başka bir doktora gittim kesinlikle dış gebelikle alakası yok dedi hatta güldü.
boşuna canını sıkmışsın
artık morelim düzeldi.
inşallah ALLAH kaldıramaycağımız yükleri vermez.
hiç kimse üzülmesin.Üzülecğimiz Şeyleri rabbim yaşatmasın
canım allah sana dert vermesin hakkatende sırnaşık şey o kadar kendini telaşa soktun ki. senin yerinde olsam hiç doktora bile gitmezdim. canın pek bi kıymetliymiş yerimseniben hadi biz neyse de eşini düşünüyorum da adamı deli etmişindir kesin. rabbim sana en kısa zamanda sağllıklı hayırlı bir bebek versin.
evet trabzon.. bende yaşadım aynı şeyi. 0 ı gördüm akıntım bitii
benım beta degerlerım 1733 cıktı 4. haftasında ıkı gun sonra yenıden yaptık 1143 ama hıc kese görulmedı acaba bu kımyasal gebelıkmı oluyor pekı ben bunu ne zmn dusuk yaparım kı odktor kendısı dusmesı lazım dedi cunku kese yok dedi daha önce 2 dusuk yaptım cok talıhsızım
doktora görünmenen gerek yok canim düsüyo zaten degerin. 20 güne kadar sürebilir düsmesi.Hanımlar,
Ben de geçen hafta düşük yaptım, kimyasal gebelikten dolayı. 3 gün içinde B-HCG değerim 88 den 19'a düşmüş. Doktora görünmem gerekir mi, ilaç mı veriliyor sıfırlanması için?
Önerileriniz nedir?
başka bir doktora gittim kesinlikle dış gebelikle alakası yok dedi hatta güldü.
boşuna canını sıkmışsın
artık morelim düzeldi.
inşallah ALLAH kaldıramaycağımız yükleri vermez.
hiç kimse üzülmesin.Üzülecğimiz Şeyleri rabbim yaşatmasın
Cnm ne yaptin benimde degerim bi indi bi cikti sonunda dusuklemi sonuclaniyo lutfen cvp atarmisin kafayi yicemmmmbenim de 980 den 460 a dustu 3 gun sonra yani bugun 487 cikti dktr anlamsiz dedi tekrar 2 gun sonra tahlil yapacak simdi ben dusuk.mu yapiyorum kanamam leke sanci hic bir seyim yok
senin sonuçlar ne oldu çok merak ettim... yani yükselp düşmesi ve tekrar yükselmesi... acaba böyle sağlıklı bir gebelik oluşabilirmiCnm ne yaptin benimde degerim bi indi bi cikti sonunda dusuklemi sonuclaniyo lutfen cvp atarmisin kafayi yicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?