DÜŞÜK MÜ NOLUR BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN

nanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
597
1.046
113
tüp bebekle hamıle kaldım yarın kontrolum var sırasıyla hcg 48 saat araryla 120, 313,720
az önce lavaboya gittiğimde peçeteye hafif kahveyle krem arası akıntı ama böyle parçalı gibi onun ıcınde de toplu ıgne bası kadar siyah bısey geldı :( nolur cevap verin çok istedim olmadı mı :( lütfen cevap vein :(

canım düşük mü ona göre bilemeyiz tabi ama kan değerlerin cok iyiymis

kanaman varsa hemen acile gitmen lazım
düşük değilse eğer hemen progestan vermeleri lazım

canım düşük mü ona göre bilemeyiz tabi ama kan değerlerin cok iyiymis
ya ne bıleyım belkı basına gelen vardır normaldır :((((((( kan gıbı degıl yapıskan ve uzuyor boyle asırı acık bır kahve sıyah noktayı gorunce odum koptu :(((((

kan gibi olmasa bile kahverengi siyah akıntı sağlıklı değil. pembe olsa yerlesme kanaması derdim ama bence acilen bir doktora gidin. işinizi şansa bırakamazsınız.
düşük yapıyosunuz demiyorum bu arada sakın paniğe kapılmayın, ama doktora görünmenizde fayda var

Canım geçmiş olsun. Rahim içi kanaman olabilir. Bence değerlerin iyi git doktora bakılsın bebek iyidir ama gerekli olursa hastaneye alırlar

doktoruma yazdım sımdı bakalım ne cevap verecek ona göre hareket edicem cok korkuyorum :(

7 hafta 4 günlük hamileyim 1 aydır kanamam var kahverengi lekelenme şeklinde ara ara oluyor. Benim doktorum kıpkırmızı ve yoğun kanaman olmadıkça endişelenme dedi. Bol bol uzanıp dinlen, uzun süre ayakta kalma yorma kendini ve bol bol su iç dedi. Progestan da verdi gece yatmadan önce içiyoru . Bence hemen progestana başla her hamileye verilen bir ilaç zaten dr söylemeden de alabilirsin ama kontrolünü de ihmal etme derim.

Yakınlarda kadın doğum hastanesi varsa acile gidip usg baktırın. Gerekirse hcg de bakılır. Diğer arkadaşların dediği gibi progesteron takviyesi gerekebilir. Sağlıkla alın kucağınıza

zaten progestan rutın ılaclarımın arasında akşamları göbekten vuruluyorum. çok korkuyorum suan lavaboya gıtmeye baska bısey gorurum dıye :(((( evdekılerın haberi yok inşallah bı sorun cıkmaz ben yarın keseyı gormeyı hayal edıyordum :(((((((

zaten progestan rutın ılaclarımın arasında akşamları göbekten vuruluyorum. çok korkuyorum suan lavaboya gıtmeye baska bısey gorurum dıye :(((( evdekılerın haberi yok inşallah bı sorun cıkmaz ben yarın keseyı gormeyı hayal edıyordum :(((((((
Canım göbekten vurundugun kan sulandirici ya Kalçadan yada hap olarak icmen lazım progestan o ınslalah bir sıkıntı olmaz Rabbım buyuk

Canım göbekten vurundugun kan sulandirici ya Kalçadan yada hap olarak icmen lazım progestan o ınslalah bir sıkıntı olmaz Rabbım buyuk
DOktorumla konuştum sorun yok dedi çok şükür yarın kontrolüm var inşallah keseyi görürüm.
Hayır kan sulandırıcı olarak oksapar kullanıyorum benim doktorum daha kolay olduğundan PROGESTAN DEX’i veriyor kalçadan vurunan progestan dan önermiyor acısı daha fazla oluyor diye. İkisi de progestan biri göbekten biri kalçadan. Çoğu kişi bilmiyor progestan dex’i.

Aman iyi bir sıkıntı olmasın da canım hayırlıca bebıs iyi olsun 🤲

Back
X