- 10 Aralık 2017
- 2.277
- 8.783
- 158
- 35
Of inşallah sağlıkla ilerlerTup bebek doktorum Bursa'da ben balikesirn ilcesindeyim Bursa'ya gitmem 4 saatimi alıyor bu durum için çok uzağız götürebilcek birilerini bulsam en yakın ilçeyede giderizde oda yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Of inşallah sağlıkla ilerlerTup bebek doktorum Bursa'da ben balikesirn ilcesindeyim Bursa'ya gitmem 4 saatimi alıyor bu durum için çok uzağız götürebilcek birilerini bulsam en yakın ilçeyede giderizde oda yok![]()
İnşallah canım az önce gene konuştum hemşireyle yarında azalmazsa bı ultrasona gozuk tekrar dediOf inşallah sağlıkla ilerler
Merhaba nasıl oldun merak ettim seniİnşallah canım az önce gene konuştum hemşireyle yarında azalmazsa bı ultrasona gozuk tekrar dedi
Canım ne yaptın düşükler ağrısız olur benim hiç ağrım olmadıKizlar dün keselerimizi gördük herşey yolunda hiç bir sıkıntı yoktu bu sabah kalktim rahmimde ve belimde Ağrı vardi lavaboya girdim bildigimiz adet k*ni gibi kanamam vardı hemen doktora gittik keselerin ikiside duruyor ama kanamam hala devam ediyor öyle çokki 4 saatte iki ped degistirdim doktorum progestan kalçadan iğne verdi 5 günlük fitili ve coraspirini bıraktırdı az önce tekrar lavaboya girdim ve elimin yarisi kadar et parçası gibi vardı düşük mü bu düşük olsa ağrıdan durulmaz diye biliyorum agrimda yok öyle fazla çok korkuyorum birşey olucak diye
Malesef canım düşük yaptımMerhaba nasıl oldun merak ettim seni
Benimde hiç ağrım sizim olmadi malesef düşük yaptım ve gittiklerini bile anlamadım üzgünümCanım ne yaptın düşükler ağrısız olur benim hiç ağrım olmadı
Tüp bebekmiydi benimde 5 haftada oldu yoğun kanama ile birden geliyorBenimde hiç ağrım sizim olmadi malesef düşük yaptım ve gittiklerini bile anlamadım üzgünüm
O et parçası işte düşük yaptığınız şey kese o genel de 5 haftalarda oluyorKizlar dün keselerimizi gördük herşey yolunda hiç bir sıkıntı yoktu bu sabah kalktim rahmimde ve belimde Ağrı vardi lavaboya girdim bildigimiz adet k*ni gibi kanamam vardı hemen doktora gittik keselerin ikiside duruyor ama kanamam hala devam ediyor öyle çokki 4 saatte iki ped degistirdim doktorum progestan kalçadan iğne verdi 5 günlük fitili ve coraspirini bıraktırdı az önce tekrar lavaboya girdim ve elimin yarisi kadar et parçası gibi vardı düşük mü bu düşük olsa ağrıdan durulmaz diye biliyorum agrimda yok öyle fazla çok korkuyorum birşey olucak diye
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda Allah gönlündekini versin inşallahMalesef canım düşük yaptım