- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
Her ağzı olan konuşuyor kendi başına gelmeden kimse anlamaz canımÖzel ders falan veriyorsanız faydalanalim anladığım kadarıyla sizden öğrenecek çok seyim var zira herkes her konuda prof olmuş bı ben geri kalmışım
Anne olma isteğini sorgulamıyorum, anne olmak için yapması gerekenler konusunda yönlendiriyorum ki regli düşen bebek zannetmesin, böyle konuları buraya bu konunun uzmanı olmayanlara danışmadan önce gerekirse şehir değiştirip hastaneye gitsin. İki sayfa kitap okusun ney nedir öğrensin.Yani bu şekilde kimsenin anne olma isteğini sorgulayamazsınız bunu paylaşmakla ne alakası var
Sen sıkma canını canım ne sormak istersen özelden de yazabilirsin bana elimden geldikçe yardımcı olurumValla öyle ben burayı böyle bilmezdim pişman ettiler resmen yazıklar olsun böyle kötü kalpli pis zihniyetlere rabbim kimsenin başına vermesin o anki korku insana herşeyi yaptiriyo anneligime bile laf edildi inanamıyorum sakangibi
Daha fazla konuşmak istemiyorum belki kötü birşey demiyorsunuz ama karşınızdakini düşünün biraz sizide kırmak istemiyorumAnne olma isteğini sorgulamıyorum, anne olmak için yapması gerekenler konusunda yönlendiriyorum ki regli düşen bebek zannetmesin, böyle konuları buraya bu konunun uzmanı olmayanlara danışmadan önce gerekirse şehir değiştirip hastaneye gitsin. İki sayfa kitap okusun ney nedir öğrensin.
Çok teşekkür ederim eksik olmayın umarım karşınıza hep sizin gibi halden anlayan iyi insanlar çıkarDaha fazla konuşmak istemiyorum belki kötü birşey demiyorsunuz ama karşınızdakini düşünün biraz sizide kırmak istemiyorum
Orda profluk bir cümle olmadı ama size göre bu bile Prof seviyesiyse sorun büyük; faydanıza öneri sundum, doktor desteğiyle bilinçli şekilde çocuk sahibi olabilirsinizÖzel ders falan veriyorsanız faydalanalim anladığım kadarıyla sizden öğrenecek çok seyim var zira herkes her konuda prof olmuş bı ben geri kalmışım
İnşallah canımÇok teşekkür ederim eksik olmayın umarım karşınıza hep sizin gibi halden anlayan iyi insanlar çıkar
Zaaaten karşımızdakini düşünüyoruz da bunları diyoruz.Daha fazla konuşmak istemiyorum belki kötü birşey demiyorsunuz ama karşınızdakini düşünün biraz sizide kırmak istemiyorum
Özelden yazarmısın banaOrda profluk bir cümle olmadı ama size göre bu bile Prof seviyesiyse sorun büyük; faydanıza öneri sundum, doktor desteğiyle bilinçli şekilde çocuk sahibi olabilirsiniz
Yanlış yazdımÖzelden yazarmısın bana
Özelden yazarmısın canımÇok teşekkür ederim eksik olmayın umarım karşınıza hep sizin gibi halden anlayan iyi insanlar çıkar
Google var, hastane yazın çıkar , acilden giriş yaparsınız burda millete laf yetiştirinceye kadar…Kendi ilimde degilim Adıyaman'da depremden kaybettiğimiz akrabalrimiza geldik yol bilmem iz bilmem burda İstanbul'da olsam zaten buraya böyle bişey yüklemem sormam da
Regliyi düşen parçaları pihtilari rahim zarı duvarini hepsini biliyorum bu farklı bı şeydi ve düşük olduğuna eminim fotoyu koymamdaki amaç başından böyle bişey geçen varsa bana en azından fikir verip yardımcı olmasıydı insan en sevdiklerinin paramparça hallerini bile göremeden kuru topraga gelip görünce akıl fikir kafa herşey gidiyo evet belki fotoyu koymam uygun değildi başta da belirttim zaten bakilmasin diye bu kadar yüklenmek te ne bileyim yani kimse size beni yönlendirme hakkı vermedi gerekirse başka ile gidin diyosunuz oturduğunuz yerden konuşmak kadar kolayı yok zaten neyse tartisamayacagim sizinle iyi akşamlar dilerimAnne olma isteğini sorgulamıyorum, anne olmak için yapması gerekenler konusunda yönlendiriyorum ki regli düşen bebek zannetmesin, böyle konuları buraya bu konunun uzmanı olmayanlara danışmadan önce gerekirse şehir değiştirip hastaneye gitsin. İki sayfa kitap okusun ney nedir öğrensin.
