Hastaneye gitsene canım yıneKizlar dün keselerimizi gördük herşey yolunda hiç bir sıkıntı yoktu bu sabah kalktim rahmimde ve belimde Ağrı vardi lavaboya girdim bildigimiz adet k*ni gibi kanamam vardı hemen doktora gittik keselerin ikiside duruyor ama kanamam hala devam ediyor öyle çokki 4 saatte iki ped degistirdim doktorum progestan kalçadan iğne verdi 5 günlük fitili ve coraspirini bıraktırdı az önce tekrar lavaboya girdim ve elimin yarisi kadar et parçası gibi vardı düşük mü bu düşük olsa ağrıdan durulmaz diye biliyorum agrimda yok öyle fazla çok korkuyorum birşey olucak diye
Bulunduğum yerde özel bir klinik yok acil de bakarmi bilmiyorum sabah hemen başka bi ilçeye gitmiştik 1 saatlik yol doktorda o zaman istirihat et dinlen demişti ama az önce yine öyle gelmesi çok korkuttu beniHastaneye gitsene canım yıne
İnşallah canım inşallah doktoruma anlattim telefonla düşük olsa duramazdin dedi ikiz gebelikler olabilir dedi bu kadar olması çok korkutuyorHemen tekrar doktora gidip kontrol ettirin bence et parçası dediğiniz şey endişe verici. İnşallah bi sorun yoktur
Acılı aradım düşük riskim var gelsem bakarlarmi dedim burdaki pratisyen hekim var sadece o bakarsa bakar dedi 1 tane kadın doğum doktoru var zaten oda 1 haftadır izinliydi acildeki pratisyen bakarmi kiAcil bakar tabi seni kadın doğum acile yönlendırir bence aksatma git
Eşimde yok doktor istirat et dedi araç kullansam bişey olurmu kiSonuçta acilsin ama suan durumun nolur ne olmaz önlem al
Onlem olarak kalçadan progestan iğne verdi vurdurdum fitili ve coraspirini kestikSonuçta acilsin ama suan durumun nolur ne olmaz önlem al
Coraspirini bugün kestik tüp bebek doktorumda kalçadan iğneyi ve yine aynı şekilde göbekten olanlara devam etmemi söyledi fitili koyma dedi zaten bu kadar kanama varken fitilde nasıl koyulurki leke değil çünkü normal adet gibiyim az onnce acildeki bı hemşire arkadaşımi aradım durumu anlattım bakmazlar dedi napicam böyle evde bilmiyorumCoraspirini ne zaman kestin? 5 gün kadar etkisinin devam ettiğini biliyorum doğruysa hemen etki etmesini bekleme. Progestan iğne de en etkili şekli ama fitil vermedi mi devam etmen lazım tek seferlik iğneyle olmaz. Pratisyen ultrason okuyabiliyosa bakar aslında acil bi durum olduğu için ama bilemedim inisiyatif meselesi sonuçta
Hastaneye gidin vakit kaybetmedenKizlar dün keselerimizi gördük herşey yolunda hiç bir sıkıntı yoktu bu sabah kalktim rahmimde ve belimde Ağrı vardi lavaboya girdim bildigimiz adet k*ni gibi kanamam vardı hemen doktora gittik keselerin ikiside duruyor ama kanamam hala devam ediyor öyle çokki 4 saatte iki ped degistirdim doktorum progestan kalçadan iğne verdi 5 günlük fitili ve coraspirini bıraktırdı az önce tekrar lavaboya girdim ve elimin yarisi kadar et parçası gibi vardı düşük mü bu düşük olsa ağrıdan durulmaz diye biliyorum agrimda yok öyle fazla çok korkuyorum birşey olucak diye
