- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi VanessaRinki
Herkes düşük maaştan başlıyor, zamanla yükseliyor kıdem maaş açısından. Beğenmediğiniz ücretlerle bir süre tecrübe edinmeniz şart.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
60 puan mı?Arkadaşlar konu sahibi doğru söylüyor.Sağlık bakanlığında hastanelere o 60-70 puanlarla tıbbi sekreter olarak atananlar ne kadar alıyor bi araştırın bakalım.Liseden sonra iki yıllık açık öğretim bölümü okuyan ve devlete atananlar gerçekten o maaşları alıyor.Hakkıyla çalışıp atanan arkadaşlara helal olsun aldıkları para tabiki ancak gerçekten ülkede bazı şeyler çok değişti.Mesela torpille taşerondan kadroya geçip işçi olan insanlar memurlardan fazla para alıyor.Ne kadar enteresan değil mi!!!
tıbbi sekreter olduğuna emin misiniz ya da nerede tıbbi sekreter bu insanlar?
o kadar mümkün gelmedi ki şu maaş
Life style babysen niye kendini başkalarıyla kıyaslıyorsun ve sürekli şikayetçisin birşeylerden?
Doktorlar ne kadar alıyor pratisyen hekimler?Memurlar düşük almıyor sağlık bakanlığında çalışan memurlar doktor değilse hemen hemen aynı maaşı alıyor. Mesai saatini geçmiyorsa. Nöbet tutarsa yükselir. Tıbbi sekreterlerde de nöbet var bazı yerlerde. 45-50den aşağı alan yoktur. Benim çalıştığım hastanede acilde çalışan tıbbi sekreterin maaşı 60 bini buluyordur
Dönerse senindir dönmüyorsa yapacak bişey yokDönerle 50 55 olur
Fikrim yok açıkçası. Ben direkt çalışan arkadaşımın maaşını gördüm. Doktor arkadaşlarım da var ama onlarla maaş konuşmuyoruzDoktorlar ne kadar alıyor pratisyen hekimler?
108.000 miş keşke doktor olsaydı ah ahFikrim yok açıkçası. Ben direkt çalışan arkadaşımın maaşını gördüm. Doktor arkadaşlarım da var ama onlarla maaş konuşmuyoruz
Niye?108.000 miş keşke doktor olsaydı ah ah![]()
İyi para kazanırdı
Yeni mezun musunuz? Eşim mühendis. İlk çalıştığı işte benimle aynı maaşı alıyordu. Ben öğretmenim. 2009’dan beri çalışıyor, şu an primlerle bazı aylar benim üç katım maaş alıyor. Arkadaşlarının içinde fırsatları değerlendiremeyip şu an en düşük maaş alan eşim. Mühendislikte amiyane tabirle biraz kaşarlanmak gerekiyor.benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
E herkes olsaydı zaten doktor maaşı sağlık bakanlığında diğerlerinden ayrılmazdı?? Herkes tıbbi sekreter olabilir ama. Puanları da düşük. Atama puanları da düşük.İyi para kazanırdı
Çok iyiymiş hiç tahmin etmemiştim o kadar olduğunuMemurlar düşük almıyor sağlık bakanlığında çalışan memurlar doktor değilse hemen hemen aynı maaşı alıyor. Mesai saatini geçmiyorsa. Nöbet tutarsa yükselir. Tıbbi sekreterlerde de nöbet var bazı yerlerde. 45-50den aşağı alan yoktur. Benim çalıştığım hastanede acilde çalışan tıbbi sekreterin maaşı 60 bini buluyordur
Sorması ayıp ne mühendisiniz?45k alan 30+ kaç kişi var ki?
bu parayı kazanamayan koca koca insanların sayısı az değil
ATT de olabilir 1 gün çalışıp 3 gün yatardıÇok iyiymiş hiç tahmin etmemiştim o kadar olduğunu
Devlet kadrosunda bu maaş imkansız,özelde mi?Sallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.
Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.