düşük sonrası beta hcg değeri düşmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1111
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde beta hcg si bir düşüp bir yükselen ark. sorum olcak:acaba iğnesiz kürtajsız sonlandı mı düşükleri?
benim değerlerim :1nisan :85
3nisan 58 /5nisan:48/13nisan 80 çıktı..
böyle düşüp yükselince kimyasal gebelik olur mu? yoksa dış gebelik mi.Çünkü bende 2yıl önce dış gebelik yaşamiştım iğne ile düşmüştü.cvp verirseniz sevinirm .

Cnm bende kimyasal gebelik yaşadım kendiliğinden duşmuştu regl gunum 3 gün geçince regl oldum yinede doktora sor cnm Allahım bir daha yaşatmasın geçmiş olsun :)

benim iğnesiz ve kürtajsız sonlandı bhcg 227 e kadar yükseldi 3 ayda anca sıfırlandı bhcg en dengesiz dış gebelik olabilir doktorun ne dedi

benim iğnesiz ve kürtajsız sonlandı bhcg 227 e kadar yükseldi 3 ayda anca sıfırlandı bhcg en dengesiz dış gebelik olabilir doktorun ne dedi
doktor testte hata olabilir dedi. çünkü yükselişten 2 gün sonra 34.cıktı ondan 2 gün sonra da 27 cıktı.tekrar dr ye gitcem crşb umaraım daha da düşmüştür.

30 nisan beta hcg :12.40tı
21mayıs:2,40
ve hala kahverengi lekelenme devam ediyor.böyle lekelenme devma etmesi normal mi çok uzun sürdü korkuyorum.26 marttan beri devam ediyor sadece 1 hafta kanama kesildi.sizlerde bu kdr uzun süre bu kanamayı yaşadınız mı?.

Selam kızlar bugün hastahaneye gittim ve halabişeyler supheli yani açıklayım düşük yapmism ama bugünkü kan testindetekrar hamile kalmışım suan beta değeri 7.9çıktı bu nasıl olur birini düşürüp birdahahamile hemen kalınır mi bide 3;günde belliedermi

Uzun zamandir kimse yazmamis belki bir cevap yazan olur yazicam 23 martta 116,degerle gebe oldumu ogrendim artis iyidi kese gorundu 2000 le 1 gun sonra sadece 2100 oldu dr kese cok gelismemis dedi progestani ilaclari birak dedi bnde braktim 1 tane daha dusugum var.2 nisanda memlkete gittik 10 gun kaldik bgn tekrar dr a gttim deger 7600 olmus . yarin ayrintili ultrasona grcem boyle olan var mi

daha açık sor ben cvp vereyim
Ayın 5inde doktora gittim bebeği göremedi radyoloğa gönderdi o bebeği gördüğünü hatta kalp atışını da algıladığını ama net olmadığını söyledi.hcg sonucum 10 bin çıktı.doktorum haftaya da görünmeSe kürtaj dedi.ben dayanamadım bir gün sonra özele gittim o da göremedi sata göre 9+2 geç döllenmeymiş 7 haftalık hamileyim.o da radyoloğa gönderdi radyolog ölü fetüs? yazmış rapora hcg 15 bin progesteron hırmonu 10,4 çıktı.o hiç beklemeden kürtaj dedi.9 ağustosta da araştırma hastanesine gittik normal karından ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla baktı bebeği gördü hatta bana da gösterdi.hareketlenme başlamış gibi dedi.sakın kürtaj olma en azından 1-2 hafta dedi.hcg 37898 progesteron da 23,4 çıktı.doktor sağlıklı gebelik dedi.kalp atışını duyamadığımız için çok evhamlıyım..değerler 3 günde gayet güzel düzelmiş kese de düzgün ama korkuyorum.

