düşük sonrası beta hcg değeri düşmeyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1111
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin sonuçlar ne oldu çok merak ettim... yani yükselp düşmesi ve tekrar yükselmesi... acaba böyle sağlıklı bir gebelik oluşabilirmi
malesef cnm sağlıklı bir gebelikte inip çıkmazmiş değer.benimki sonlandı tutunamadı sağlıklı olmayınca tutunmazmış hayırlısı cnm

malesef cnm sağlıklı bir gebelikte inip çıkmazmiş değer.benimki sonlandı tutunamadı sağlıklı olmayınca tutunmazmış hayırlısı cnm
aynen canım... Rabbim sağlıklı sıhhatli gebelikler nasip etsin cümlemize

slm kızlar ben bu ay yine gebe kaldım değerim çok güzel yukseliyodu 60-180-485-ve en son 250 sanırım düşük yapıyorum offf pazartesi dr gidicem bakalım pıhtılaşma olabilir geri yukselirmiki acaba

slm kızlar ben bu ay yine gebe kaldım değerim çok güzel yukseliyodu 60-180-485-ve en son 250 sanırım düşük yapıyorum offf pazartesi dr gidicem bakalım pıhtılaşma olabilir geri yukselirmiki acaba
inşallah yükselirde düzelir... stres yapma... ben kürtajdan sonra ilk adetimi bugün gördüm... korunmadım belki yine hamile kalırım dedim ama olmadı maalesef...

Kizlar bende hemen hemen ayni seyleri yasiyorum ilk degerim 106,93,130,92 bu simdi ne anlama geliyo lutfen yardimci olun kanama filanda yok dusukmu yapacam acaba

Canipir ben de 3 kez beta hcg baktırdım. Benim de değerlerim seninki gibi bir kez düştü ve ardından bir kez arttı. İlki 31di, ertesi gün 28 ve ondan 3 gün sonra 42 çıktı. Sonuç olarak düşük mü yaptın yoksa dış gebeliklemi sonuçlandı. Çok merak ediyorum. Dış gebelikten çok korkuyorum. Lütfen cevap verebilir misin?

cnm benimki kimyasal gebelikti daha sonra tekrar gebe kaldım bu kezde düştü Rabbim bir daha yaşatmasın regl günün geçti mi

cnm benimki kimyasal gebelikti daha sonra tekrar gebe kaldım bu kezde düştü Rabbim bir daha yaşatmasın regl günün geçti mi
bide iki günde birmi verdin kanını yoksa ertesi günkü verdin mesela bugün verip,bide yarın verdiysen bence değerin iyi , düşmüş ama sonuçta geri yükselmiş Allah tamamına erdirsin

evet ama benim düzensizdi adetlerim. Yumurtlama günümü biliyorum regl günümü 14 gün sonrası diye hesapladığımda 5 gün geçti. Bugün değerim 42 çıktı. Senin kimyasal gebelik ne zaman gerçekleşti?

ilki ayın 17sinde 31 çıktı
ikincisi 18inde 28 cıktı
ucuncusu 20sinde 42 cıktı

bide iki günde birmi verdin kanını yoksa ertesi günkü verdin mesela bugün verip,bide yarın verdiysen bence değerin iyi , düşmüş ama sonuçta geri yükselmiş Allah tamamına erdirsin

Cnm ordamısın?
ikincisi 18inde 28 cıktı
Senin düşük ne zmn oldu ve beta hcg sıfırlandı mı tamamen?

Cnm ordamısın?
ikincisi 18inde 28 cıktı
Senin düşük ne zmn oldu ve beta hcg sıfırlandı mı tamamen?
cnm ben regl olunca bidaha beta hcg baktırmadım ama düşüp yükselmesi kimyasal gebelikte oluyo diye biliyorum ama seninki çok az düşmüş ve iki gün sonraki değerde iki katına yakın ben son değeri uç gün sonra verdin sandım msj da öyle yazmışsın beta hcg değerinde saatler bile fark ediyor tam 48 saat sonra verince iki katı olması lazım cnm

Canım doğru anlamışsın ben yanlış yazmışım tarihleri
Doğrusu
ilki ayın 16sında 31 çıktı
ikincisi 17sinde 28 cıktı

kızlar bana bir yardımcı olun dış gebelik mi geçiriyorum sizce
degerlerim
02.02.2015=52
03.02.2015=64
05.02.2015=113
06.02.2015=66
08.02.2015=41 burada kırmızı kanama başladı bundan önce k.rengi lekelenme vardı
10.02.2015=43
13.02.2015=56
15.02.2015=55

kimyasalda olabilir cnm dr ne dedi

Mrh arkadaşla r bende kimyasal bir gebelik yaşadım kanamam bitti zaten benim adetleri çok uzun sürmez ama beta bir haftada ancak yarısına düştü çok yavaş düşüyor normal mi değerlerim şu sekilde
27 şubat 74
2 Mart 400
6 Mart oglen 619 akşam 542
9 Mart 250 (adet kanamam basladi 5 gun sonra bitti onun oncesinde kahverengi leke vardi)
11 Mart 193
17 Mart 93
son zamanlarda çok yavaş düşüyor acaba bir sorun mu var parça mi kaldi

dış gebelikte degerler çok az yükselir yada aynı kalır düşükten sonra düşmeye başlar ama çok yavaş bir şekilde tabi kendiliğinden olduysa düşük ben yaşadım dış gebeliği kanın rengi vişne rengi gibi olur dış gebelikte adetten farklıdır dok. ne dedi benim 80-130-161-185-220-227 düşükten sonra 207-98-35-18 ama 17 de kaldı şimdi iç kanam geçiriyorum25 ocaktan beri kanamam var dk bekleyelim dedi umarım dış geblik degildir senin ki çok zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…