyorim gene vçıkıyo ne yapmalıyım
o sıvının üreme için sadece %5 i faydalıymış.yani aksada gitse de sperm hücreleri mm den bile küçük ve hızlı hareket eden hücreler hızla yolu bulur.sen 10-15dk uzan sonra gerisini allah a bırak..

A y gerçekten mi bitanem saol ya hayatım peki yurtalama günümü nasıl bulacam yani en son 29 ağustosta adet oldum nasıl hesaplayabilirim:)
internette yumurtlama günü hesaplayıcılar var ordan hesaplayabilirsin.ama reglin düzenli ortalama 28-29 günde bir oluyorsa reglin başladığı gün 1.gün oluyor yumurtalama günün 14.gün.ama doktorlar 12.günde de öneriyor

Benı en ıyı sen anlarsın basından gecmeyen anlayamaz kac ayda hamıle kalmıstın.ben 4.ayda hamıle kaldım bide benm annemnde ilk bebegı karnında ölmuş ve kurtaj olmus ondan 5ay sonrada hamıle kalmıs galiba ben annemn kaderını yasıyorum abım hiiç sorunsuz dunyaya gelmiş inşallah bizlerınde olacak evladı hiç sıkma canını bu ay olmazsa dıger ay ollacaktır bi zamanı var Allah buuk dua edıcz bolbol canım

ablam çok çok üzüldüm yaaa haberim yoktu kusura bakma çok oldu kk ya girmeyeli allahım sabır versin sana canım arkadaşım inşallah en kısa zaman da tekrar olur unutursun

istedigimiz ay olmustu hatta adetimden once de ogrenmistim.evt maalesef yasayan biliyor benm daha 5haftalikti hemn dustu ama kurtajiydi adetiydi oldu olmadi az biraz sancisiydi neolacak dusunceleri vs berbat bir stresli donemlerdi ramazann sonlari ve bayram donemi benm icn.cnku kurtajdn sonra kpss vardi hic kafa yormadan sinava odaklanmistim.sonralari stresi ortaya cikti.ama bunu kimseye anlatamiksun anlatsan anlamiyorlar ee adet olamadiysan ne var normal iste strrs yapma bla bla bla..

Canım vucudunun toplanmasını bekleyecektr bebısın bence cok bekletmeyecek snı önmli olan saglıklı gebelıgımız olsun ve bebeişlerimizi kucagımıza alalım bizi ancak bizim gibi yasayan anlayabılır canım maalesef etrafımzdakilerın söyledıklerı boş bilip bilmeden konusuyolar

evt allah basini da sonunu da guzel eylesin tamamina erdirsin..rabbim.isteyen herkese versin saglikla insallah

(blmmmm hayal kirikligi yasiyorum.kurtaj oncesi dongume gore dun adet gunmdu ve gece oldum ama ben hic beklemiyordum.bu ay yumurtlama gunumu bilemem degsmstr diye gunasiri du folik asitimide aliyrdm cok umutluydm ama belirti yoktu.gece kendmi birakip agladim agladim hem hayal kirikligi hem agri..ne zormus rabbim..yillarca bekleyenlere de sabrini bol versn allahim hayirli zamanda nasip etsin insallah

canım sıkıntıya sokma kendını bebişin gecikmesin vucudun hazır degıl demekki hazır oldugu an gelecek bebişlerimz lütfen sakin ol üzme kendini bitsin adetın yeni umutlar yeni çalışmalar dua edelim saglıklıyız adetın düzenli kurtajdan snra sorun yaşamadın bak göreceksın bu günlerini unutturacak bi tosuncugun olcak inşallah

insallah hayirlisiyla saglikla beklemeyiz ne bileyim boylede hic olmamistim kurtajdan sonra bile.birseyler birikmis bende artik..senn kacnci gun oldu artik

insallah hayirlisiyla saglikla beklemeyiz ne bileyim boylede hic olmamistim kurtajdan sonra bile.birseyler birikmis bende artik..senn kacnci gun oldu artik

evet canım birikenler oluyo aglamakta iyi dısa atmıs oluyosun üzüntünü.benım bugun 5.gün syah gibi gelıyo kanama bende zman gecsede calısmalara baslasam diye beklıyorum.benımde hala duygusallıgım üstümde gözlerım doluverıyo hemen

agla agla sonra bilincaltina atip benim gibi sonradan ortaya cikmasindan iyidir.benim ilk hafta 18gun surdu.arada 1-2gun gelmiyordu sonra geliyordu biraz falan 18gunu buldu toplamda.ovulasyon kitini hic dusunmemistim ama bu ay dusunuyorum.enazindan 1ay stres yapmayiz yumurtlama gunu olur sadece.hakkimizda hayirlisi boyleymis demekki2yildir istemiyordum isyanmi ettimki yanlis dua mi ettimki diyorum

bakalım benmki ne kadar sürecek.dr arada kesilip tekrar gelebılır dedı.ben 4.ayda hamıle kaldım ilk 2 aay normal denedk sson 2 ayda ov testı aldım faydası oluyo bazen yumurtladıgını anlamıyosun aslında kurtajdan snra daha cok faydası olur ama ben alıp almamakta kararsızım.benm evlendıgm eylulde 3 yıl olacak yok ev alcaz yok alısalım dedık nisana kadar bekledık şimdi keşke daha önce baslasaydık calısmalara diyoruzz eşimle :) ama olsun vakti degılmıs demekki zamanı gerı getıremıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…