Karışmak istemem ama yine de gitseniz iyi olur gibi ne olur ne olmazCoraspirini bugün kestik tüp bebek doktorumda kalçadan iğneyi ve yine aynı şekilde göbekten olanlara devam etmemi söyledi fitili koyma dedi zaten bu kadar kanama varken fitilde nasıl koyulurki leke değil çünkü normal adet gibiyim az onnce acildeki bı hemşire arkadaşımi aradım durumu anlattım bakmazlar dedi napicam böyle evde bilmiyorum
Evet öyle bi kanamayla olmaz doğru. Ben iğneden başka evde yapıcak bişey söylemedi sandım. Biraz sabırlı ol. Hareketlerini kısıtla. Zor ama içini ferah tutmaya çalış stres durumu kötüleştirebilir. Tekil doğal gebeliklerde bile böyle kanama benzeri şeyler oluyor böyle ciddi olmasa da bende yaşadım. İkiz ve tedavi gördüğün bi durumda her duruma tetikti olup dikkatli davranmakta fayda var. Doktoruna ulaşabiliyosun nasılsa önemli iyi bişey bu. Şu an acilde de sadece bakarlar başka tedavi falan yenileyebileceklerini sanmıyorum. Zaten pek alternatifte yok. Evde yat dinlen ağrında artış olursa o zaman hastaneye gidersin. Alternatif başka kadın doğum acili olan hastane yok mu etrafında?Coraspirini bugün kestik tüp bebek doktorumda kalçadan iğneyi ve yine aynı şekilde göbekten olanlara devam etmemi söyledi fitili koyma dedi zaten bu kadar kanama varken fitilde nasıl koyulurki leke değil çünkü normal adet gibiyim az onnce acildeki bı hemşire arkadaşımi aradım durumu anlattım bakmazlar dedi napicam böyle evde bilmiyorum
Malesef canım çok küçük bi ilcede yasiyorum bı devlet hastanesi var onunda kendine hayrı yok en yakın 1 saat uzaklıktaki ilçeye gitmem gerekiyor normalde uzak değil ama bu durumda durumu dahada kötü yapar mıyımEvet öyle bi kanamayla olmaz doğru. Ben iğneden başka evde yapıcak bişey söylemedi sandım. Biraz sabırlı ol. Hareketlerini kısıtla. Zor ama içini ferah tutmaya çalış stres durumu kötüleştirebilir. Tekil doğal gebeliklerde bile böyle kanama benzeri şeyler oluyor böyle ciddi olmasa da bende yaşadım. İkiz ve tedavi gördüğün bi durumda her duruma tetikti olup dikkatli davranmakta fayda var. Doktoruna ulaşabiliyosun nasılsa önemli iyi bişey bu. Şu an acilde de sadece bakarlar başka tedavi falan yenileyebileceklerini sanmıyorum. Zaten pek alternatifte yok. Evde yat dinlen ağrında artış olursa o zaman hastaneye gidersin. Alternatif başka kadın doğum acili olan hastane yok mu etrafında?
Estağfurullah sizlerden fikir almak için yazdım zaten yol 1 saat eşim işte onun izin alip gelmesi imkansız madende calisiyor kendim araç kullanabiliyorum ama bu durumda cesaretim yok o kadar uzak yola ve kalabalığa girememKarışmak istemem ama yine de gitseniz iyi olur gibi ne olur ne olmazyol çok mu uzun götürebilecek biri yok mu?
Tup bebek doktorum Bursa'da ben balikesirn ilcesindeyim Bursa'ya gitmem 4 saatimi alıyor bu durum için çok uzağız götürebilcek birilerini bulsam en yakın ilçeyede giderizde oda yokBen özel hastaneye gitmiştim gece 2de, ücreti karşılığı doktorum gelip kontrol etti yatış vermişti çok ciddi bir durum bence evde vakit kaybetmeyin.
Malesef canım çok küçük bi ilcede yasiyorum bı devlet hastanesi var onunda kendine hayrı yok en yakın 1 saat uzaklıktaki ilçeye gitmem gerekiyor normalde uzak değil ama bu durumda durumu dahada kötü yapar mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?