Düşük Puanlı Sağlık Bölümü Okusaydım keşke,felaket pişmanım

Herkes düşük maaştan başlıyor, zamanla yükseliyor kıdem maaş açısından. Beğenmediğiniz ücretlerle bir süre tecrübe edinmeniz şart.

Arkadaşlar konu sahibi doğru söylüyor.Sağlık bakanlığında hastanelere o 60-70 puanlarla tıbbi sekreter olarak atananlar ne kadar alıyor bi araştırın bakalım.Liseden sonra iki yıllık açık öğretim bölümü okuyan ve devlete atananlar gerçekten o maaşları alıyor.Hakkıyla çalışıp atanan arkadaşlara helal olsun aldıkları para tabiki ancak gerçekten ülkede bazı şeyler çok değişti.Mesela torpille taşerondan kadroya geçip işçi olan insanlar memurlardan fazla para alıyor.Ne kadar enteresan değil mi!!!
60 puan mı?
tanıdıklarım 54le mi ne ataandı zaten sınır puan 50den mi ne başlıyor kör olan girse daha çok net yapar

1 net 54 puan diyor ah salak kafam ah

Eklentiler

• Screenshot_657.webp
    Screenshot_657.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 45
Benim ex eş de mühendis ve rahat 60k üzeri kazanıyordu.Ayrıca işe 20k ile başlamanız normal

Memurlar düşük almıyor sağlık bakanlığında çalışan memurlar doktor değilse hemen hemen aynı maaşı alıyor. Mesai saatini geçmiyorsa. Nöbet tutarsa yükselir. Tıbbi sekreterlerde de nöbet var bazı yerlerde. 45-50den aşağı alan yoktur. Benim çalıştığım hastanede acilde çalışan tıbbi sekreterin maaşı 60 bini buluyordur
Doktorlar ne kadar alıyor pratisyen hekimler?

benim neyime mühendislik zar zor bulduğum işte aldığım para max 20k olacak
2 senelik okuyup 1 milyonuncu olan kuzenlerim 55k alıyor şu an tıbbi sektreter olarak
Allahım keşke ben de milyonuncu olasaydım yata yata üni hayatının dibine vura vura okurdum şimdi de mis gibi para alıyor olurdum
Yeni mezun musunuz? Eşim mühendis. İlk çalıştığı işte benimle aynı maaşı alıyordu. Ben öğretmenim. 2009’dan beri çalışıyor, şu an primlerle bazı aylar benim üç katım maaş alıyor. Arkadaşlarının içinde fırsatları değerlendiremeyip şu an en düşük maaş alan eşim. Mühendislikte amiyane tabirle biraz kaşarlanmak gerekiyor.

Memurlar düşük almıyor sağlık bakanlığında çalışan memurlar doktor değilse hemen hemen aynı maaşı alıyor. Mesai saatini geçmiyorsa. Nöbet tutarsa yükselir. Tıbbi sekreterlerde de nöbet var bazı yerlerde. 45-50den aşağı alan yoktur. Benim çalıştığım hastanede acilde çalışan tıbbi sekreterin maaşı 60 bini buluyordur
Çok iyiymiş hiç tahmin etmemiştim o kadar olduğunu

insanlar kendilerini senin üzerinden iyi hissetmek için bildiğin seni kekliyorlar izin verme buna artık

Çok iyiymiş hiç tahmin etmemiştim o kadar olduğunu
ATT de olabilir 1 gün çalışıp 3 gün yatardı

2 ayrı att kuzenim var bakıcısız biri 3 diğeri 2 çocuk büyüttü. evi arabayı çoktan aldılar liseden sonra atanıp 55-60 bin maaş alıyorlar, yakında yeşil pasaportları filan olur.

ATT ve tıbbi sekreterlik bugün böyle olmadı ki bu işler böyleydi, devletin sürekli atama yaptığı, puanı düşük, çalışma koşulları belli işler. yapabilen buyursun yapsın.

ben mühendis olacam (ya da hukukçu olacam ya da mimar olacam neyse) gibi bir idealin yoksa vıttırıvızık üniversitesinde zıttirıfikfok bölümü okumanın bir anlamı yok...

buna 4 sene okuduktan sonra mu uyandın konu sahibi?

Sallama sallama, evimin karsisi hastane alt komsumda tibbi sekreter 20 k maas aliyor. Nobet gunlerinde cift mesai alıyor max 25 k ya cikiyor maasi.

Ayrica zaten yata yata okudun uniyide. Bdv nasil yattigini anlattigin konularla dolu.
Devlet kadrosunda bu maaş imkansız,özelde mi?

Back
X