Düşük mü yaptim fotoğraf biraz kötü midesi bulanan bakmasın

Valla öyle ben burayı böyle bilmezdim pişman ettiler resmen yazıklar olsun böyle kötü kalpli pis zihniyetlere rabbim kimsenin başına vermesin o anki korku insana herşeyi yaptiriyo anneligime bile laf edildi inanamıyorum sakangibi

Yani bu şekilde kimsenin anne olma isteğini sorgulayamazsınız bunu paylaşmakla ne alakası var
Anne olma isteğini sorgulamıyorum, anne olmak için yapması gerekenler konusunda yönlendiriyorum ki regli düşen bebek zannetmesin, böyle konuları buraya bu konunun uzmanı olmayanlara danışmadan önce gerekirse şehir değiştirip hastaneye gitsin. İki sayfa kitap okusun ney nedir öğrensin.

Sen sıkma canını canım ne sormak istersen özelden de yazabilirsin bana elimden geldikçe yardımcı olurum

Daha fazla konuşmak istemiyorum belki kötü birşey demiyorsunuz ama karşınızdakini düşünün biraz sizide kırmak istemiyorum

Daha fazla konuşmak istemiyorum belki kötü birşey demiyorsunuz ama karşınızdakini düşünün biraz sizide kırmak istemiyorum
Çok teşekkür ederim eksik olmayın umarım karşınıza hep sizin gibi halden anlayan iyi insanlar çıkar

Özel ders falan veriyorsanız faydalanalim anladığım kadarıyla sizden öğrenecek çok seyim var zira herkes her konuda prof olmuş bı ben geri kalmışım
Orda profluk bir cümle olmadı ama size göre bu bile Prof seviyesiyse sorun büyük; faydanıza öneri sundum, doktor desteğiyle bilinçli şekilde çocuk sahibi olabilirsiniz

Orda profluk bir cümle olmadı ama size göre bu bile Prof seviyesiyse sorun büyük; faydanıza öneri sundum, doktor desteğiyle bilinçli şekilde çocuk sahibi olabilirsiniz
Özelden yazarmısın bana

Kendi ilimde degilim Adıyaman'da depremden kaybettiğimiz akrabalrimiza geldik yol bilmem iz bilmem burda İstanbul'da olsam zaten buraya böyle bişey yüklemem sormam da
Google var, hastane yazın çıkar , acilden giriş yaparsınız burda millete laf yetiştirinceye kadar…

Regliyi düşen parçaları pihtilari rahim zarı duvarini hepsini biliyorum bu farklı bı şeydi ve düşük olduğuna eminim fotoyu koymamdaki amaç başından böyle bişey geçen varsa bana en azından fikir verip yardımcı olmasıydı insan en sevdiklerinin paramparça hallerini bile göremeden kuru topraga gelip görünce akıl fikir kafa herşey gidiyo evet belki fotoyu koymam uygun değildi başta da belirttim zaten bakilmasin diye bu kadar yüklenmek te ne bileyim yani kimse size beni yönlendirme hakkı vermedi gerekirse başka ile gidin diyosunuz oturduğunuz yerden konuşmak kadar kolayı yok zaten neyse tartisamayacagim sizinle iyi akşamlar dilerim

Ya arkadaşın davranışı yanlış olabilir ama bence bu kadar yüklenmeyelim nolursun olsun kadın zaten bakmayın gibi uyarıda bulunmuş ilk defa başına geldiği için tecrübesiz ben olsam atar mıyım atmam ama çaresizse ona diyecek birseyim yok … kistiniz olmuş o da adetle atılıyor olabilir

Benimle aynı fikirdesiniz katılıyorum

Canım senin hesap silinmiş görünüyor senmi sildin hesabı

buradan dram çıkarmanın anlamı yok ki. düşük olduğundan eminseniz google’a yazın düşük yapınca ne yapmalıyım diye. psikolojiniz kötü olabilir ama insanlar iğrendi diye konuyu depreme bağlamak da manipülasyon bence.

genel olarak sağlam bir psikolojide değilim ben, kaygı bozukluğum var. ama asla buraya pedimin resmini atmam. buna tepki gösterilmesi çok doğal, siz de tepkiye tepkiyle karşılık veriyorsunuz

Çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…