Benimle aynı fikirdesiniz katılıyorumYa arkadaşın davranışı yanlış olabilir ama bence bu kadar yüklenmeyelim nolursun olsun kadın zaten bakmayın gibi uyarıda bulunmuş ilk defa başına geldiği için tecrübesiz ben olsam atar mıyım atmam ama çaresizse ona diyecek birseyim yok … kistiniz olmuş o da adetle atılıyor olabilir
Canım senin hesap silinmiş görünüyor senmi sildin hesabıRegliyi düşen parçaları pihtilari rahim zarı duvarini hepsini biliyorum bu farklı bı şeydi ve düşük olduğuna eminim fotoyu koymamdaki amaç başından böyle bişey geçen varsa bana en azından fikir verip yardımcı olmasıydı insan en sevdiklerinin paramparça hallerini bile göremeden kuru topraga gelip görünce akıl fikir kafa herşey gidiyo evet belki fotoyu koymam uygun değildi başta da belirttim zaten bakilmasin diye bu kadar yüklenmek te ne bileyim yani kimse size beni yönlendirme hakkı vermedi gerekirse başka ile gidin diyosunuz oturduğunuz yerden konuşmak kadar kolayı yok zaten neyse tartisamayacagim sizinle iyi akşamlar dilerim
buradan dram çıkarmanın anlamı yok ki. düşük olduğundan eminseniz google’a yazın düşük yapınca ne yapmalıyım diye. psikolojiniz kötü olabilir ama insanlar iğrendi diye konuyu depreme bağlamak da manipülasyon bence.Regliyi düşen parçaları pihtilari rahim zarı duvarini hepsini biliyorum bu farklı bı şeydi ve düşük olduğuna eminim fotoyu koymamdaki amaç başından böyle bişey geçen varsa bana en azından fikir verip yardımcı olmasıydı insan en sevdiklerinin paramparça hallerini bile göremeden kuru topraga gelip görünce akıl fikir kafa herşey gidiyo evet belki fotoyu koymam uygun değildi başta da belirttim zaten bakilmasin diye bu kadar yüklenmek te ne bileyim yani kimse size beni yönlendirme hakkı vermedi gerekirse başka ile gidin diyosunuz oturduğunuz yerden konuşmak kadar kolayı yok zaten neyse tartisamayacagim sizinle iyi akşamlar dilerim
Çok teşekkür ederim iyi akşamlarYa arkadaşın davranışı yanlış olabilir ama bence bu kadar yüklenmeyelim nolursun olsun kadın zaten bakmayın gibi uyarıda bulunmuş ilk defa başına geldiği için tecrübesiz ben olsam atar mıyım atmam ama çaresizse ona diyecek birseyim yok … kistiniz olmuş o da adetle atılıyor olabilir
buradan dram çıkarmanın anlamı yok ki. düşük olduğundan eminseniz google’a yazın düşük yapınca ne yapmalıyım diye. psikolojiniz kötü olabilir ama insanlar iğrendi diye konuyu depreme bağlamak da manipülasyon bence.
genel olarak sağlam bir psikolojide değilim ben, kaygı bozukluğum var. ama asla buraya pedimin resmini atmam. bunesi çok doğal, siz de tepkiye tepkiyl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?