Arkadaşlar merhaba ben de 24 Kasım'da düşük yaptım kanama 3 gün sürdü Dr rahim temiz dediği için eşimle ilişkiye girmeye devam ettik düşük tarihi son adet tarihi kabul edildiği için her iki günde bir ilişkiye girdik bu bebeği çok istiyorduk çünkü sanırım bu dönemde yumurtlama döneminde olmuş olmalı ve bir hafta önce Dr gittik beta değerim 14 çıktı Dr rahimde kalınlaşma var dedi 1 hafta sonrasına gelin vefayı ölçüsüz dedi fakat ben gidemedim 3 gündür de şiddetli baş dönmem ve kaşık ağrım var ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim bu durumu yaşayan oldu mu aranızda cvp için çok teşekkür ediyorum

Benim de kendi düştü pıhtı et parçası gibi bisyeler geldi bi hafta olmadı değer yükselmiş rahim temiz dedi dış gebelik olabilir de dedi emin olamadı bana yardım edin kanamam yoktu iki gunudr var tekrar bakti

Arkadaşlar merhaba benimde cumartesi günü değerim düştü doktor düşük başlangıcı dedi.dusecek ve birşey yapmamıza gerek yok dedi zaten kese felan görünmemişti. Şimdi 2 gündür çamur gibi bir kanama var ama çok yoğunlaşması.sonra mı yoğunlaşır yoksa böyle mi kalır. Herkes çok ağrılı şekilde düştüğünü yazmış da benim de belim ve kasıklarım agridi evet ama oyle çok aşırı degil. Yarın doktora gidicem inşallah kendiliğinden düşmüştür ya.

Merhaba, 45 gün önce zorunlu kurtaj oldum. bugün adetimin 3.günü ve beta hcg 5 cıktı.
doktor sıfırlanmış olması lazım dedi. Tekrar kan verdim bekliyorum.
Normal mi acaba?

Merhaba, 45 gün önce zorunlu kurtaj oldum. bugün adetimin 3.günü ve beta hcg 5 cıktı.
doktor sıfırlanmış olması lazım dedi. Tekrar kan verdim bekliyorum.
Normal mi acaba?
Merhaba cnm 2 ay önce bende senin gbi yasadim kürtaj olali tam 1 ay olmustu adet gormeyincd tekrar kan verdim ve bthcg 10.17 cikmistti yeni gebelik baslangici dediler fakat bu bebegimide 25 gun once kaybettim yani tekrar hamile olabilrsin bdha kan ver bence

bi de ben de kanama da durdu,kahverengi bi akıntı oluyo
Canlar selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı . Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. Evrim hoca bende miyom var dedi yada kürtaj dan kalan bir parça. Hastane ye yatış yaptilar bana histereskopi icin en son vziite de Mustafa Eroğlu muayene etti. O da ahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis dedi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. iki gün sonra kan tahlili vericem yine orada ona göre bişey diyecekler. Çok canım sıkkın. Kürtaj oldum hala atlatamadim bu beta değeri nasıl düşer bunun histereskopi ye ne gibi engeli olabilir ki bilen var mı

Canım selâm peki sen bu dönemde adet oldun mu bende şuan seninle aynı durumdayım . Hatta genel hikayemi paylaşayım seninle
Canlar selâm çok geçmiş öncelikle. Bende Üsküdar Zeynep Kamil e gidiuroum şuan doktorum Evrim Bostancı benim de hikâyem şöyle, 19 Aralık'ta zorunlu kürtaj oldum bebeğim kalp atışları durmuştu 8 haftalık gebeyken 6 haftalikta kalmıştı . Kürtaj olalı nerdeyse iki ay olacak ama.benim lekelenmelerim bitmedi. Doktora gittim bu arada. Evrim hoca bende miyom var dedi yada kürtaj dan kalan bir parça. Hastane ye yatış yaptilar bana histereskopi icin en son vziite de Mustafa Eroğlu muayene etti. O da ahim içinde polip var buna bağlı olarak gebelik değeriniz Sifirlanmamis dedi bana histereskopi yapılacaktı ama maalesef beta değerim 59 çıktığı için iptal ettiler bu seviyedeyken yapayiz dediler nedense artık bilemedim. Ben iki aydan fazla ilişki Zaten yaşamıyorum yeni bir bebek olması imkansız. iki gün sonra kan tahlili vericem yine orada ona göre bişey diyecekler. Çok canım sıkkın. Kürtaj oldum hala atlatamadim bu beta değeri nasıl düşer bunun histereskopi ye ne gibi engeli olabilir ki bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…