peki acaba bir hafta içinde tamamen atılması lazım.daha geç atıldığı da oluyo mu ya da geç atılmasının sebebi nedir.
teşekkürler.benimki de kimyasal gebelik mi oluyor ki acaba.
bi de ben de kanama da durdu tekrar başlar mı ki.
allah herkese sağlıklı sihatli hamilelikler nasip etsin.
canım öncelikle temennin için çok teşekkür ederim. seninki de kimyasal gebelik oluyor. dış gebelik olamaz. çünkü dış gebelikte değer YÜKSELİR. senin on katın daha pimpirikli bir insan olarak söylüyorum. o 40 gün boyunca hastaneye gitmemek için çook araştırma yapmıştım.
kanama olmaz k.verengi akıntıya döner ki dönmüş. bir süre sonra kanama tekrar başlayacak. kanama tekrar başlamayana kadar 0 olmaz. ki o da adetine yakın bir zaman olabilir. şüphen varsa doktora git. doktora gittiğinde benden farklı bir şey söylemeyecektir. gebelik testi alıp onla bhcg nin düşüşünü kontrol edebilirsin. en azından daha az paran gider. kimyasal gebelikten sonra üç ay içinde gebelik şansı artar derler. hadi bakalım moralini yüksek tut bebişini bekle... olumunekankayizsmile
ya bi de ben kendimde kan pıhtılaşmasından şüpeleniyorum ve zaten k vitamini de çok tüketirim.
k vitamini kan pıhtılaşmasına da sebeb olurmuş
biz bu testi nasıl yaptırırız.nasıl yapıyolar.
benim bhcg değeri artmaya başladı bir hafta önce 88di bugün 135 oldu,
ama doktor ultrasonda dış gebeliğe yönelik bir bulguya rastlamadı.bi de patolojiye parça gönderdi sonuç yarın çıkacak.
dış gebelik şüphesiyle bekliyoruz artık.
oysa dış gebelik olmadığından o kadar da emin olmuştum.
bu şekilde değeri artıp da dış gebe olmayan var mı acaba.
canım düşükte artma olmaz. yalnız sen aynı laboratuvarlarda mı yaptırdın o önemli aynı laboratuvar ise doktorunla diyologu sakın kesme. daha öncede söylemiştim. rahim ağzını tıkayan hücreler bölünmelerini sürdürüp değerini çok az arttırabilirler. bu da bir ihtimal. dış gebelik bu kadar düşmez. geçmiş olsun.
cnm bnm degerlerim cok güzel artıyordu 2 gündeiki katına cıkmıstı ama dıs gebelk oldu gerci bnm ikizmiş biri normal biri dıs gebelik ondan da olabilir
canım bende ilk günden beri doktorunla aynı kanaatteyim. düşük oluyor vücudun geç atıyor. sıkma canını. benim 40 küsür gün sürmüştü ancak sıfırlandı. bu kadar düşük bir değerle dış gebelik olmaz. dış gebelik olsaydı şidiye kadar 1000 leri bulurdu değerin. hadibakalım moralini düzelt. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?