Cnm bende kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden duşmuştu regl gunum 3 gün geçince regl oldum yinede doktora sor cnm Allahım bir daha yaşatmasın geçmiş olsun :)benimde beta hcg si bir düşüp bir yükselen ark. sorum olcak:acaba iğnesiz kürtajsız sonlandı mı düşükleri?
benim değerlerim :1nisan :85
3nisan 58 /5nisan:48/13nisan 80 çıktı..
böyle düşüp yükselince kimyasal gebelik olur mu? yoksa dış gebelik mi.Çünkü bende 2yıl önce dış gebelik yaşamiştım iğne ile düşmüştü.cvp verirseniz sevinirm .
benim iğnesiz ve kürtajsız sonlandı bhcg 227 e kadar yükseldi 3 ayda anca sıfırlandı bhcg en dengesiz dış gebelik olabilir doktorun ne dedibenimde beta hcg si bir düşüp bir yükselen ark. sorum olcak:acaba iğnesiz kürtajsız sonlandı mı düşükleri?
benim değerlerim :1nisan :85
3nisan 58 /5nisan:48/13nisan 80 çıktı..
böyle düşüp yükselince kimyasal gebelik olur mu? yoksa dış gebelik mi.Çünkü bende 2yıl önce dış gebelik yaşamiştım iğne ile düşmüştü.cvp verirseniz sevinirm .
doktor testte hata olabilir dedi. çünkü yükselişten 2 gün sonra 34.cıktı ondan 2 gün sonra da 27 cıktı.tekrar dr ye gitcem crşb umaraım daha da düşmüştür.benim iğnesiz ve kürtajsız sonlandı bhcg 227 e kadar yükseldi 3 ayda anca sıfırlandı bhcg en dengesiz dış gebelik olabilir doktorun ne dedi
Bebek ölse hcg yükselmeye devam eder mi?yoksa hemen düşer mi?
Ayın 5inde doktora gittim bebeği göremedi radyoloğa gönderdi o bebeği gördüğünü hatta kalp atışını da algıladığını ama net olmadığını söyledi.hcg sonucum 10 bin çıktı.doktorum haftaya da görünmeSe kürtaj dedi.ben dayanamadım bir gün sonra özele gittim o da göremedi sata göre 9+2 geç döllenmeymiş 7 haftalık hamileyim.o da radyoloğa gönderdi radyolog ölü fetüs? yazmış rapora hcg 15 bin progesteron hırmonu 10,4 çıktı.o hiç beklemeden kürtaj dedi.9 ağustosta da araştırma hastanesine gittik normal karından ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla baktı bebeği gördü hatta bana da gösterdi.hareketlenme başlamış gibi dedi.sakın kürtaj olma en azından 1-2 hafta dedi.hcg 37898 progesteron da 23,4 çıktı.doktor sağlıklı gebelik dedi.kalp atışını duyamadığımız için çok evhamlıyım..değerler 3 günde gayet güzel düzelmiş kese de düzgün ama korkuyorum.daha açık sor ben cvp vereyim
Merhaba cnm 2 ay önce bende senin gbi yasadim kürtaj olali tam 1 ay olmustu adet gormeyincd tekrar kan verdim ve bthcg 10.17 cikmistti yeni gebelik baslangici dediler fakat bu bebegimide 25 gun once kaybettim yani tekrar hamile olabilrsin bdha kan ver benceMerhaba, 45 gün önce zorunlu kurtaj oldum. bugün adetimin 3.günü ve beta hcg 5 cıktı.
doktor sıfırlanmış olması lazım dedi. Tekrar kan verdim bekliyorum.
Normal mi acaba?
Canlar selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştıbi de ben de kanama da durdu,kahverengi bi akıntı oluyo
Canım selâm peki sen bu dönemde adet oldun mu bende şuan seninle aynı durumdayım . Hatta genel hikayemi paylaşayım seninleben de kimyasal gebelik yaşadım akıntım 40 gündür sürüyo bitmedi
ben de çok telaş etmiştim ama buradaki arkadaşlar sağolsun su serpti yüreğime
bugün betahcg testi verdim öğleden sonra çıkacak bakalım
benim beta değerlerim
30-27-24-22-18-15-12 sonra tekrar 15 olmuştu en son ölçtürdüğüm
bakalım şimdi ne olacak.
yani şimdi beta sıfırlanan kadar akıntı olacak öyle mi???
Canlar selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştıcanım 500 bile olmamış değerin korkma hiç bir şey olmaz. bünyeden bünyeye gebelikten gebeliğe göre değişiyor. bir hafta sıfırlanan oluyor. 60 günde sıfırlanan oluyor. parça söz konusu bile olamaz. ancak hamilelikte vagina ağzını kapatan hücreler oluyor. onlar geç atıldığı için bu durum yaşanabiliyor. benim 5 gün kan aktı. 35 gün boyunca kahverengi akıntı oldu. hep ped ile gezdim. hatta tüp bebek doktoruna sormuştum. hocam doktora gideyim mi diye -ki kendisi alanında çok başarılıdır- gerek yok sakin ol dedi. o artar azalır durur tekrar başlar. kafana takma dedi. vücut hemen atamayabilir dedi. hakikatende öyle oldu. bu stresli dönemini daha da stresli hale getirme canım. sakin ol yavaş yavaş vücudun atıcaktır. unutmadan benim adetim iki ayda düzene girdi. araları çok uzamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?