Düşük mü yaptim fotoğraf biraz kötü midesi bulanan bakmasın

doyukum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2023
31
-1
1
Bı hafta gecikmeden sonra böyle sert parçalar attım sancıyla beraber bebek istiyoduk şu an farklı bı ildeyim ve doktor yok tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

Son düzenleme:
İyi misiniz? Kaldırın şu görseli, istemeyen bakmasın diye bir şey yok; yasak bu tarz görseller, uygunsuz görsel olarak kaldırılacak zaten. Bunu biz buna bakıp karar veremeyiz. Regl döneminde de katı ve büyük pıhtılar atılabiliyor.

İlinizde nasıl doktor yok? Biz burada bir şey olmaz desek sonra Allah muhafaza başınıza bir şey gelse? Lütfen doktora gidin

Gayet iyiyim önceden belirttim bakilmasin diye düşük yapan tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim sadece uygunsuz olan o kadar çok şey varki burda benim fotom hiç kalır yanlarında merak etmeyin madem öyle açıp bakmayin

arkadaşlar tamam belki doğru birşey yapmamış böyle bir resim koyarak ama o anki psikolojiyi biz bilemeyiz bunun için fazla yüklenmeyin lütfen belki o anki korku panikle en yakınlarına söyleyemeyip fikir almak istedi herşey insanlar için

Hep iyi olun da, site kuralları gereği zaten kaldırılır; bakıp bakmamakla alâkası yok. Kusura bakmayın ama uygunsuz derken başka uygunsuz ne var?

İlinizde nasıl doktor yok? Biz burada bir şey olmaz desek sonra Allah muhafaza başınıza bir şey gelse? Lütfen doktora gidin
Kendi ilimde degilim Adıyaman'da depremden kaybettiğimiz akrabalrimiza geldik yol bilmem iz bilmem burda İstanbul'da olsam zaten buraya böyle bişey yüklemem sormam da

Çok teşekkür ederim anlayışınız için

Maalesef anlayış göstermek bu kadar kolayken insanlar sadece linclemek için uğraşıyorlar tabiki korku ve panikle yükledim kaldırdım zaten amacım kimsenin keyfini kaçırmak değildi ama insanlar çok katı ve kötüler hep art niyet herkeste

Görseli çok şükür görmedim ama yorumlardaki tarifler bulandırmaya yetti, anlaşılan sadece regl olmuşsunuz, pıhtı denen şey rahim zarı muhtemelen, umarım anne olursunuz ama iyi evlat yetiştirmek için aklı başında anneler olmak gerekir öncelikle. Gebelik ve doğru ebeveynlik konusunda doğru bir yönlendirme alın, uzman bir doktordan da destek alın, peddeki kanlı fotoğraflarla buraya soru sormak bilemiyorum

Kendi ilimde degilim Adıyaman'da depremden kaybettiğimiz akrabalrimiza geldik yol bilmem iz bilmem burda İstanbul'da olsam zaten buraya böyle bişey yüklemem sormam da
Küçük bir ilçede misiniz akrabalardan rica edin doktora götürsünler Allah korusun belki ciddi bir şeydir

Yani bu şekilde kimsenin anne olma isteğini sorgulayamazsınız bunu paylaşmakla ne alakası var

Özel ders falan veriyorsanız faydalanalim anladığım kadarıyla sizden öğrenecek çok seyim var zira herkes her konuda prof olmuş bı ben geri kalmışım

Arkadaşlar rica ediyorum dikkatli yorum yazın karşınızdaki bir kadın ve büyük ihtimal anne olmak istiyor kimse kimsenin hevesini kıramaz bu site bunun için yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…