Düşük Puanlı Sağlık Bölümü Okusaydım keşke,felaket pişmanım

Sağlıkçı olmak çok zor ama. Sürekli insanlarla uğraşıyorsun. Mühendislik de gayet güzel bir meslek. Üniversite okurken ne yaptınız mesela? Linkedin hesabınız var mı? Okurken staj yaptınız mı? Veya yabancı dil öğrendiniz mi?

Sağlıkçı olmak çok zor ama. Sürekli insanlarla uğraşıyorsun. Mühendislik de gayet güzel bir meslek. Üniversite okurken ne yaptınız mesela? Linkedin hesabınız var mı? Okurken staj yaptınız mı? Veya yabancı dil öğrendiniz mi?
Yanlış yerden soruyorsun

Benim bir memur arkadaş düğün izni, nişan izni, ot izni vs derken seneyi bitirdi.

Aslında kastettiğiniz sanırım donanımsız olsa da, hasbelkader atanıp bu parayı alıyorlar. Mühendisler ise o kadar çalışıp, kendini geliştirip ancak onların rahatlığına ulaşabiliyorlar. Hak vermiyor değilim.

Tıbbi sekreterle, mühendisi aynı kefeye koyamam, hele de donanımlı bir mühendise hakaret sayarım.

Vanessa, farkındaysan ülke insan dolup taşıyor , işveren az iş arayan çok. Sen de adı olmayan bir ünv mezunusun, onu da zor okudun zaten yine de mühendis ünvanı alıyorsun iş de bulmuşsun sen daha ne istiyorsun? Mühendisliği ve tıbbi sekreterliği nasıl yan yana koyabilirsin, bu nasıl bir kafadır yarabbi, mühendislik bir bilgisayara hasta kaydı girmekle eşdeğer bir iş mi?? Seni severim burda hakaret etmek de istemem ama şansını zorlama. Sen bu kafayla iş bulduğuna şükret. K.çım başım kilom erkek diye diye 4 sene gezdin bu halinle iş bulmuşsun şikret. Otur işini adam gibi yap , dizini kır çalış 2 yıl CVni doldur sonra daha paralı iş bak. Bana kalırsa evet bu kafayla mühendislik falan yapma seninle aynı mesleği yapmak istemiyorum kızımmmmmmmmmm :KK11:

Son düzenleme:
Benim bir memur arkadaş düğün izni, nişan izni, ot izni vs derken seneyi bitirdi.

Aslında kastettiğiniz sanırım donanımsız olsa da, hasbelkader atanıp bu parayı alıyorlar. Mühendisler ise o kadar çalışıp, kendini geliştirip ancak onların rahatlığına ulaşabiliyorlar. Hak vermiyor değilim.

Tıbbi sekreterle, mühendisi aynı kefeye koyamam, hele de donanımlı bir mühendise hakaret sayarım.
hayatım boyunca tıbbi sekreter laborant olup kpss ile atanmış birininn rahatlığına ulaşmak mümkün değil

Vanessa, farkındaysan ülke insna dolup taşıyor , işveren az iş arayan çok. Sen de adı olmayan bir ünv mezunusun, onu da zor okudun zaten yine de mühendis ünvanı alıyorsun iş de bulmuşsun sen daha ne istiyorsun? Mühendisliği ve tıbbi sekreterliği nasıl yan yana koyabilirsin, bu nasıl bir kafadır yarabbi, mühendislik bir bilgisayara hasta kaydı girmekle eşdeğer bir iş mi?? Seni severim bursna hakaret etmek de istemem ama şansını zorlama. Sen bu kafayla iş bulduğuna şükret. KIçım başım k,lom erkek diye diye 4 sene gezdin bu halinle iş bulmuşsun şikret. Otur işini adma gibi yap , dizini kır çalış 2 yıl CVni doldur sonra daha paralı iş bak. Bana kalırsa evet bu kafayla mühendislik falan yapma seninle aynı mesleği yapmak istemiyorum kızımmmmmmmmmm :KK11:
En azından kulvarınız farklı öyle düşün 😁

hayatım boyunca tıbbi sekreter laborant olup kpss ile atanmış birininn rahatlığına ulaşmak mümkün değil
Laborant arkadaşlarla iç içe çalışıyorum, daha önce de acil serviste tıbbi sekreterlerle çalışmıştım. İkisini de yapamazsın Vanessa. Tıbbi sekreterlik zaten yapamazsın psikolojin hastanede insanlarla uğraşmayı asla kaldırmaz. Bi de üstüne maalesef şiddet falan görürsün. Uzaktan her meslek hakkında konuşmak ne kolay öyle.

Laborant arkadaşlarla iç içe çalışıyorum, daha önce de acil serviste tıbbi sekreterlerle çalışmıştım. İkisini de yapamazsın Vanessa. Tıbbi sekreterlik zaten yapamazsın psikolojin hastanede insanlarla uğraşmayı asla kaldırmaz. Bi de üstüne maalesef şiddet falan görürsün. Uzaktan her meslek hakkında konuşmak ne kolay öyle.
haydii ya

En en güzel meslek devlet memurluğu bunun yüzünden her sene 15 milyon insan KPSS’ye giriyor aksini iddia kimse edemez .İşi olan her insan yarın devlet atamanı yapacağız dese koşa koşa gider atanır mesleğini de bırakır .Sende mühendissin özelde sürüneceğine devlete atanmaya bak yaşın gençken

En en güzel meslek devlet memurluğu bunun yüzünden her sene 15 milyon insan KPSS’ye giriyor aksini iddia kimse edemez .İşi olan her insan yarın devlet atamanı yapacağız dese koşa koşa gider atanır mesleğini de bırakır .Sende mühendissin özelde sürüneceğine devlete atanmaya bak yaşın gençken
zaten 15 milyonun yüzde 90 dan fazlasını öğretmen ve sağlıkçılar oluşturuyor
mühendis kpssde iş yapmaaz

Merak etme çalışmakta gözü olmayana devlette her yer bayram. 😂 Bi şekilde idare ediliveriyolar. Ama psikoloji kısmı doğru, hastanede tonla insan görecek ve mutsuz insanlar ile çalışmak hiç kolay değil.

Merak etme çalışmakta gözü olmayana devlette her yer bayram. 😂 Bi şekilde idare ediliveriyolar. Ama psikoloji kısmı doğru, hastanede tonla insan görecek ve mutsuz insanlar ile çalışmak hiç kolay değil.
çevreleri doktor sağlıkçı networku kaynıyor sekreterlerin tonal ayrıcalığa sahipler herhangi bir tetkik vs durumunda.
9da mesai 4de bitiş gayet rahat ve yapılır özelde mahvediyorlar insanı
en büyük şirketlerin bile acıması yok

Back
X